A4, A6, Q5 koji?
Re: A4, A6, Q5 koji?
Ja se divim današnjoj omladini 

Prodavao covek felne. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Imas li ti garanciju na taj novi auto?blaugrana napisao:Lutrija je i kupovina novog auta, doduse malo manja nego kada kupujes polovnjak.
Moj auto je cist primer toga...
Posle godinu dana, letva volana cao...cena nove 1750 eur.
Tako da Nenade, nemoj da se opustas i ubedjujes novo je novo...jbg, zalomi se
Tapatalk
Haha, kada sam u gasu, najvise se proseravam 
To dok se treznim, pred spavanje...
Toliko se iskenjam, da sam sebe otreznim i uspavam od smora.
I da Dragane, 3 godine sam kupovao automobil, jer sam svoje pare za automobil dao kevi za renoviranje stana, a onda posle meni cale kupovao, i dao mi ozbiljno vecu kintu nego sto sam ja imao, i ocekivao, a kao neko od 19-e, do 22. godine, mozes misliti za cime sam sve uzdisao
Veruj mi, A8 i Clio su medju normalnijima 
A8 je bio star 3 godine, sa 160.000km na satu, tada poslednji model, 35.000e, bio zakazao proveru u Porsche-u, kupovina zbog koje bih danas umro od gladi
Problem je bio sto ja ni sa svojim parama nisam mogao da kupim sta sam hteo, jer je svejedno cale trebao to da odrzava
Clio sport je ozbiljno gledan, ja da dam pola, a cale pola, 20.500e je bio, to se dobro secam, ali kada sam caletu pokazao ponudu, i on skapirao da je to, em Reno, em manji od Golfa, em trosi vise od Mercedesa, a ja se bacio u objasnjavanje kako je on super, brz, ovo, ono, bilo je:
http://www.youtube.com/watch?v=hiPhLCi0ExQ
Nenade, naravno, to je tvoj izbor.
Svako ko kupuje jahtu, treba da skapira da ce ista da mu trosi vise para od skutera na vodi, tako je i sa skupim automobilima.
Ja nisam mislio da ti nemas para da odrzavas, niti me zanima, jer je to zaista ulazenje u neciju intimu, i jednostavno nije moje mesto, vec sam mislio da ocigledno nisi bio spreman na troskove koji prate kupovinu takvog automobila.
Svako bira na sta ce da trosi svoje pare, a ti ne zelis da ih bacas na automobil, i to je ok, cak i pohvalno.
Registracija je oko 30.000 dinara veca nego za neki 2.0 (60 u odnosu na 30), sto je 260e.
I to sam rekao da ne ubacujes u racunicu, jer takodje mozes da uzmes 2.2 dizel i u drugim kolima.
A da ne kazemo sto je to dizel od 170ks koji ide za 8.2s do 100, i trosi 8l.
Onda moramo u racunicu ubaciti kakav bi ti to mogao da uzmes auto da isto ide, i koliko bi taj trosio...
Da li bi placao kasko na nov automobil, a koliko vidim, placas?
Da ne bi radili analizu od 100 parametara koji ulaze u troskove voznje nekog automobila, bolje onda ograniciti na jednu stvar, i gubitak vrednosti svesti na razliku izmedju kupovne, i prodajne cene.
Nenade, kapiram ja zasto si ti to rekao iznerviran, ali jednostavno nije u redu ulaziti u neciju intimu, i govoriti odakle njemu pare.
Ovako mozemo svakoga da pitamo kako je uspeo da u Srbiji nabavi pare za voznju krstenog automobila, da se svako pravda, da li su mu dali roditelji, da li je zaradio na crno, da li je nasao posao posteno, ili preko veze, da li radi kod caleta, pa se tripuje da je sve to zaradio sam, kao ja sto sam se tripovao
Jednostavno, da li neko ima para, ili nema, odakle mu, i slicne teme su po meni, jako neukusne, i obicno ih nacinju veoma zavidni ljudi, kada puknu sa racionalnim argumentima.
Laki, to sam bas i ja sada hteo da pitam
Sto se kupovine kola iz teme tice, ne znam sta bi jos moglo da se kaze...
Ako ocekuje da ce bilo koji od ovih automobila da mu izuskuje troskove na nivou Kie, moze to odmah da zaboravi.
Da, znam, sada ce njih 5 da se javi kako je preslo 3 miliona kilometara sa jednim plocicama, bez kvarova, ali takvi primeri su retki, i najcesce se vidjaju samo po forumima.
A6 je udoban, i najmanje bi kostao za exploataciju, jer je najstariji, pa cenim da je i odrzavanje smesno sa zamenskim delovima.
Q5 jednostavno za te pare, ne treba uzimati.
A4 je neki najbolji izbor po vecini forumasa, koliko vidim...

To dok se treznim, pred spavanje...
Toliko se iskenjam, da sam sebe otreznim i uspavam od smora.
I da Dragane, 3 godine sam kupovao automobil, jer sam svoje pare za automobil dao kevi za renoviranje stana, a onda posle meni cale kupovao, i dao mi ozbiljno vecu kintu nego sto sam ja imao, i ocekivao, a kao neko od 19-e, do 22. godine, mozes misliti za cime sam sve uzdisao

A8 je bio star 3 godine, sa 160.000km na satu, tada poslednji model, 35.000e, bio zakazao proveru u Porsche-u, kupovina zbog koje bih danas umro od gladi

Problem je bio sto ja ni sa svojim parama nisam mogao da kupim sta sam hteo, jer je svejedno cale trebao to da odrzava

Clio sport je ozbiljno gledan, ja da dam pola, a cale pola, 20.500e je bio, to se dobro secam, ali kada sam caletu pokazao ponudu, i on skapirao da je to, em Reno, em manji od Golfa, em trosi vise od Mercedesa, a ja se bacio u objasnjavanje kako je on super, brz, ovo, ono, bilo je:
http://www.youtube.com/watch?v=hiPhLCi0ExQ
Nenade, naravno, to je tvoj izbor.
Svako ko kupuje jahtu, treba da skapira da ce ista da mu trosi vise para od skutera na vodi, tako je i sa skupim automobilima.
Ja nisam mislio da ti nemas para da odrzavas, niti me zanima, jer je to zaista ulazenje u neciju intimu, i jednostavno nije moje mesto, vec sam mislio da ocigledno nisi bio spreman na troskove koji prate kupovinu takvog automobila.
Svako bira na sta ce da trosi svoje pare, a ti ne zelis da ih bacas na automobil, i to je ok, cak i pohvalno.
Registracija je oko 30.000 dinara veca nego za neki 2.0 (60 u odnosu na 30), sto je 260e.
I to sam rekao da ne ubacujes u racunicu, jer takodje mozes da uzmes 2.2 dizel i u drugim kolima.
A da ne kazemo sto je to dizel od 170ks koji ide za 8.2s do 100, i trosi 8l.
Onda moramo u racunicu ubaciti kakav bi ti to mogao da uzmes auto da isto ide, i koliko bi taj trosio...
Da li bi placao kasko na nov automobil, a koliko vidim, placas?
Da ne bi radili analizu od 100 parametara koji ulaze u troskove voznje nekog automobila, bolje onda ograniciti na jednu stvar, i gubitak vrednosti svesti na razliku izmedju kupovne, i prodajne cene.
Nenade, kapiram ja zasto si ti to rekao iznerviran, ali jednostavno nije u redu ulaziti u neciju intimu, i govoriti odakle njemu pare.
Ovako mozemo svakoga da pitamo kako je uspeo da u Srbiji nabavi pare za voznju krstenog automobila, da se svako pravda, da li su mu dali roditelji, da li je zaradio na crno, da li je nasao posao posteno, ili preko veze, da li radi kod caleta, pa se tripuje da je sve to zaradio sam, kao ja sto sam se tripovao

Jednostavno, da li neko ima para, ili nema, odakle mu, i slicne teme su po meni, jako neukusne, i obicno ih nacinju veoma zavidni ljudi, kada puknu sa racionalnim argumentima.
Laki, to sam bas i ja sada hteo da pitam

Sto se kupovine kola iz teme tice, ne znam sta bi jos moglo da se kaze...
Ako ocekuje da ce bilo koji od ovih automobila da mu izuskuje troskove na nivou Kie, moze to odmah da zaboravi.
Da, znam, sada ce njih 5 da se javi kako je preslo 3 miliona kilometara sa jednim plocicama, bez kvarova, ali takvi primeri su retki, i najcesce se vidjaju samo po forumima.
A6 je udoban, i najmanje bi kostao za exploataciju, jer je najstariji, pa cenim da je i odrzavanje smesno sa zamenskim delovima.
Q5 jednostavno za te pare, ne treba uzimati.
A4 je neki najbolji izbor po vecini forumasa, koliko vidim...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Imam, sto?Laki021 napisao:Imas li ti garanciju na taj novi auto?blaugrana napisao:Lutrija je i kupovina novog auta, doduse malo manja nego kada kupujes polovnjak.
Moj auto je cist primer toga...
Posle godinu dana, letva volana cao...cena nove 1750 eur.
Tako da Nenade, nemoj da se opustas i ubedjujes novo je novo...jbg, zalomi se
Tapatalk
Naravno da nisam dao iz svog dzepa, ali servis, cekanje, cimanje...na kraju krajeva razocarenje jer sam kupio nov auto, upravo iz razloga da se ne bi vukao po majstorima...
Tapatalk
Pa stresno je al ni blizu kao da si sam platio popravku.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ovaj auto sam vec negde predlagao, jeste 2012 ali je 0km.. izgleda da ne mogu dugo da ga prodaju sto je dobro za obaranje cene, mozda bi ga dali i za 15k samo da ga se rese jer ga godine gaze. A sa druge strane auto je fantastican, redak, pojava je, lepa boja, ima odlicni multijet.
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... jtd_120ks/
Ljudi, covek ocigledno gleda veci auto 
Da je hteo C segment, napisao bi valjda

Da je hteo C segment, napisao bi valjda

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Lancia je izmedju C i D po velicini 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Diskusija u svakom slučaju napreduje.
Heroj dominira, i apsolutno se slažem sa njim, sve je lepo objasnio, i tu se nema sta dodati. Slazem se i sa Starcem, bas sam to isto hteo napisati. Stvar je u tome što čovek ne zna ni sam šta želi. Razumem ga, želi auto u kome će imati osećaj, da, ovaj auto vredi ove pare, i za sumu koju želi dati to može dobiti. I dobiće pomoć, ali ne da kupi auto koji mora biti Audi, već da kupi auto sa kojim će biti zadovoljan. Mi možemo davati predloge, a na njemu je da nas posluša i da proba vozila koja mu preporucujemo, ili da napiše, ne, hoću samo Audi i da ne dobije više nijedan predlog.
Neka ode na sajt i traži sam.
Ali pošto je čovek otvorenih shvatanja i pošto mu je san o polovnoj A četvorici srušen, moj predlog je da proba Alfu 159, možeš uzeti najskuplju iz oglasa bez problema, koja je u Ti paketu opreme, i sa kojom ćeš imati osećaj da vredi više nego što košta. Mada se unapred obrađujem jer taj konkretan primerak nisam video, ali Alfa 159 u dobrom stanju i u dobroj opremi, vredi svaki euro. Reći ću samo prava koža i aluminijum u enterijeru, dovoljno za osećaj premijum auta. Drugi predlog je iako si napisao da ne želiš BMW, upravo e60 520d, jako ozbiljan auto, koji gotovo da nema mane, rekao si da bežiš od zadnjeg pogona, ali ako si odustao od Audija, možeš ti i ovo... [WHITE SMILING FACE] Sedni i probaj neku peticu i videćeš, u dobrom paketu opreme, sa trokrakim M volanom, enterijer rastura. Eto, toliko od mene, malo sam ga udavio, ali eto, tvoje je samo da probaš što više vozila i da vidis šta ti leži, niko te ne tera da ih kupis.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Stvarno, poredite 159 sa novom a4, nebo-zemlja u korist audija pogotovo u pogledu izolacije i zavrsne obrade, a i performansi, a pritom sam naklonjen italijanima, ali neki preteruju.
Razumem da dominiraju ljubitelji bmwa i alfe ovde, ali budimo realni malo.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
To je dobar, interesantan i zahvalan auto, ali nažalost samo kao polovnjak. Kupiti ga novog znači ekonomsko samoubistvo od pada cene. Uz to, to je preslab motor za tu karoseriju.Darko napisao:Ovaj auto sam vec negde predlagao, jeste 2012 ali je 0km.. izgleda da ne mogu dugo da ga prodaju sto je dobro za obaranje cene, mozda bi ga dali i za 15k samo da ga se rese jer ga godine gaze. A sa druge strane auto je fantastican, redak, pojava je, lepa boja, ima odlicni multijet.
Ovo je mnogo bolji izbor..odlična oprema, fenomenalna kombinacija boja, odličan motor, cena ok...
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... l_platino/
Slažemo se da je nebo i zemlja i da treba da budemo malo realni...Stvarno, poredite 159 sa novom a4, nebo-zemlja u korist audija pogotovo u pogledu izolacije i zavrsne obrade, a i performansi, a pritom sam naklonjen italijanima, ali neki preteruju.

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
A i razlika u ceni A4 i 159 bar 50%.