Mi smo posle F1 trke iz Monaca, do Beca stigli za oko 13 sati, s tim sto je smo se nekih 150km vozili u koloni, do Djenove zbog guzve i izgubili sigurno oko dva sata. Ceo put je 1200km, znaci da se lagano stize za nekih 10-11 sati.Wolfy napisao:A i za put od 1000km nema sanse da stignes za manje od 12h.
Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Helou?
Automobilski forum, volimo da vozimo, da smo što duže u kolima, a ne što pre da pobegnemo iz njih.
Panamera (a tek 911) su definitivno kola koja se kvalifikuju za to.
Automobilski forum, volimo da vozimo, da smo što duže u kolima, a ne što pre da pobegnemo iz njih.

Re: AW: Zanimljivi oglasi
Srećan put i probaj da oboriš Bečlijin rekord od 10 sati. Ako budeš imao preko 9 ne javljaj se u ovoj temiLaki021 napisao:Mislim da sam potpuno realan sa procenom, moze da bude i manje vise, svako moze da cenj kako hoce.
U cetvrtak putujem i za 1200+ km planiram 12 sati, videcemo sta ce biti.

@Nidzo
A Maser, Italijani, ništa... slab si mi ti Alfista čim si se uhvatio za najružnijeg a pritom "racionalnog" Porsche-a:D
Nije to nikakav rekord, tako da nema potrebe za tim podjebavackim tonom.Floyd napisao:Srećan put i probaj da oboriš Bečlijin rekord od 10 sati. Ako budeš imao preko 9 ne javljaj se u ovoj temi

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Daleko da mi je prvi pik. Tema je počela Panamerom, a ja samo branim stav da taj auto ima svakog smisla što postoji.Floyd napisao:
@Nidzo
A Maser, Italijani, ništa... slab si mi ti Alfista čim si se uhvatio za najružnijeg a pritom "racionalnog" Porsche-a:D
Meni lično nije ružan, vrlo je moćan, pogotovo kada ga sretneš na putu. Na parkingu je impozantno veliki, a to što je takav kakav je ga kvalifikuje da mi bude jedini automobil.
Realno je preskup, tako da ću se tešiti Alfom, ovom istom ili nekom novom, možda nekim Džegom, videćemo.
Bitno je da se lepo vozi pre svega.
Tapatalk Pro
Pazi, za moje pojmove, 10 sati za 1200 km jeste rekord... išao sam nekoliko puta do Monaka i to iz duplo bližeg mesta pa znam koliko treba i sa i bez gužve oko ĐenoveDusan napisao:Nije to nikakav rekord, tako da nema potrebe za tim podjebavackim tonom.Floyd napisao:Srećan put i probaj da oboriš Bečlijin rekord od 10 sati. Ako budeš imao preko 9 ne javljaj se u ovoj temi

Ovo kao da sam već negde čuonidza napisao: Meni lično nije ružan, vrlo je moćan, pogotovo kada ga sretneš na putu. Na parkingu je impozantno veliki, a to što je takav kakav je ga kvalifikuje da mi bude jedini automobil.
Realno je preskup, tako da ću se tešiti Alfom, ovom istom ili nekom novom, možda nekim Džegom, videćemo.
Bitno je da se lepo vozi pre svega.

Ako ti Laza ne uvali GT kad ga bude menjao...

Nismo isli 10, rekao sam oko 13 sati, ali mislim da nije bilo te guzve da bi moglo da se stigne izmedju 10 i 11 sati. Ako je dva ili tri vozaca nije nikakav problem da se drzi tempo.
GT???
SUV i nidza dva sveta. Nema šanse.
SUV i nidza dva sveta. Nema šanse.
Nije on SUV (a nije ni MOKAR), on je nesto izmedju. I ja izbegavam SUV.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Vlazan, da se ispravno izrazimo 

Strava,od teme "Zanimljivi oglasi",na 10 strana se rasrpravlja o ljudima koji imaju Panameru(i logicno, bar jos 10 automobila pored nje,jer tako su u mogucnosti
) i o 911 i putavanju s njim do Grcke i Alpa,pa sve do komparacije aviona i doticnih Porsea
Ne znam samo kakvi su 911 i Panamera po Sahari,tj. koji bi se tamo bolje snasao? Moj pik je 911,ALI iskljucivo 991,posto je ipak 997 previse tvrd :/

Ne znam samo kakvi su 911 i Panamera po Sahari,tj. koji bi se tamo bolje snasao? Moj pik je 911,ALI iskljucivo 991,posto je ipak 997 previse tvrd :/
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Bela Panamera uzivo je neverovatno mocna, retko koji auto ostavlja takav utisak. Reakcije kada prodje su neizbezne, uz to je i prilicno retka u odnosu na konkurente. Ne mogu da kazem da je lepa, ali je bas, bas mocna. Audi A7, sa druge strane, mi je prelep, ima retro look, i agresivan je. Kao i Jaguar XJ i XF, nisam mogao da se odvojim od belog XF-R-a...
Strava,nisam nista propustio kad sam preskocio 6 stranaWolfy napisao:Strava,od teme "Zanimljivi oglasi",na 10 strana se rasrpravlja o ljudima koji imaju Panameru(i logicno, bar jos 10 automobila pored nje,jer tako su u mogucnosti) i o 911 i putavanju s njim do Grcke i Alpa,pa sve do komparacije aviona i doticnih Porsea
![]()
![]()
![]()

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .