Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
I to od silnog raščišćenog zemljišta, našli su da prave objekat na uredjenoj zelenoj površini.

Širim haos!
Nema još ništa ni od prvog restorana, nema ugovora i dalje.
TT
TT
A skoro neko napisa na forumu da nam samo ,,Brze pruge Srbije'' fale. Ovo postaje hiljadu puta ludje 

Ne diraj mi brze pruge. Na njima je Potemkin doktorirao. Ovi još uvek rade magistarski.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ko bre radi magistarski moj pajcula, ovi doktoriraju odma nakon srednje.
Kad već pomenuste brze pruge, onaj voz što neki dan izlete iz šina kod Čortanovaca od silne brzine, nakon dvodnevne avanture vraćanja u kolosek, danas udari čoveka u niskom letu. Kažu, majstor nagario da nadoknadi vreme
Kad već pomenuste brze pruge, onaj voz što neki dan izlete iz šina kod Čortanovaca od silne brzine, nakon dvodnevne avanture vraćanja u kolosek, danas udari čoveka u niskom letu. Kažu, majstor nagario da nadoknadi vreme
Da, ako u nekoj ulici ili delu ulice nema "reciklera", kamion koji skuplja ove kese ne prolazi. Prvi koji počne da reciklira mora javiti "Gradskoj čistoći" da dodaju ulicu na listu za obilazak. To posle funkcioniše kako treba.Rakhil napisao:Probao sam reciklazu sa zelenim opstinskim kesama, i nazalost, nekoliko puta video odnosenje istih sa obicnim smecem. Isti primer imaju drugi koje znam u drugim delovima grada.
Kada ujutro prođe "regularni" đubretarski kamion, ne pravi razliku između vrsta smeća.

Ђенерал Јанковић
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Ko kaže da faleVelja napisao:A skoro neko napisa na forumu da nam samo ,,Brze pruge Srbije'' fale. Ovo postaje hiljadu puta ludje
http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/4470 ... i-11-marta
http://www.kurir-info.rs/160-na-sat-stu ... ak-1108967
Kakav debil ne mogu da verujem (dobro i ovi preteruju kad kazu da ima 2kg,vise civava ima). Sta moze malo kuce da mu uradi...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ušao ljudima u dvorište i ubio im psa???
Da. Nadređeni opravdao. This is Serbia!!!Grujic napisao:Ušao ljudima u dvorište i ubio im psa???
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
To kao u Americi kada neki lik setao svog psa, a policajac ga upucao jer mu je izgledao pretece pas 

Ne znam da li mislimo na isto ali to kada je upucan pas u Kaliforniji, pas je istrcao iz automobila vlasnika dok su ga hapsili i bio je neki rottweiler ili tako nesto. Meni je nezamislivo da policajac udje na neciji posed, ubije psa i to je svima ok. Pritom nije neka akcija ili tako nesto.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.