MLAD polovnjak do 13-14000
Re: MLAD polovnjak do 13-14000
Bole te, cestitke.
Kao ide 1.2 tsi?
Kao ide 1.2 tsi?
-
- Pridružio se: 26 Jul 2014, 17:00
- Garaža: Audi A6 C6 Restyling; VW Passat B5
Čestitke još jednom!
Sad, slike i utisci

Sad, slike i utisci

- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Čestitam na novom autu, nek te odlično služi
Od samog početka teme čini mi se, naginjao si ka Oktaviji, tako da em odličan auto, em ti se sviđa

Od samog početka teme čini mi se, naginjao si ka Oktaviji, tako da em odličan auto, em ti se sviđa

Slike tomorrow, danas sam se CEO JBN DAN zajebavao sa papirima, carinskim deklaracijama itd, jos na mi kraju "mila devojka" iz agencije sjebe polisu, promasi-proguta jedno slovo! U MUP-u su mi jedva dali tablice ali da dodjem sutra da ispravim...
1. Vozi se kao dizel. Nema taj obrtni momenat (posle merca koji je skoro 2 puta jaci i ima vise od duplo veci Nm) ali se lepo vozi. Prvih 20km (dok sam po Vidikovci i Pevcu trazio krtenu pumpu) potrosnja ravno 7l. Kasnije dok sam isao kuci i malo ga isprobao da vidim sta moze, popela se na 9. Trenutno stoji na 9. Videcemo ovih dana, verujem da ce biti i manja kada se razradi motor.
2. Ambition je solidan paket opreme, svi podizaci impulsni, sklapanje retrovizora pri zaklucavanju, maxi dot, novi swing touch screen radio, 8 zvucnika (lepo gruvaju) mp3, usb, aux, hill hold, start stop, itd itd, ne znam napamet ni sam.
3. Boja nije metalik vec ona neka valjda najjeftinija ali boli me cosak, jbg auto na lageru, dobio sam ga ispod cene, sta ces, ne moze i jare i pare.
Enterijer je solidan, sve je tiho, nista ne krcka, cini mi se solidno zvucno izolovan. TSI motor je NE-CU-JAN. Apsolutno se nista ne cuje unutra, prosto mi cudno, navikao sam na stektanje dizela, kao da vozim neki hibrid jbt.
Jos utisaka sutra, hvala Vam svima na cestitkama!
1. Vozi se kao dizel. Nema taj obrtni momenat (posle merca koji je skoro 2 puta jaci i ima vise od duplo veci Nm) ali se lepo vozi. Prvih 20km (dok sam po Vidikovci i Pevcu trazio krtenu pumpu) potrosnja ravno 7l. Kasnije dok sam isao kuci i malo ga isprobao da vidim sta moze, popela se na 9. Trenutno stoji na 9. Videcemo ovih dana, verujem da ce biti i manja kada se razradi motor.
2. Ambition je solidan paket opreme, svi podizaci impulsni, sklapanje retrovizora pri zaklucavanju, maxi dot, novi swing touch screen radio, 8 zvucnika (lepo gruvaju) mp3, usb, aux, hill hold, start stop, itd itd, ne znam napamet ni sam.
3. Boja nije metalik vec ona neka valjda najjeftinija ali boli me cosak, jbg auto na lageru, dobio sam ga ispod cene, sta ces, ne moze i jare i pare.
Enterijer je solidan, sve je tiho, nista ne krcka, cini mi se solidno zvucno izolovan. TSI motor je NE-CU-JAN. Apsolutno se nista ne cuje unutra, prosto mi cudno, navikao sam na stektanje dizela, kao da vozim neki hibrid jbt.
Jos utisaka sutra, hvala Vam svima na cestitkama!
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Cestitam:).primetio sam da postoje sa zadnjim brisacem i ne u cemu li je fora
da li je to oprema ili sta.
Svakako meni je lepsi bez zadnjeg brisaca iako je mozda potreban
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока

Svakako meni je lepsi bez zadnjeg brisaca iako je mozda potreban
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ooo fala Q da je stigao 
Javi se dok nam ne zatvore ulicu

Javi se dok nam ne zatvore ulicu

Brzine idu u H-a !!!

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Sad i zvanicno-cestitam!
Bas ce me zanimati utisci nakon nekog vremena eksploatacije.
I da, obecao si da ces reci cifru kad i zvanicno kupis auto...
Bas ce me zanimati utisci nakon nekog vremena eksploatacije.
I da, obecao si da ces reci cifru kad i zvanicno kupis auto...
Cifra je bila nesto malo ispod 14100 eura.
Ne znam koja je fora sa brisacem, ali u Alprosu sam npr. video solidno napucan elegance, nije imao zadnji brisac. Mislim (mozda gresim) da postoji i sedan-limuzina oktavija (ova moja je liftbac ili hatch kako je ko krsti) mozda taj sedan ima zadnji brisac?
Ne znam koja je fora sa brisacem, ali u Alprosu sam npr. video solidno napucan elegance, nije imao zadnji brisac. Mislim (mozda gresim) da postoji i sedan-limuzina oktavija (ova moja je liftbac ili hatch kako je ko krsti) mozda taj sedan ima zadnji brisac?

Ostao sam duzan Lakiju odgovor, ne ide lose, nije uporediv sa meckom ali nisam ga stiskao do kraja jer je ganc nov je l' te. Kada se bude malko razradio tada cu ga cepnuti do kraja, u obrtaje pa cemo da vidimo. Za sada, meni ide solidno za jedan mali 1.2...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Cestitam 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Cestitam na kupovini, da te sto bolje sluzi.
Cekamo temu i slike.

Cekamo temu i slike.