Da li i kako voziti automobil kroz duboku vodu
Re: Mobile uploads :)
Da se ja pitam, ja bi proterao autobus ovuda 

Geza napisao:Da se vratimo na temu.
Nekima je baš drago što je Aci zveknuo motor u 530d. Sad će se sprdati narednih godinu dana kako Gnojf TDI ovo a BMW od xx evra ono 

Tek Aventador sto je sra..e to je neverovatno, putnici bi se u ovoj situaciji podavili u njemu.
Aco, najiskrenije mi je žao što ti se ovo desilo i nadam se da ćeš izvući štetu.
@ gastarbajteri
Naravno da bi svaki Golf tuda pronašao
@ gastarbajteri
Naravno da bi svaki Golf tuda pronašao

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Gezo, ajde napravi split u novu temu.
Meni i dalje nije jasno kako je povukao vodu ipak je plitko.
Doduše meni u uputstvu od kola piše da se ne ulazi u vodu dublju od visine gume, tj ivice felne i bilo mi je ne samo besmisleno, nego i smešno. Nakon ovoga bogami i nije.
Sent using Tapatalk
Meni i dalje nije jasno kako je povukao vodu ipak je plitko.
Doduše meni u uputstvu od kola piše da se ne ulazi u vodu dublju od visine gume, tj ivice felne i bilo mi je ne samo besmisleno, nego i smešno. Nakon ovoga bogami i nije.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Ortak je proterao VIano punim gasom kroz slicnu barustinu pre par dana, i uspeo je da otkine prednju tablicu.
Srecom, kombi je prilicno visok i valjda su ocekivali da ce biti takvih debila medju vozacima, pa mu nije nista bilo
Posle sam ga terao da se izuje i da juri tablicu po vodi.
Mozda je problem i sto je M paket, pa je prednji spojler prakticno bio grtal'ca za vodu, koju je slao direkt prema usisu
Srecom, kombi je prilicno visok i valjda su ocekivali da ce biti takvih debila medju vozacima, pa mu nije nista bilo
Mozda je problem i sto je M paket, pa je prednji spojler prakticno bio grtal'ca za vodu, koju je slao direkt prema usisu
Poslednja izmena od NexT u 08 Avg 2014, 11:44, izmenjeno 1 put ukupno.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sto implicira da bi ti mogao 20cm da udjes u vodu
Ja moje uputstvo nisam citao, bas cu sad pogledati, verovatno pise da ne vozim uopste kad krene kisa zbog visine guma

Ja moje uputstvo nisam citao, bas cu sad pogledati, verovatno pise da ne vozim uopste kad krene kisa zbog visine guma

Pa meni ce biti drago što se ovo desilo ako mi osiguranje pokrije, ali bez zezanja. Neću imati auto koju nedelju što mi nije problem jer ih imam nekoliko slobodnih u kući i firmi, a isplatiće mi se osiguranje za poslednjih 7 godina, bolje ću se osećati. Već sam izračunao da smo na osiguranje dali preko 30.000e u poslednjih par godina a da su bačene pare, ovako će bar da mi ima smisla... Ako mi ne verujete nek okači Markoni šta sam mu pisao još kad se desilo ovo, naravno nakon što mi je rekao da će s autom biti sve u redu kad ga srede u delti.
Bolje vidi šta piše za vožnju po peskuGaginh0 napisao:Ja moje uputstvo nisam citao, bas cu sad pogledati, verovatno pise da ne vozim uopste kad krene kisa zbog visine guma

methane.master napisao:Meni i dalje nije jasno kako je povukao vodu ipak je plitko.

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Da li i kako voziti automobil kroz duboku vodu
kakva teorija, usisao vodu. Zamisli da sukneš čašu vode na ringlu a pritom da je poklopljena.
Ista situacija bila proletos s jednim CR-Vom, nov, isto beli (ako je bitno
), radili su maltene generalnu. Doduše žena vozač, po Batinom principu.
Samo je stao.
Koliko je nisko usis na tom motoru? To što je voda 20cm ne znači da kolona ispred ne može da podigne na 40cm u uskom prolazu...
Ista situacija bila proletos s jednim CR-Vom, nov, isto beli (ako je bitno

Samo je stao.
Koliko je nisko usis na tom motoru? To što je voda 20cm ne znači da kolona ispred ne može da podigne na 40cm u uskom prolazu...
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Da li i kako voziti automobil kroz duboku vodu
Ja sam bivseg passata 1.9tdi proterao kroz jedno 40-50cm vode i isto otkinuo prednju tablicu, ali sam to shvatio tek par dana kasnijeNexT napisao:Ortak je proterao VIano punim gasom kroz slicnu barustinu pre par dana, i uspeo je da otkine prednju tablicu.

Srecom usis na passatu je dosta visok, tada sam bio ubedjen da dizeli mogu kroz vodu da idu

Ali otkako je drugaru zabo motor u roveru 75 2.0d od onda sam oprezan

@aco nadam da ces sto brze i bezbolnije resiti problem

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Re: Da li i kako voziti automobil kroz duboku vodu
Hvala jos jednom svima na podrsci 
Sto se tice tablice, pricao je Markoniju i meni vlasnik autokomerca anegdotu s tablicama ali ne mogu sad da kucam na fonu, kad uzmem komp kucacu

Sto se tice tablice, pricao je Markoniju i meni vlasnik autokomerca anegdotu s tablicama ali ne mogu sad da kucam na fonu, kad uzmem komp kucacu