A4, A6, Q5 koji?

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Roksab
Reactions:
Pridružio se: 18 Apr 2013, 22:54
Garaža: Auris 1.6 & Verso 1.8

Re: A4, A6, Q5 koji?

Post od Roksab »

Sto se tice Alfe '10 iz oglasa, mogu se ubaciti detaljne mape Srbije ali samo original (~200e).
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Zasto ne bi probao onu 159 koja je sa 1.8 turbo benzinskim motorom? Ta deluje na slikama kao iz salona. Barem da uporedis performanse i ostalo u odnosu na ovu sto si danas vozio.
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

xxmarkoxx
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2014, 10:23

Post od xxmarkoxx »

Pre svega sebe ne mogu da zamislim u crvenoj kozi. Ne ide mi nikako uz licnost. Drugo, enterijer mi nije toliko lep, tj odabir boja. Iskreno i ova alfa koju gledam je usla u izbor samo zato sto je taj etnerijer po meni ima idealno uklopljene boje.....tako neku kombinaciju sam imao trip da napravim i u svojoj sad vec prodatoj 147.

a i kad vidim potrosnju: 11.8/6.0/8.1 l/100km urban/extra-urban/combined ono, vec sebe vidim kako trosim 13 laganica...
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Alfa je odlično izolovan auto. Zamenom guma bi došao do tišine, ali treba da pikiraš takav model ako te to zanima. Ne mora da znači da je ležaj, moguće da je od guma sve. Motor jeste nečujan, tj samo oko lera se čuje.

Pogledaj još neku 159 ako te interesuju. Mora par kola da se vidi da bi stekao neki kriterijum.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Kad je vec otpao Audi, jesi li razmisljao o Passatu CC? Nekako mi je on priblizniji Audiju nego Alfa.

Ovako nesto: http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... avigacija/
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Prelep auto, jedna od najlepsih limuzina D segmenta, steta sto nema fabricke ksenone.
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

xxmarkoxx napisao:heheh 2.4 ...pa taman da probam, da se navucem i da se posle ubijem sto je registracija 700e. 10% vrednosti automobila....lopovska drzava...
Registracija je 500e.
Ali mi se konkretno ta postavljena ne svidja, jer je nacunirana.
Automobilu od 12cm visine, zaista ne trebaju jos i cunerski dodaci, da mu pojacaju neprakticnost.
A pritom je i ruzniji od standardne.

Evo ti neceg zanimljivog:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/al ... ine&noec=1

Inace, slazem se i za Passata CC, veoma atraktivan, i momacki auto.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Jeste, jako je dobar auto. Vozio sam se u njemu i odusevio me je, steta sto ga nisam provozao verujem da bi mi ostao jos bolji utisak. Dok mi je Passat B6 ostavio suprotan utisak, ali to nije tema.
Poslednja izmena od Kuzmanovic u 12 Avg 2014, 00:25, izmenjeno 1 put ukupno.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Ova kod nas, sa crvenom kozurom, izgleda ekstra, samo bilo je komentara da je taj motor jako osetljiv na nase gorivo.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: AW: A4, A6, Q5 koji?

Post od Delija »

Floyd napisao:Predrkan... ni posle dve godine mi nije dosadio. Dođe mi da ga zamenim istim kad dođe vreme samo sa m paketom i 35d motorom. Drugi kandidat je napucani C400.
Jel znas mozda posto je M Sport paket u odnosu na Sport?
Vizuelna razlika je bas velika...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Dostaje bucan, tj gume, motor se skoro i ne cuje ali gume su jako bucne. Jesu zimske, ali malo me plasi koliko ce biti tisi i da li ce biti tisi kad metnem letnje...I cini mi se da neki lager se cuje, tj lik koji je isao sa mnom, koji se razume u to mi je napomenuo....
Biće dosta bolje sa letnjim gumama, ali generalno na 159 se čuje guma. Auto je prirodno malo niže postavljen od drugih na točkovima, s nešto nižim klirensom naročito napred, gume su široke, stoje na ivicama blatobrana (zato i one zaštitne folije) i čuju se. Ali, biće bolje sigurno na letnjim.
E da, prilicno sam razocaran kako je auto vukao. Jeste da nas je bilo 4ca u kolima ali opet, 170ks a isao je jedno 25% sporije nego prosla alfa 147 sa 150ks.
Auto je veći, teži i izolovaniji od 147.
Autu je potreban servis i ako ga budeš uzeo pregledaćeš u kakvom je stanju usis i ako treba da se pročisti malo.
Zatim, preporučujem ti da skineš DPF, da zatvoriš EGR ventil i auto će ići mnogo bolje. Provereni zahvati koji znatno poboljšavaju perfomanse.
Pre svega sebe ne mogu da zamislim u crvenoj kozi.
Mislim da je više vuče ka bordo u pitanju, a ne drečavo crveno, iako izgleda tako na slikama. Uostalom, možeš da pitaš vlasnika preko telefona...a sad vidim i da je Xepoj stavio link ka jednoj na kome vidiš da je ta boja znatno "smirenija" nego na ovim slikama primerka u BG.
a i kad vidim potrosnju: 11.8/6.0/8.1 l/100km urban/extra-urban/combined ono, vec sebe vidim kako trosim 13 laganica...
Da se ne lažemo, trošio bi. :)
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

starac vujadin napisao: Zatim, preporučujem ti da skineš DPF, da zatvoriš EGR ventil i auto će ići mnogo bolje. Provereni zahvati koji znatno poboljšavaju perfomanse.

Ne bih ocekivao ovakav savet od tebe, ali eto pogresi covek :)
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Proverena iskustva drugih vlasnika.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive