A4, A6, Q5 koji?
Re: A4, A6, Q5 koji?
Da li tu ima nesto sto treba da znam? Neki problemi oko posavetovanog?
I da li neko zasigurno zna oko update mapa i navigacije? Imam ovde dva odgovora, da moze lako a drugi da kosta 200e....
I da li neko zasigurno zna oko update mapa i navigacije? Imam ovde dva odgovora, da moze lako a drugi da kosta 200e....
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Da čovek živi u Švajcarskoj ne bih mu to preporučio. Ovako, koristimo blagodeti srpske tehničke kulture i oslobađamo motor stega euro normi 

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Da. On i jos najmanje 100 takvih kao gradski bus u punoj formi...Laki021 napisao:Provereno zagadjivanje okoline

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ja razumem kad se nekome pokvari DPF ili EGR pa da ga skine/zapusi jer regularna popravka kosta, ali skidati ih tako bezveze jer ti se moze je umobolno. Standardno svakoga bole dupe za sve i kaze sto bih ja pazio kad drugi nece, i nije ni cudo kad sve ode dovraga...starac vujadin napisao:Da čovek živi u Švajcarskoj ne bih mu to preporučio. Ovako, koristimo blagodeti srpske tehničke kulture i oslobađamo motor stega euro normi
- starac vujadin
I ti si malo dodao na ono što sam napisao, pa polemišeš s tim...
Ovde se radi o polovnom autu koji je već prešao preko 100000km i to je vreme kada EGR počinje da pravi probleme. Dok je novo i čisto naravno da ne treba dirati. Alternativa je da svakih par nedelja ili meseci čisti usis od gareži koji pravi EGR zbog goriva i koji guši motor, a to neće baš svako da radi detaljno kao "za sebe". I naravno da bi svako posle par čišćenja ispizdeo i zatvorio (softverski) taj ventil.
Inače, taj zahvat rade na svojim kolima normalni vlasnici, koji se razumeju u kola i čije mišljenje cenim, a ne nekakvi buzdovani koji to rade zbog perfomansi.
Ovde se radi o polovnom autu koji je već prešao preko 100000km i to je vreme kada EGR počinje da pravi probleme. Dok je novo i čisto naravno da ne treba dirati. Alternativa je da svakih par nedelja ili meseci čisti usis od gareži koji pravi EGR zbog goriva i koji guši motor, a to neće baš svako da radi detaljno kao "za sebe". I naravno da bi svako posle par čišćenja ispizdeo i zatvorio (softverski) taj ventil.
Inače, taj zahvat rade na svojim kolima normalni vlasnici, koji se razumeju u kola i čije mišljenje cenim, a ne nekakvi buzdovani koji to rade zbog perfomansi.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: A4, A6, Q5 koji?
Skidanjem egra i dpfa se dobija nesto mizerno na performansama.
Ali sam ubedjen da se tako cuva motor i turbina.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Ali sam ubedjen da se tako cuva motor i turbina.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Rezervisana alfica.....kacim slike kad sredim, registrujem itd...
Ovo je bila najbrža kupovina uz najviše napušavanja u istoriji foruma.
Aj predstavi pa da čestitamo ko ljudi.
Aj predstavi pa da čestitamo ko ljudi.

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Tako je na Alfi. Moraš da skineš tih par delova da bi auto išao kako treba. Kao što na vagenu moraš bar jednom da promeniš senzor temperature rashladne tečnosti ili neki drugi (znaće da ti kažu vlasnici).
Al pre toga da suneš pola omanje gajbe u auto
Al pre toga da suneš pola omanje gajbe u auto

Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
S konja na magarca, hocu reci sa Audi-ja na Alfuxxmarkoxx napisao:Rezervisana alfica.....kacim slike kad sredim, registrujem itd...

Nek je sa srecom!

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
Mislim da si dobro uradio i da si uzeo jako dobar auto koji ćeš s vremenom sve više ceniti i voleti. Neka je sa srećom i da te dobro služi.
Dobro je i da je ovakva tema koja skoro uvek izaziva buru oprečnih mišljenja na forumu dovela do konkretnog rezultata.
Dobro je i da je ovakva tema koja skoro uvek izaziva buru oprečnih mišljenja na forumu dovela do konkretnog rezultata.
koji si ti trollDelija napisao: S konja na magarca, hocu reci sa Audi-ja na Alfu
Nek je sa srecom!

Neka je sa srecom kupovina. Da je u zdavlju vozis i za bolji auto promenis.xxmarkoxx napisao:Rezervisana alfica.....kacim slike kad sredim, registrujem itd...

A jel' ona dizel ?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,