A4, A6, Q5 koji?

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Одг: A4, A6, Q5 koji?

Post od Ivan »

Pa moze da se ugradi, dag je to odradio, neka ga pita na pp.

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Re: A4, A6, Q5 koji?

Post od aleksa »

Naravno da moze da se ugradi, ali je veliko sra... sto ga vec nema! :)

A nema ni otvore za ventilaciju pozadi, to ce malo teze da ugradi... :mrgreen:
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Ne znam na koju foru si eliminisao onog tt-a, razlika izmedju njega i one dve cetvorke je takva da ne mogu da te razumem. Samo mi reci da je razlog cena, bice mi lakse.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Tt je gejmobil :mrgreen:

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:plusone:
Al' za topdžije :kezo:
xxmarkoxx
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2014, 10:23

Post od xxmarkoxx »

@carov2 neka bude da je zbog cene :)

Inace upravo bio i gledao onog srebrnog, i iskreno razocarao se, aj sto mu je soferka naprsla, sto ima celave sve 4 gume, sto mora odmah na servis, sto je lik slagao za predjenu kilometrazu za 10k, i sto auto unutra smrdi na budj, nego ono jednostavno, nema se taj osecaj da si seo u auto od 15k. Jednostavno ne vredi toliko....Bas je lose ocuvan....

Tako da sam opet na pocetku i bacam se u pretrage, naravno bicete informisani (oni koji se nisu vec smorili sa ovom temom :) )

E da, pitanje, da li je tacno da audi fabricka navigacija ne radi lepo u Srbiji? Nema dobre mape?
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Ja mislim da bi ti ipak trebalo da kupis polovnjak do godinu dana ili nov auto. Da me ne shvatis pogresno, kao da te ubedjujem ali stvarno mislim da ces lose proci sa polovnjakom iz vise klase sa 150000-200000 km jer sam imao licno iskustvo pre nepune dve godine.

Onaj A3 sto je daywalker postavio je razumna kupovina jer je auto skoro nov i jos u garanciji. I ja sam kao sto vec ponavljam 50. put seo u skup polovnjak i za nepune dve godine izgubio 50% njegove vrednosti. Ne bih voleo da ti se isto desi.
Korisnikov avatar
Flesh
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2012, 23:48
Garaža: Audi A4 B.9.5 163KS hibrid

Post od Flesh »

xxmarkoxx napisao: E da, pitanje, da li je tacno da audi fabricka navigacija ne radi lepo u Srbiji? Nema dobre mape?
Nije tacno, ja sam u moj A4 2010. ubacio mape za 2014-tu i rade i u Srbiji dobro.

Pridružio se: 06 Avg 2014, 10:23

Post od xxmarkoxx »

@flesh

hvala, to mi je bitna informacija

@nenad.fil

necu te shvatiti pogresno, cak sta vise i ja naginjem na toj ideji. Ne znam ni sam, nisam spominjao, ali do pre meseci sam vozio kia pro ceed, kupio sam ga 2011 nov, i prodao sad u aprilu. Znaci auto ni 3 godine nije star a bio je kao casa, dakle u salonu isto izgleda kao sto je bio kad sam ga prodao. Prodao sam ga za 60% vrednosti po kojoj sam ga kupio. E sad, mozda sam lud ili sta vec, ali kapiram da bi audi trebao da ima mnogo mnogo kvalitetnije materije unutra i onda automatski ocekujem da ce auto od 4 god (dakle samo godinu dana stariji od moje kije) da bude ako ne u boljem, onda bar u istom stanju kao kia. No, ovo sto sam do sad video je blagi uzas....

Razmisljam sad i o ovoj a3 sto je neko predlozio....
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

nikad mi nece biti jasno ko kupuje ta test vozila kojima je dusa izvadjena onda kad bi trebao da se razradjuje motor...

probao sam ovaj A3 pre mesec dana, verujem kao i svi ostali seo sam u auto i hladnog odmah do crvenog da vidim kako ide, pritom kosta koliko je kostao i nov do pre 3 meseca, unutra je skroz zapusten, vrata izgrebana (kao ofarbace ih oni preko kaska)

A3 je odlican auto, meni je jedino enterijer ruzan ali je sigurno pametnija kupovina novog A3 nego ovih polovnjaka sa 200k, do pre 3 meseca je bio nov 18k ali je sad poskupeo :glavomuzid:

sto se tice teme, meni je Q5 najbolji izbor od svih navedenih, jedino ne znam koliko si spreman da probijes budzet...

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... i_quattro/

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... s_stronic/
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Kakav auto u odnosu na one bledunjave Audije...

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... _1750_tbi/
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

drecav.. iznutra :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Nije tako u prirodi, bordo je.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Dobra alfa, samo neke 18 i da se spusti. :D
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Druze, sa novim kao sto i sam znas neces imati muke.

Audi ili bilo sta od premijuma ti se u tu cifru ne uklapa. Ja sam kupio "proveren" auto, sa servisnim izvodima iz mercedesa, od dilera (nije bio junge sterne) i opet mi se nakarikalo 1000000 problema toliko, da sam na kraju popi*deo i prodao ga samo da ga moje oci vise ne vide. Ne bih voleo da ti se to desi a sve su prilike da postoji velika verovatnoca. Treba ti brdo para da vozis polovan mercedes, bmw ili audi nazalost ja sam to shvatio posle vise od godinu i po dana, posle placanja gomile gluposti, dobar dan, 100 eura.

Heroj je kupio isto polovnu C klasu ali ju je uzeo sa godinu dana cini mi se i platio skoro kao novu, stoga nije imao ni deseti deo problema koje sam imao ja.

Razmisli dobro, tvoje su pare ali dobar, mlad audi, mercedes ili bmw sa solidnom opremom i malom kilometrazom kostaju dobrano preko 25.000 eur.
Zaključana tema