Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ako se njima isplati da menjaju ekran na 2 meseca, onda su debili.
Lepo sam im napomenuo da se greje tu vise nego drugde i da je 100% zbog toga i da je greska u fonu.
Inace sam telefon radi odlicno, nijednom nije zastekao ili zabagovao.
Lepo sam im napomenuo da se greje tu vise nego drugde i da je 100% zbog toga i da je greska u fonu.
Inace sam telefon radi odlicno, nijednom nije zastekao ili zabagovao.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Moj niti se greje niti se otključava sam od sebe, ali mi baguje kad treba da kucam sms pa kad ukucam neko ime, treba mu par sekundi da pronađe kontakte koji odgovaraju. Dok u imeniku radi besprekorno.
Nešto ne volim da koristim posebne aplikacije za nešto što već postoji, ali se nosim mišlju da probam neku sms aplikaciju, da vidim ima li promena.
Nešto ne volim da koristim posebne aplikacije za nešto što već postoji, ali se nosim mišlju da probam neku sms aplikaciju, da vidim ima li promena.
Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ljudi, meni nepoznata situacija, ćaletu na HTC one izbacilo za update, on kliknuo i ostao bez imenika
Jel to može nekako da se spase nešto ili otišlo već sve u nepovrat?
I meni je izbacilo za update, izgleda da uzbacuju skoro istovremeno za sve modele...

I meni je izbacilo za update, izgleda da uzbacuju skoro istovremeno za sve modele...
Saznao sam da operateri imaju mogucnost korigovanja cene telefona.
Posto sam se prebacio u Telenor, jer im je 930 duplo jeftiniji, zvali su me iz MTS-a, da mi izadju u susret, i da mi spuste cenu uredjaja.
930 nisu u mogucnosti, ali za neke druge mogu.
U sustini, ovde dolazim do zakljucka, da gde god odes, treba da si menadzer, i da je ovo jedna pijacarska zemlja, gde su normalni ljudi, u stvari ludi.
Posto sam se prebacio u Telenor, jer im je 930 duplo jeftiniji, zvali su me iz MTS-a, da mi izadju u susret, i da mi spuste cenu uredjaja.
930 nisu u mogucnosti, ali za neke druge mogu.
U sustini, ovde dolazim do zakljucka, da gde god odes, treba da si menadzer, i da je ovo jedna pijacarska zemlja, gde su normalni ljudi, u stvari ludi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Jel ima neko da mi posalje (naj)novije mape Evrope za iGo navigaciju? 

kuzma bilo koji bolji torrent tracker ili gps underground. trazis tom tom ili navteq
- Kuzmanovic
A ja da znam sta treba da trazim ne bih pitao. Uglavnom, nasao sam neki torrent cele instalacije iGo Primo sa mapama iz 2014. godine, pa cu odatle izvuci samo mape i ubaciti kod drugara u navigaciju. Valjda 

- Kuzmanovic
Skinucu i to, hvala puno. 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Čudi me da se obrisao imenik. Jesi li tražio na Google-u, da se nije desilo još nekom?Grujic napisao:Ljudi, meni nepoznata situacija, ćaletu na HTC one izbacilo za update, on kliknuo i ostao bez imenika![]()
Zar mu nije nalog povezan sa Google nalogom? Trebalo bi na Gmail-u da ima sve kontakte, pa kad ponovo poveže tj. sihronizuje da se vide svi kontakti. A možda se i vide, ali se nekako desilo da nisu označeni Google kontakti u imeniku. Proveri u podešavanjima.
Meni nije izbacio update za Desire 500. Sad sam probao ručno, kaže da je ažuriran na najnoviju verziju. Kod mene je: Software 1.10.401.3, Sense 5.0, Android 4.1.2.
Posetite www.garaza.rs !
Ako si uzeo preko Telenora fon, onda nije ni cudo, oni sve update-ove pustaju preko njih, pa uvek kasne.
Ni meni na One, nikada nije izbrisao nista update-om, a updateovao sam ga vise puta.
Ni meni na One, nikada nije izbrisao nista update-om, a updateovao sam ga vise puta.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ja imam software 1.26.401.2trojanac napisao: Meni nije izbacio update za Desire 500. Sad sam probao ručno, kaže da je ažuriran na najnoviju verziju. Kod mene je: Software 1.10.401.3, Sense 5.0, Android 4.1.2.
To su mi ubacili u servisu pre 2 meseca kad su menjali ekran.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”