Zanimljivi oglasi
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Zanimljivi oglasi
Predugo ne na oglasima, a i lupan je.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
DW,
mene bi bilo sramota da moja "zena" ima bolji auto od mene a da smo ga platili istu ili pribliznu cifru
potrudi se i njoj prodaj Corsicu a onda kupi nesto od ovog nabrojanog a mozda cak i neki muski auto
mene bi bilo sramota da moja "zena" ima bolji auto od mene a da smo ga platili istu ili pribliznu cifru

potrudi se i njoj prodaj Corsicu a onda kupi nesto od ovog nabrojanog a mozda cak i neki muski auto

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: AW: Zanimljivi oglasi
QV koju sam gledao da uzmem je bila skoro ful pa opet sranje... plastikaner najgori.nidza napisao:Pa sad, nije toliko loše. Ja sam sedeo u dobro opremljenoj Đ i ništa joj nije falilo, dapače...
Posle 147 totalno razočaranje...
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ma i ova restajling nije puno bolja
iskreno meni ta plastika i ne smeta toliko ali opet jbg za te pare mora dosta bolje...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Stoji dugo na oglasima, al odlicna motorizacija i jos 4x4
Brzine idu u H-a !!!

astra 1.6t ima bolji karakter motora, ovaj 2.0t me nije dojmio uopste...
Kakvi su motori isli u insignije karavan, koje izgledaju kao audi allroad. Sa onim plasticnim lajsnama oko tockova i tako te stepway varijante.
Re: AW: Zanimljivi oglasi
U tome je poentaHeineken napisao: iskreno meni ta plastika i ne smeta toliko ali opet jbg za te pare mora dosta bolje...

To uopšte nije jeftin auto...
Tebi ni jednoj Alfi ne moze nista da falinidza napisao:Pa sad, nije toliko loše. Ja sam sedeo u dobro opremljenoj Đ i ništa joj nije falilo, dapače...

Meni se Djulieta zaista mnogo svidja, ali bas jeste plastikaner.
Opet, kada bih uzimao u toj klasi auto, ne znam da li bi mi to smetalo toliko, da je zbog toga ne kupim.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne zbog toga što je Alfa, nego je stvarno sve ok unutra. Ima i drugih automobila u klasi sa visokom cenom, a skroz su gotovo od plastike, pa nisam nikad čuo diskusiju ovog tipa.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Ni A klasa, ni A3, ni Bmw 1 nisu bas toliko plasticni, cak ni u klot verzijama, ako si na te mislio, posto su oni u tom cenovnom rangu, Mercedes je oko 10% skuplji, za ostale nisam gledao cene, ali mislim da je Audi iste cene, mada mislim da dolazi u vecem klotu dosta.
Nije samo u kolicini plastike problem, vec i u kvalitetu iste.
Nije samo u kolicini plastike problem, vec i u kvalitetu iste.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Kako definišeš kvalitet plastike?
147 ima mnogo malo plastike ali vide se tragovi korišćenja.
159 kao moja skoro da nema plastičnih delova uopšte, sve je to super i daleko ispred klase, ali veliki minus je što na aluminijumu na svakoj postoje tačkice i ogrebotine.
Da se vratimo na prvo pitanje? Deluje pohabano Đ posle nekoliko godina? Ne bih rekao, čini mi se da baš dobro izgledaju sve ove polovnjače sa oglasa. Onda?
Tapatalk Pro
147 ima mnogo malo plastike ali vide se tragovi korišćenja.
159 kao moja skoro da nema plastičnih delova uopšte, sve je to super i daleko ispred klase, ali veliki minus je što na aluminijumu na svakoj postoje tačkice i ogrebotine.
Da se vratimo na prvo pitanje? Deluje pohabano Đ posle nekoliko godina? Ne bih rekao, čini mi se da baš dobro izgledaju sve ove polovnjače sa oglasa. Onda?

Tapatalk Pro
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT