Zanimljivi oglasi
Re: AW: Zanimljivi oglasi
Pa ti si pisao kako si se otarasio M3-ojke baš zato što je bio prejak i što te je vukao da divljaš... M5 je još jači 

Re: Zanimljivi oglasi
Au,bas sam hteo da postavim i ja tog M5.
Fenomenalna boja,i jos cena nije fixna,znaci za 60k u esu ide k`o bela lala + je i registrovan skoro godinu dana.
P.S. zar se on nije prodavao i prosle godine u ovo neko vreme? I,ako me secanje dovro sluzi,tad je za njega trazeno ravno 100k...
Fenomenalna boja,i jos cena nije fixna,znaci za 60k u esu ide k`o bela lala + je i registrovan skoro godinu dana.
P.S. zar se on nije prodavao i prosle godine u ovo neko vreme? I,ako me secanje dovro sluzi,tad je za njega trazeno ravno 100k...
Prvi put je bio za 90 ili 100k u oglasima

Spolja jeste lep, ali unutra... 

Ne znam,meni je i unutra super 

+1
meni je unutra vrhunski
meni je unutra vrhunski

Ovo mi je najlepsi M5 F10 koji sam video. Cak mu i hrom lajsna oko prozora na braon boju cucnula perfektno

Inace izgleda da je preuzimanje lizinga + 60k.
Napisao sam da se zezam oko uzimanja M5... Ne treba mi ni najmanje, pogotovo ne u dobu u kom ima prostora da izgubi još 30.000e za koju godinuFloyd napisao:Pa ti si pisao kako si se otarasio M3-ojke baš zato što je bio prejak i što te je vukao da divljaš... M5 je još jači

Sada si nam svima srusio snove.Scuderia napisao:![]()
Ovo mi je najlepsi M5 F10 koji sam video. Cak mu i hrom lajsna oko prozora na braon boju cucnula perfektno
Inace izgleda da je preuzimanje lizinga + 60k.
Hahahahaahah
Aha ok... ja rekoh ti ozbiljno... još vidim da te Markoni podgrevaAcaKayak napisao:Napisao sam da se zezam oko uzimanja M5... Ne treba mi ni najmanje, pogotovo ne u dobu u kom ima prostora da izgubi još 30.000e za koju godinuFloyd napisao:Pa ti si pisao kako si se otarasio M3-ojke baš zato što je bio prejak i što te je vukao da divljaš... M5 je još jači

Cena je ta koja piše. Lizing je samo mogućnost. Kontam da bi učešće tad bilo dosta manje i rata oko 2000e mesečno.
isti ko moj
50000km
pogledajte vozacevo sedište
http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... ad_20_tdi/
50000km

pogledajte vozacevo sedište

http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... ad_20_tdi/
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
nisu normalni 

Oticice za 70 max 
A Raki, ne vidim sta fali vozacevom sedistu, osim sto koza na boku sedalnog dela deluje kao da je opustena, to jest, nije zategnuta.
Auto je kod nas kupljen, i odrzavan u ovlascenom sigurno, tako da kilometrazu nije tesko proveriti, pa nema poente ni da lazu za istu...
Ja sam odavno pricao da sam 2009-e video par A8-ica, i S8-icu, sa oguljenim bokovima, a taj konkretno S8 je bio presao oko 20.000km...
Dosta zavisi stanje sedista, od velicine vozaca, i nacina ulaska i izlaska...
Nekome ce da budu nova posle 200.000km, a nekome ce da budu sjebana posle 50...
Mada Audi inace koristi neku previse osetljivu kozu, premekanu.

A Raki, ne vidim sta fali vozacevom sedistu, osim sto koza na boku sedalnog dela deluje kao da je opustena, to jest, nije zategnuta.
Auto je kod nas kupljen, i odrzavan u ovlascenom sigurno, tako da kilometrazu nije tesko proveriti, pa nema poente ni da lazu za istu...
Ja sam odavno pricao da sam 2009-e video par A8-ica, i S8-icu, sa oguljenim bokovima, a taj konkretno S8 je bio presao oko 20.000km...
Dosta zavisi stanje sedista, od velicine vozaca, i nacina ulaska i izlaska...
Nekome ce da budu nova posle 200.000km, a nekome ce da budu sjebana posle 50...
Mada Audi inace koristi neku previse osetljivu kozu, premekanu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.