Kvalitet goriva u Srbiji?
Re: Kvalitet goriva u Srbiji?
Na ovoj strani. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
E jbg prebacio baš na mom postu.
Ne verujem da se prodavalo nesto drasticno losije nego sad, nego jedino nije proslo kroz poreski sistemHeinz napisao:Šta li se sve prodavalo kod nas?
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... _id=884195

Pa?
Repetitio mater studiorum est.
Repetitio mater studiorum est.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nije Daki POSTAO Nis. daki se zatvara a Nis se otvara, Bogu hvala. Zamislite sve one strance koji su tocili kod Dakija na najboljoj lokaciji na AP.
A taj porez od markiranja, to je skoro 35mln evra, ej bre! I za sta su potrosili te pare ? Mnogo se oni prave blesavi, kada nema onda kukaju a kada ima onda cute kao mufljuzi.

A taj porez od markiranja, to je skoro 35mln evra, ej bre! I za sta su potrosili te pare ? Mnogo se oni prave blesavi, kada nema onda kukaju a kada ima onda cute kao mufljuzi.
Sta je starije, petlja kod Arene, ili ta tu Elp pumpa?Velja napisao:Pri tom je na nebezbednom mestu. Onog ko mu je dao dozvolu da tu postavi objekat treba nataći na pilon
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bila ELP, odavno više nije.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Dobro pitanje, ne mogu da se setimXepoj87 napisao:Sta je starije, petlja kod Arene, ili ta tu Elp pumpa?Velja napisao:Pri tom je na nebezbednom mestu. Onog ko mu je dao dozvolu da tu postavi objekat treba nataći na pilon

Valjda se nešto planira bar godinu unapred
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Google earth nije od pomoći jer 2002 nema ni petlja ni pumpe a 2005 je gotovo i jedno i drugo, a radovi na petlji su počeli
sad nisam ni Ja siguran
Zato sto nije nemoguce da je Arena krivac za onu glupost koja je tamo napravljena, pa zato pitam.
Ali svakako, veca glupost od te se retko vidja...
Jos ako postane sada neka popularna pumpa, kao sto je NIS, bice jos gore.
Ali svakako, veca glupost od te se retko vidja...
Jos ako postane sada neka popularna pumpa, kao sto je NIS, bice jos gore.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Problem sa tom lokacijom (od početka) je blizina zgrada i autoputa, nema veze sa petljom.
Nije Arena krivac. Arena je postojala u planovima daleko pre nego što je pumpa dobila papire i nije problem samo u u krštanju izlaza sa pumpe i odvajanja za Arenu. Problem je i ukrštanje izlaza na auto put kod Sava Centra i ulaza u pumpu.
Siguran sam da negde u putarskim normama postoji zapisano koje je minimalno dozvoljeno rastojanje, a još sam sigurniji da ga u slučaj pumpe nema ni sa jedne strane.
Siguran sam da negde u putarskim normama postoji zapisano koje je minimalno dozvoljeno rastojanje, a još sam sigurniji da ga u slučaj pumpe nema ni sa jedne strane.