Dobro veče
Re: Dobro veče
Mrzim Aventadora...
Popasao sam 250chf kaznu zbog njega...
Isao sam iza Aventadora, blenem u njega skrecemo na semaforu ja ga slusam kako urla, pali se zuto ja i dalje blenem u njega i hocu za njim, opali kamera i stize mi cestitka... (0.7s crveno kazu...)
Glupi Aventador...
Popasao sam 250chf kaznu zbog njega...
Isao sam iza Aventadora, blenem u njega skrecemo na semaforu ja ga slusam kako urla, pali se zuto ja i dalje blenem u njega i hocu za njim, opali kamera i stize mi cestitka... (0.7s crveno kazu...)
Glupi Aventador...
Merak nema cenu 
Tapatalk

Tapatalk
Cist teror na ulicama Bg.
3 M3 e46 kabrio za 5 min. svetlo, tamno plavi i sad crni...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Znam kako ti jeNexT napisao:Cist teror na ulicama Bg.

Ko prvi procita, neka kaze Rakhilu da me zove.
Iskljucio me vip iz nepoznatog razloga, pickaram se s njima upravo.
Iskljucio me vip iz nepoznatog razloga, pickaram se s njima upravo.
Tipicno za vip ..
Mene, em sto sto iskljucili za racun koji jos nije dosao (nekih 10ak dana je falilo do prvog), em su me zvali i pretili nekim uterivacima dugova za taj isti racun, koji dobijam tek za 10 dana. wtf!?
A onda sam se iznervir'o
Mene, em sto sto iskljucili za racun koji jos nije dosao (nekih 10ak dana je falilo do prvog), em su me zvali i pretili nekim uterivacima dugova za taj isti racun, koji dobijam tek za 10 dana. wtf!?
A onda sam se iznervir'o
- Day Walker
Hvala
Verovatno je popizdeo usput od poruka.
Ugl, iskljucili su me, niko ne zna zasto. Sto je mnogo gore, to se desilo jutros u 9, a meni je broj i dalje ogranicen samo na dolazeci saobracaj.
Da nisam imao tablet preko kog sam serovao WiFI bacio bih im bombu na zgradu.
Ugl, posle 6 poziva korisnickom servisu, zvala me je neka curka iz prodaje i kao javice mi se sutra sa ponudom izvinjenja.
Sad cu opet da ih zovem, jer su je*eni pajseri koji ceo dan nisu u stanju da isprave problem.
Je*o me konj kad sam produzio ugovor pre mesec dana. Trazicu im sporazumni raskid ugovora, pa idem u 3 lepe

Verovatno je popizdeo usput od poruka.
Ugl, iskljucili su me, niko ne zna zasto. Sto je mnogo gore, to se desilo jutros u 9, a meni je broj i dalje ogranicen samo na dolazeci saobracaj.
Da nisam imao tablet preko kog sam serovao WiFI bacio bih im bombu na zgradu.
Ugl, posle 6 poziva korisnickom servisu, zvala me je neka curka iz prodaje i kao javice mi se sutra sa ponudom izvinjenja.
Sad cu opet da ih zovem, jer su je*eni pajseri koji ceo dan nisu u stanju da isprave problem.
Je*o me konj kad sam produzio ugovor pre mesec dana. Trazicu im sporazumni raskid ugovora, pa idem u 3 lepe
- Day Walker
Na moru je mentol.
- Day Walker
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Meni fiksni telefon ne radi od proslog cetvrtak od one kise. Zvao Telekom 5 puta, samo pricaju ko navijeni znamo, u pitanju je "kolektivni" kvar bla bla.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Next, videh te danas na Karaburmi, u Merkuru. Bilo mi glupo da se javim jer se znamo samo sa onog jednog okupljanja, a i cini mi se da si bio u sred nekog transfera, posto cuh neki Engleski jezik...
Btw, Mecka izgleda savrseno...
Btw, Mecka izgleda savrseno...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;