Kvalitet goriva u Srbiji?
Re: Kvalitet goriva u Srbiji?
+1
Baš to
Baš to
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
OMV
Poreklo goriva je iz OMV rafinerija u Austriji i Rumuniji pa je tako poslednji uvoz bio:
Maxx Motion EP BMB 95 od OMV Refining & Marketing GMBH odnosno rafinerija Schwechat AT.
Maxx Motion EP BMB 98 / Super 100 od OMV Petrom SA odnosno rafinerija Petrobrazi RO.
Maxx Motion goriva se obogacuju ekskluzivnim paketom aditiva koji poboljsavaju brojne performanse goriva a samim time i efikasnost motora.
U ovom trenutku jedino OMV u Srbiji nudi visoko oktanski benzin sa zagarantovanim oktanskim brojem 100+ koji nasa zakonska regulativa jos uvek ne prepoznaje kao standard pa smo prinudjeni da ga zovemo Maxx Motion EP BMB98 / Super 100.
Uz svaku isporuku goriva ide u prilogu odgovarajuca dokumentacija, potvrde o usaglasenosti itd. sto redovno proveravaju nadlezni organi.
Pomenuta dokumentacija nije javna ali je svakako dostupna ovlascenim licima za proveru u svakom trenutku.
Znaci, nista nije dostavio kao dokaz te mu ja apsolutno nista ne verujem. Ali sam ga malkice napljuvao zbog toga.
Poreklo goriva je iz OMV rafinerija u Austriji i Rumuniji pa je tako poslednji uvoz bio:
Maxx Motion EP BMB 95 od OMV Refining & Marketing GMBH odnosno rafinerija Schwechat AT.
Maxx Motion EP BMB 98 / Super 100 od OMV Petrom SA odnosno rafinerija Petrobrazi RO.
Maxx Motion goriva se obogacuju ekskluzivnim paketom aditiva koji poboljsavaju brojne performanse goriva a samim time i efikasnost motora.
U ovom trenutku jedino OMV u Srbiji nudi visoko oktanski benzin sa zagarantovanim oktanskim brojem 100+ koji nasa zakonska regulativa jos uvek ne prepoznaje kao standard pa smo prinudjeni da ga zovemo Maxx Motion EP BMB98 / Super 100.
Uz svaku isporuku goriva ide u prilogu odgovarajuca dokumentacija, potvrde o usaglasenosti itd. sto redovno proveravaju nadlezni organi.
Pomenuta dokumentacija nije javna ali je svakako dostupna ovlascenim licima za proveru u svakom trenutku.
Znaci, nista nije dostavio kao dokaz te mu ja apsolutno nista ne verujem. Ali sam ga malkice napljuvao zbog toga.
Čim ne daju dokumentaciju na uvid ja im ništa ne verujem. Si pitao i Grke?
-
- Banned
Obavezani su da daju pismeni dokaz na zahtev, cak i na svakoj stanici. Samo nisam siguran da li je to po zakonu o zastiti potrosaca ili po cemu. Pitao sam i Grke, nema odgovora jos uvek.
Držim se ja MOL-a.
-
- Banned
I ja. Prelazim sa Eka. Danas sipao pun Evo po 158.4 din.
-
- Pridružio se: 26 Jul 2014, 17:00
- Garaža: Audi A6 C6 Restyling; VW Passat B5
Paja napisao:Držim se ja MOL-a.

U A6 sipam MOL EVO Diesel.
Ako je to onaj aditivirani onda da uzvratim
Samo sam jednom sipao na OMV-u jer nisam imao izbora. Sve ostalo je bio MOL.

Samo sam jednom sipao na OMV-u jer nisam imao izbora. Sve ostalo je bio MOL.
Naravno. Čemu diskusija i dalje po ovom pitanju?
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Meni na OMV MaxMottion 95 super ide auto. Samo njega sipam vec skoro 12,000 km.
Potrosnja korektna, motor mirno radi (1.6 sa direktnim ubrizgavanjem)
Potrosnja korektna, motor mirno radi (1.6 sa direktnim ubrizgavanjem)
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Nis-ovu 98 niko ne "przi"?
Vozim ja NISovu 98,ali ne vidim neku veliku razliku izmedju 95 i 98 kod NIS.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Poslednja 2-3 meseca sipam samo na Mol-u u Borci ili kod Plavog mosta...Eventualno koji put na OMV-u u Borci(Krnjaci).
Uvek uzimam onaj s aditivima,i ne bunim se,potrosnja je manje-vise konstantna...
Uvek uzimam onaj s aditivima,i ne bunim se,potrosnja je manje-vise konstantna...
Ja vozim isto NIS 98 i kod mene postoji manja razlika u potrosnji (do 0.3 po boardu), a mozda mi se samo tako potrefilo.
Using Tapatalk