A4, A6, Q5 koji?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: A4, A6, Q5 koji?
Pa rekoše da je u pitanju nebo i zemlja 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pa jeste, ali ako ima covek finansija da kupi nesumnjivo bolji auto, zasto da ne?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ako bude pametan probaće i jedan i drugi (a ne znam što ne bi probao i one 4wd BMW ako zazire od zadnje vuče, a kojih ima na oglasima) pa će onda videti "nebo i zemlju", "bolju izolaciju", "bolju obradu" i šta je "nesumnjivo". 

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Pa njega pitaj što neće a4, njemu se nije svideo a4 koji je 15k eura...nego, je l si imao dodira sa Alfom 159 Ti?
Ivane, pitanje je koliko je slabasni Audi klotanovic bolji od Alfe u vrhunskoj opremi, sa vrhunskom motorizacijom...
Naravno, on zna sta mu je najbitnije, i ako je to Audi, onda nema price o tome sta je meni ili tebi bitnije i bolje
Naravno, on zna sta mu je najbitnije, i ako je to Audi, onda nema price o tome sta je meni ili tebi bitnije i bolje

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Audi klotanovic se pravilno pise SKODA.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma svima njima treba kanta u jednu i valjak u drugu ruku pa udri. Jel tako Veljo?Velja napisao:Ja se divim današnjoj omladini

Širim haos!
Laki021 napisao:Audi klotanovic se pravilno pise SKODA.

Metnemtigamasno, evo ja te poslusao, pa idem jos malo da kosim dvoriste od 25 ari, da raspremam magacin od 80m2, za koji si video koju hevi masineriju sadrzi, i da krecim nekih 100m2

Ima da se vratim kuci na nosilima

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma ja hteo Velji da olakšam malo godišnji odmor. 
BTW ona old-skool kosačica izuva.

BTW ona old-skool kosačica izuva.

Širim haos!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Off topic
Neka hvala, imam dva mlada asistenta. Polako shvataju značaj školovanja i koliko su nijanse zidova nebitne
Off topicmethane.master napisao:Off topic
Ma ja hteo Velji da olakšam malo godišnji odmor.![]()
Neka hvala, imam dva mlada asistenta. Polako shvataju značaj školovanja i koliko su nijanse zidova nebitne

Evo i mene posle prespavanog vikenda 
off: Dobio sam i opomenu od moderatora foruma da citiram postoe iznad. Ja reko neko mi pise da pomogne kad ono, dobio ukor....
@laki Ako mozes zaobidji ovu temu, takvi komentari su zaista suvisni
Ostatak ljudova, sve sto pisete drzim u glavi, pomalo mi doduse i puca glava ali ne zbog vas vec zbog miliona premisa koje su uglavnom objektivne ali mi nikako ne pomazu da dodjem do konkluzije. Vozio sam novu kiju, tu sam pukao puno na vrednosti. Promenio sam posao, promenio i kiju za alfu 147 i sad kad sam se malo stabilisao zelim da uzmem nesto sto bih vozio par godina. (Zelim da menjam vozila na svake 3 4 godine).
Najblizi sam razmisljanja kao i @nenad.fil. Ok, da, zelim audi a4. Stanje naseg trzista dokazuje da vozila kakva ja trazim su preko 20k e. Ovo sto se nudi od oko 15k su zaista losi primerci. 20k, za sad, ne zelim da ulazem u auto. Mozda kada uzimam sledeci za par godina. Sigurno je ista prica i sa bmw, kvalitetni primerci kostaju preko 20k. Svakako zelim auto mladji, 2010 najstarije sa dobrim paketom opreme. Novi necu zbog gubitka cene za te 3 4 godine kada bih ga i menjao.
Trenutno mi je izbor prilicno suzen, dakle ima ona alfa 159 koja je zaista bogata opremom i ima jedan Sportage ali malo skuplji. Vise naginjem ka alfi jer volim agresivniju voznju povremeno.
Svestan sam da alfa ne moze da se poredi sa bmw i audijem, ali isto tako i cena ne moze da se poredi. U istom stanju polovnjaka i opreme, cena nemaca je skoro pa duplo veca a nesto nisam siguran da je i voznja duplo bolja.
Danas posle 17h tek idem da pogledam alficu pa cu vam preneti utiske....

off: Dobio sam i opomenu od moderatora foruma da citiram postoe iznad. Ja reko neko mi pise da pomogne kad ono, dobio ukor....
@laki Ako mozes zaobidji ovu temu, takvi komentari su zaista suvisni

Ostatak ljudova, sve sto pisete drzim u glavi, pomalo mi doduse i puca glava ali ne zbog vas vec zbog miliona premisa koje su uglavnom objektivne ali mi nikako ne pomazu da dodjem do konkluzije. Vozio sam novu kiju, tu sam pukao puno na vrednosti. Promenio sam posao, promenio i kiju za alfu 147 i sad kad sam se malo stabilisao zelim da uzmem nesto sto bih vozio par godina. (Zelim da menjam vozila na svake 3 4 godine).
Najblizi sam razmisljanja kao i @nenad.fil. Ok, da, zelim audi a4. Stanje naseg trzista dokazuje da vozila kakva ja trazim su preko 20k e. Ovo sto se nudi od oko 15k su zaista losi primerci. 20k, za sad, ne zelim da ulazem u auto. Mozda kada uzimam sledeci za par godina. Sigurno je ista prica i sa bmw, kvalitetni primerci kostaju preko 20k. Svakako zelim auto mladji, 2010 najstarije sa dobrim paketom opreme. Novi necu zbog gubitka cene za te 3 4 godine kada bih ga i menjao.
Trenutno mi je izbor prilicno suzen, dakle ima ona alfa 159 koja je zaista bogata opremom i ima jedan Sportage ali malo skuplji. Vise naginjem ka alfi jer volim agresivniju voznju povremeno.
Svestan sam da alfa ne moze da se poredi sa bmw i audijem, ali isto tako i cena ne moze da se poredi. U istom stanju polovnjaka i opreme, cena nemaca je skoro pa duplo veca a nesto nisam siguran da je i voznja duplo bolja.
Danas posle 17h tek idem da pogledam alficu pa cu vam preneti utiske....
Tako je covece. Bravo.
Nemam nista protiv BMW-a Audija i Mercedesa ali za dobar primerak kao sto si i sam rekao treba dosta preko 20k eura.
Nemam nista protiv BMW-a Audija i Mercedesa ali za dobar primerak kao sto si i sam rekao treba dosta preko 20k eura.