Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Perfiče, Perfiče... 

Pardon, pobrkao sam ovu temu sa: Želje, čestitke i pozdravi. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Hahaha
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
...pa si prileg'o 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ova tema komotno da se preimenuje u "Lazes!!!"

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Dobarrrrrrr.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Majke mi, ne znam da li sam nekad napisao neku potrosnju ovde a me nije neko prozvao da sam patoloski lazov.
Da stvar bude gora, sad cu da se vracam iz CG sa shurakom koji duvani i ne voli serpentine, pa ce biti penzoska voznja i potrosnja u skladu sa time. Uzevsi u obzir kakva je reakcija ovde bila na 6.5 litara, ako spustim ispod 6 ocekujem da Libero krene u strajk gladju dok me ne banuju sa foruma
Da stvar bude gora, sad cu da se vracam iz CG sa shurakom koji duvani i ne voli serpentine, pa ce biti penzoska voznja i potrosnja u skladu sa time. Uzevsi u obzir kakva je reakcija ovde bila na 6.5 litara, ako spustim ispod 6 ocekujem da Libero krene u strajk gladju dok me ne banuju sa foruma

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Juče sam išao do KŠ i nazad, pa od dosade snimih jedan klip na autoputu.
Ne vidi se baš najjasnije, na početku klipa sam resetovao prosečnu potrošnju. Uglavnom, pri tom tempu je na bordu potrošnja ispod 7l, bord inače laže 5-10%. Zadovoljan sam
http://www.youtube.com/watch?v=VzUG7b1laTw
Ne vidi se baš najjasnije, na početku klipa sam resetovao prosečnu potrošnju. Uglavnom, pri tom tempu je na bordu potrošnja ispod 7l, bord inače laže 5-10%. Zadovoljan sam

http://www.youtube.com/watch?v=VzUG7b1laTw
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Moj drug Rakhil je pre dve godine za opkladu vozio iz CG u rikverc i trošio 5,5.Rakhil napisao:Majke mi, ne znam da li sam nekad napisao neku potrosnju ovde a me nije neko prozvao da sam patoloski lazov.

Malo sam se stresao od muzikeVladapetr napisao:Juče sam išao do KŠ i nazad, pa od dosade snimih jedan klip na autoputu.
Ne vidi se baš najjasnije, na početku klipa sam resetovao prosečnu potrošnju. Uglavnom, pri tom tempu je na bordu potrošnja ispod 7l, bord inače laže 5-10%. Zadovoljan sam![]()

Širim haos!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kako sam umorniji tako slušam "nenormalniju" muziku, jer me to drži koncentrisanim. Pošto sam se dan pre toga vozio ceo dan, onda kasno legao a rano ustao, zadnjih 100km do Beograda je bilo napeto. Ali Overkill i "The Years of Decay" su, kao i uvek, fenomenalno odradili posao 
Btw, Maksi je za ovih 40k km prosečna potrošnja 8,23l. Svako sipanje je do čepa, podatke unosim u FuelLog aplikaciju. S obzirom da ga teram kao da je službeni, rezultat je više nego dobar.

Btw, Maksi je za ovih 40k km prosečna potrošnja 8,23l. Svako sipanje je do čepa, podatke unosim u FuelLog aplikaciju. S obzirom da ga teram kao da je službeni, rezultat je više nego dobar.
There are 10 kinds of people in the world:
Bg-Lazarevac-BG
49kmh, 5.7l
Ja zadovoljan
49kmh, 5.7l
Ja zadovoljan