Nego sam krenuo Navigon da instaliram i dok je skidao mape, zvonio mi je fon i od tad se zabagovao..
Obrisao sam i poceo ponovo, medjutim opet zakuca na pocetku skidanja mapa.. Ideja sta da mu radim?
Istekne mi rok da platim racun u ponoc. Odem odmah jutros, i platim, jbg, zaboravio koji je datum.
12 sati kasnije, i dalje mi nije ukljucen odlazni saobracaj. Zvao korisnicki servis, pisao mailove, pisao na fejsu, zvao veze... Ocekuje se u narednih sat vremena.
Ugl, ja sam sa VIPom zavrsio, odo u Telenor. Uskoro.
Pritom, pravimo prilicno velike racune svakog meseca, ne kasnimo sa uplatama, a customer care = 0.
Za skoro 3 godine nikad nisam imao ovakav problem.
Krivi su zato sto su retardirani.
Ja ne platim na vreme, oni naplate taksu za ukljucenje uz sledeci racun. To je sasvim ok. Znaci, kad uplatim, ukljucis me. Ne, kad uplatim, drkas me ceo dan, pa onda jos i taksu naplatis, i onda me ukljucis.
Ja uopste nemam problem sa tim sto su me iskljucili.
Imam problem sa tim sto, sto su i sami priznali, svoj sistemski problem, da ne mogu ponovo da me ukljuce nisu mogli da rese 12 sati u sred radne nedelje. Inace im je rok za ponovno ukljucenje 2-3 minuta. Ne 12 sati.
Usput, obicno posalju SMS da istice rok za dan-dva, sada toga nije bilo. Ugl, nebitno, ja sam svoje jutros platio, oni su mi pre 2 min tek omogucili saobracaj,a pretplata uredno tece od sinoc.
Poslednja izmena od NexT u 06 Avg 2014, 21:05, izmenjeno 2 puta ukupno.
Pa da li mislis da sam toliko lud da placam raskid ugovora?
Cekam sutra zvanicno na mail ponudu za sporazumni raskid, jer sam danas dobio potvrdu da je njihov sistem napravio haos. Sem ako smisle neko drugo, zanimljivje resenje.