Dobro veče
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Dobro veče
ja sam u to vreme, kada je led padao kod tebe, bio na bazenu i kupao se... oko 19h je pocela kisa ali auto nije ni pokisao kako treba 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Jel ga terao ko onaj kamion?dragan napisao:vreme je totalno nenormalno ovih dana... meni je danas jedan rus pilot uzeo godinu dana zivota zbog kumulonimbusa... znaci, kako voze na oni klipovima, tako i lete. od sad ih tretiram ne kao normalne ljude, nego kao teletabise...

Nije uopste los onaj Pasta bar, ili kako se vec zove, pored Calda i Poncha u Bul Djindjica.
edit:
Danima ispred Falkensteinera visi Aventador. Danas ga dovezla neka celava glava, a posle sela da vozi neka plavusa

Ne znam dal je ona tolko dobra, ili je zbog Lamba, al svejedno.
Inace, i dalje bih uzeo FF, pre nego Aventadora.
Poslednja izmena od NexT u 05 Avg 2014, 21:16, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
jos gore, samo sto ga ja nisam mogao upucatiNexT napisao:
Jel ga terao ko onaj kamion?

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Bas me zanima, sta je uradio taj rus? Jel uleteo pravo u oluju/kumulonimbus?
Pa se onda uspanicio i krenuo da leti levo desno i gore dole ko muva bez glave? 

otprilike, ali ne bih detaljisao...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne brini biće na YouTubeu ili na Englishrussia.comH4wkeye napisao:Bas me zanima, sta je uradio taj rus? Jel uleteo pravo u oluju/kumulonimbus?Pa se onda uspanicio i krenuo da leti levo desno i gore dole ko muva bez glave?

Širim haos!
Ladno nemaju dashcamove po avionima? 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
methane.master napisao:Ne brini biće na YouTubeu ili na Englishrussia.comH4wkeye napisao:Bas me zanima, sta je uradio taj rus? Jel uleteo pravo u oluju/kumulonimbus?Pa se onda uspanicio i krenuo da leti levo desno i gore dole ko muva bez glave?

Sve se to manje vise snima i u vazduhu i na zemlji. Ne znam koliko se cuvaju snimci radarskih slika kod mene, nesto mi se mota po glavi par meseci...Heinz napisao:Ladno nemaju dashcamove po avionima?
Dobro jutro...
Imacu to na umu, kada se stabilizujemRakhil napisao:Ako ti ista treba u vezi stripova, javi na pp. Doduse, nemam kutije koje leze unaokolo i cekaju da ih pokupis, ali sam very well connected u tom svetu

Next, prolazio Aventador dok smo Markoni i ja bili na auto komercu, isao auto putem. Cuje se bas glasno s obzirom da je vozio u koloni, steta sto nije mogao da ga razvuce. Ja bih pre njega nego FF, lud auto...