Dobro veče
Re: Dobro veče
Naravno da spava po 8 sati kad je pred spavanje natankujete formulom. Video bi što bi spavala da samo sisa.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I nama su rekli da je pustimo da spava do ujutru, ako se sama ne probudi. U pravu je Paja, hrana za bebe je napravljena tako da duže spavaju.
Posetite www.garaza.rs !
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Da samo sisa ne bi ni spavali, jer ne bi imalo poente
ustajali bi na svakih dva sata.

Formula bolje zasiti, a i nema fizičke aktivnosti zvane sisanje koja je malim bebama napor. Kića nije dobijala formulu i budila se na par sati. Dobije da sisa i ajo novi krug spavanja. Tako godinu dana.
Ljudi kapiram da je frka, al opustitese. Nema te bebe koja se neće probuditi kad je gladna. To je osnovni instinkt i svi ga imaju.
Ljudi kapiram da je frka, al opustitese. Nema te bebe koja se neće probuditi kad je gladna. To je osnovni instinkt i svi ga imaju.
Čipovana hrana za čipovanje decetrojanac napisao:... hrana za bebe je napravljena tako da duže spavaju.

Dobro de, bolje da dignem paniku oko ničega, nego da prećutim nešto ovako bitno. Činjenica da je formula teža i da duže spavaju, ali baš celu noć ko odrastao čovek za tako malu bebu nema šanse da je ok.
Ako imaju žuticu onda je ok, posto su generalno uspavani tada. Tada moraš malo da ih nudiš hranom. Ali moj stariji sin je šmrljavo sisao tada, šmrljavo jede sada. Takav tip
Za dva meseca će imati 7 godina punih, a ima 17kg 
Dok ovaj mlađi je napunio 2 godina pre mesec dana, a ima 12-13kg.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Polako - pre ili kasnije ce krenuti caletovim stopama, a onda ce cale ostati gladan 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Ala si ih sad utešionikaragva napisao:Ako imaju žuticu onda je ok, posto su generalno uspavani tada.

Dosta je to individualno za ishranu beba, moja ćera, kad je imala par meseci obično se budila 1-2 put noću.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nikola je imao žuticu a mi smo se radovali što non stop spava dok nam nisu rekli da je to jako opasno i da beba mora da se budi zbog sisanja.nikaragva napisao:Ako imaju žuticu onda je ok, posto su generalno uspavani tada. Tada moraš malo da ih nudiš hranom. Ali moj stariji sin je šmrljavo sisao tada, šmrljavo jede sada. Takav tipZa dva meseca će imati 7 godina punih, a ima 17kg
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Oba deteta su mi sama uspostavljala ritam hranjenja, svako dete je razlicito i ne treba se opterecivati previse. Ako beba spava 5 dana celu noc, ne znaci da se sesti dan nece probuditi u 4 ujutro da mezne nesto.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Veljo, omašio si temu 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
I ja se budim po par puta nocu da jedem 
btw

Malivuk i Stefan da me ne mrze ... puno

btw

Malivuk i Stefan da me ne mrze ... puno

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Beba od mesec dana nema rezerve glikogena u jetri samim tim ako ne jede na svaka 2-3 sata (sisanje) ona moze da upadne u hipoglikemiju i da je ista jos vise uspava. Dete od mesec dana se mora buditi na svaka 2-3 sata. Moj sin ima 6 meseci i dalje ustaje (ne stalno) 1-2 puta nocu da sisa.
Samo je na majcinom mleku i poceli smo kasice od skora.
Samo je na majcinom mleku i poceli smo kasice od skora.