Zanimljivi oglasi
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Zanimljivi oglasi
Znas koliko kosta x3/q5 sa 2.0 dizelima od ~180ks i 4x4 su oko 40k, na to dodaj jos kozu, panoramu, ledove, biksenone, automatik i ode cifra na 45k lagano.
Za te pare ne mozes uzeti ni x3 1.8d 150ks sa zadnjom vucom i totalni klot...
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Za te pare ne mozes uzeti ni x3 1.8d 150ks sa zadnjom vucom i totalni klot...
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Zanimljivi oglasi
Ne znam, ali meni je KIA za ovu cenu suluda pa makar imala i Brazilku koja iskace iz naslona za ruku... 
Ne pricam o novom autu jer ni ovo nije nov... Ima 7k na satu.. Kolko onda kosta nov?!

Ne pricam o novom autu jer ni ovo nije nov... Ima 7k na satu.. Kolko onda kosta nov?!
Brzine idu u H-a !!!

Nov X3 osnovni model kosta 40k (nesto sitno ispod), napucana Kia Sportage verovatno kosta isto nova. Pa ko sta voli... Ja bi tu gledao X3 sa malom kilometrazom i malo boljom opremom.
Inace, pojavio se X4 na oglasima. Deru sa cenom...
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... drive_20d/
I mogli bi malo da izmene rucicu menjaca, ista je zadnjih 6-7 godina...
Inace, pojavio se X4 na oglasima. Deru sa cenom...
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... drive_20d/
I mogli bi malo da izmene rucicu menjaca, ista je zadnjih 6-7 godina...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Gledam sad cenu za nov Tiguan i novu Antaru sa svom mogucom opremom i jeftiniji su od ove koriscene Kie...
Brzine idu u H-a !!!

Danas isao da pogledam Skodu Fabiu za tasta i tastu. Pitao preko telefona da li je auto mozda bio poplavljen jer znam da je plac Autocacka bio pod vodom. Kaze covek nije, vracen auto sa lizinga, firma pukla i to je to... Covek preko telefona stvarno fin i delovalo je da je to to. Svratim jutros da pogledam auto, ono vidi se da je kao nov. Videh drzi oba prozora otvorena malo, pa mi bi sumnjivo da ga ne vetri od smrada ili tako nesto. Ponovo pitam, kaze nije, auto je u garanciji, navodno svaki koji je poplavljen je iskljucen iz garancije. Krecem da ga provozam, volan tezak. Pomenem to ovom, on kao ma jok tako je. Stvarno kasnije omeksao, rekoh mozda sam se ja istripovao. Dadoh kaparu, ali sam uzeo broj sasije i tablica da za svaki slucaj sve proverim. Putem nekih svojih veza saznam da je auto bio do pola farova u vodi, ima problem sa letvom, bio Van... I tako se nadrkam sam na sebe jer sve mislim nije lud covek da me laze. Jos saznam da mu je drugar u Autocacku i verovatno mu on izmuvao da zadrzi garanciju, ali kome takav auto treba i sa garancijom... Evo i printscreena oglasa...

Tapatalk Post

Tapatalk Post
Registrovan juce, a i deluje preniska cena
I sta ti je rekao kad si mu to ispricao ?
Rekao mi je da to nije istina, i da se kladimo u 1000 EUR da auto ima garanciju Autocacka. Ja kazem naravno da ima kada ti drugar tamo rado. On se iznenadio, rekao " Da da", okrenuo se i otisao...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Jel ti vratio kaparu? Tj, posto ces da odustanes
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Naravno... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Tako treba 

Zbog slicne situacije(totalna suprotnost tvrdnjama), sam ja skoro morao ici u neko selo 30km od Beograda...
Tuzno je kako ljudi nemaju obraza uopste.
Tuzno je kako ljudi nemaju obraza uopste.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
APP...
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Lazu ljudi oduvek, normalna stvar.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
ne mozes nikome verovati...
meni je isto tako ispricana prica za Mazdu 3 koju sam hteo da kupim, nisam pitao za cenu jer mi se auto bas svideo preko slika, samo sam pitao "Da li je auto udaran i kako?"
Uvek objasnje da nije, ovo-ono, sve 5, ja kazem da je i cena ok i da to placam bez problema ali da auto mora biti u top stanju... Dodjem tamo, stari pogleda auto i ima sta da vidi, ljudi su menjali leva i desna zadnja vrata
Onda priznaju, pocne prica o spustanju cene i sl. Sam Bog zna sta se zapravo desilo sa tim autom ali ne verujem da se vrata menjaju zbog ogrebotine...
meni je isto tako ispricana prica za Mazdu 3 koju sam hteo da kupim, nisam pitao za cenu jer mi se auto bas svideo preko slika, samo sam pitao "Da li je auto udaran i kako?"
Uvek objasnje da nije, ovo-ono, sve 5, ja kazem da je i cena ok i da to placam bez problema ali da auto mora biti u top stanju... Dodjem tamo, stari pogleda auto i ima sta da vidi, ljudi su menjali leva i desna zadnja vrata