Da li i kako voziti automobil kroz duboku vodu
Re: Mobile uploads :)
Jeste, Aco, sram te bilo, ti mislio imas amfibiju. Ne znam sta treniras toliko kad nisi naterao BMW na 4 kajaka i preveslao jezero...
Ovo je bas sramota, sa obzirom koliko je plitka voda. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Bruka... to se Škodi benzincu sigurno ne bi desilo...
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Au jbt, kako loša priča. Teško da ću ikada više da poteram makinu kroz bilo koju baru koja bi mi okvasila felne...
Aco, nadam se da će se sve završiti dobro po tebe.
Aco, nadam se da će se sve završiti dobro po tebe.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Floyd napisao:Bruka... to se Škodi benzincu sigurno ne bi desilo...

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Moze Skoda dizel na test? Ako je ovde bilo 20cm vode, ja vozim kroz 30cm...Floyd napisao:Bruka... to se Škodi benzincu sigurno ne bi desilo...
Stvarno si

Au brate, koja glupost... Ja bih bas popizdeo.
Pa kakav je to auto koji ne smes da proteras kroz baru...
Realno, 20cm je nikakva dubina, i ocekivano je da mozes da prodjes.
Pa kakav je to auto koji ne smes da proteras kroz baru...
Realno, 20cm je nikakva dubina, i ocekivano je da mozes da prodjes.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
U uputstvu za novu Škodu stoji skica da sme da se vozi kroz vodu DO patosa, tj koliki je klirens. Bimer je bio preko te granice.
To je ono što fabrika preporučuje. Moglo bi se očekivati da nešto slično postoji u uputstvima i za druga kola.
Ja sam Alfom jednom prešao tu granicu i apsolutno više ne nameravam. Takođe sam gledao ljude ispred koji ladno prolaze baruštinu, pa i ja krenuo. Neka hvala... Lepo se okrenem i tražim zaobilazni put.
Tapatalk Pro
To je ono što fabrika preporučuje. Moglo bi se očekivati da nešto slično postoji u uputstvima i za druga kola.
Ja sam Alfom jednom prešao tu granicu i apsolutno više ne nameravam. Takođe sam gledao ljude ispred koji ladno prolaze baruštinu, pa i ja krenuo. Neka hvala... Lepo se okrenem i tražim zaobilazni put.
Tapatalk Pro
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Na stranu ovakve stete, ali ne treba terati auto kroz vodu iz prostog razloga sto ne vidis sta je na tlu.
Kad su bile poplave kod sajma, iscepao sam zadnju gumu na taj nacin. Da ne pominjem kad me voda zanela nizbrdo zajedno sa autom jer sam upao u otvoren saht ispod vode.
Kad su bile poplave kod sajma, iscepao sam zadnju gumu na taj nacin. Da ne pominjem kad me voda zanela nizbrdo zajedno sa autom jer sam upao u otvoren saht ispod vode.
Sve je to ok. Ali čovek je bio u koloni, ispred njega prošlo istom brzinom xy kola, čak i Golf pet'ca...
Šta je trebalo da uradi? Da jedini stane i napravi kolaps okrećući se? Pa bio bi hit na internetu danima - ono kao, beli BMW od šećera i sl.
Šta je trebalo da uradi? Da jedini stane i napravi kolaps okrećući se? Pa bio bi hit na internetu danima - ono kao, beli BMW od šećera i sl.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ne kazem, nije Aca kriv ovde, ja bih isto krenuo u toliku vodu kad vidim da su svi prosli.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Da, trebao je tako da uradi. Bolje je da se sačuva motor nego da budem "internet senzacija".Velja napisao: Šta je trebalo da uradi? Da jedini stane i napravi kolaps okrećući se? Pa bio bi hit na internetu danima - ono kao, beli BMW od šećera i sl.
Juče je bio haos u jednom udubljenju, gde smo mi sa Passatom B3 prošli, kolega sa Golf 5 icom nije hteo da prođe. Okrenuo se i otišao okolo.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Pametan covek
Obicno sluzbena kola budu testeri
Obicno sluzbena kola budu testeri

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Nisu nijedna službena, sve su lična ali ovog sa Passatom zabole za sve