Koliko troši?
Re: Koliko troši?
Provozali malo novu Corollu 1.4 dizel preključe, bord kaže 5l od početka testa.
TT
TT
Neubedljiv mi je taj motor u Aurisu, preslab
To je druga tema. I skuplji je 3800 eura od benzinca 1.6.
TT
TT
Stirc isao L-om do Grcke i nazad,prosek 5,8.
Benzinac, 1.4.
Edit: u obracun ulazi nepunih 500km koje je tamo napravio,prosek brzine 70 i nesto.
T
Benzinac, 1.4.
Edit: u obracun ulazi nepunih 500km koje je tamo napravio,prosek brzine 70 i nesto.
T
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Može da troši manje samo ako se osetno sporije vozi. Ja bih tu potrošnju mogao da napravim do CG gde se retko pređe 100. Na auto putu ja nisam ispod 7, a često i više.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam poceo da se pitam da li je do mene ili sta, kad dizel trosi skoro ko benzinac 
Ili ljudi voze osetno sporije

Ili ljudi voze osetno sporije

Brzine idu u H-a !!!

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Koliko troši?
Meni se cini da voze ljudi osetno sporije, pa kad vozim lagano u blagom prekoracenju brzine opet obilazim veliku vecinu.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
+1
Voze sporije znacajno
Voze sporije znacajno
Bitno je i kako je napravljen prosek. Neko vidi ispred sebe spora kola mnogo ranije pa se izjednači sa njima brzinom bez kočnice, dok neko drugi ubrzava pa zabada kočnicu više puta. Sa istim prosekom razlika u potrošnji može biti poprilična (a i u užitku u vožnji, ništa gore nego kad neko ubrzava, a ispred vozila stoje).
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Nisam ga pitao al' verujem da je vozio lagano,nije od jurcajućih 

- dejanvp
- Pridružio se: 07 Apr 2014, 17:25
- Garaža: Mercedes C200 Kompressor Sportcoupe, Fiat Brava 1,6 16v
@nidza upravo to. Ja kad uporedim moju i caletovu voznju od VP do PG recimo, meni zna da potrosi 5l manje a stignemo za skoro isto vreme. On voli da ga gazi pa onda cesto na kocnicu pa ubrzanje.
Sinoc natankao ukrajinskog ratnog dizela. Do cepa, da je jos kap, prelilo bi se.
Vozio BP-Ilok-Vukovar-Vinkovci-Zupanja (autoput). Sisao kod gradiske sa autoputa, kazaljka se nije pomerila
Pocela da se pomera kada sam platio putarinu, tacno na 200km. BC ocitao 4.3 litre potrosnju. Dobar deo auto puta sam se slepao iza nekog bugarskog autobusa
Ali sam posle nastavio da stedim, tako da se nije povacavala potrosnja.
Kada sam presao BIH granicu, auto put do BL (nije bilo autobusa), potrosnja se povecala na 4.8 i na toliko ostala. Dva, tri puta sam ga razvukao 200+ na autoputu i to je to, cisto da me zelja mine.
Eto moze astra da trosi malo, kada se hoce
Dvoje u autu i oborena sedista, biciklo nazad, plus gomila stvari ...
Ovo je potrosnja sa BC, da ne bude zabune. Ne znam koliko gresi, ali ne verujem da je vise od 0.5 litara.
Vozio BP-Ilok-Vukovar-Vinkovci-Zupanja (autoput). Sisao kod gradiske sa autoputa, kazaljka se nije pomerila

Pocela da se pomera kada sam platio putarinu, tacno na 200km. BC ocitao 4.3 litre potrosnju. Dobar deo auto puta sam se slepao iza nekog bugarskog autobusa

Ali sam posle nastavio da stedim, tako da se nije povacavala potrosnja.
Kada sam presao BIH granicu, auto put do BL (nije bilo autobusa), potrosnja se povecala na 4.8 i na toliko ostala. Dva, tri puta sam ga razvukao 200+ na autoputu i to je to, cisto da me zelja mine.
Eto moze astra da trosi malo, kada se hoce

Dvoje u autu i oborena sedista, biciklo nazad, plus gomila stvari ...
Ovo je potrosnja sa BC, da ne bude zabune. Ne znam koliko gresi, ali ne verujem da je vise od 0.5 litara.
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Pa dobro, to je potrosnja kad se auto put vozi u ogranicenju 
Sent from my Nokia 3310 via Tapatalk

Sent from my Nokia 3310 via Tapatalk
Bg-Divcibare-Bg
6.4l, 52kmh, sa dosta voznje tamo, rada u mestu, i usputnih stajanja...
6.4l, 52kmh, sa dosta voznje tamo, rada u mestu, i usputnih stajanja...