Nikšićko crno, po mogućstvu točeno
A ubedljivo najveći gušt mi je kad stignem na more,još ni ne povadim stvari iz gepeka, otvorim frižider i otvorim hladnu limenku i sednem na terasu. Psssss
Nisam ljubitelj crnog piva i retko ga kupujem ali je zato u Pragu tako dobro, da sam samo njega pio za vreme boravka tamo
Neznam kako mu je ime ali je u svakom pabu odlicno.
Volim da popijem russky kvas,bipov,ima ga u onim zidarskim 0.5 flasama bez kaucije. Ali sve su to blede kopije tut-guta koji je radila zrenjaninska pivara. mnogo je puniji ukus imao,davio sam se u tom picu....
nema nislija? http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak ... 3983_n.jpg
jedno vreme je bilo odvratno ali u poslednje vreme su ga popravili, a i kod piva vazi staro pravilo, kad naviknes na jedno, jednostavno ti odgovara taj ukus (osim ako nije bas krs)
cesto pijem nisko, jelen mi bas odgovara, a nedavno sam posetio prag i degustirao sam vise razlicitih, jednostavno, svako mi je bilo na svoj nacin ukusno. naravno ne bezim od ovde prisutnih zajecarskih, staropramen...
Mmmmmmm K V A S... Da se ovde ne javi par ljudi zaista bih pomislio da smo brat i ja jedini koji to volimo. Ovaj BIP-ov je najdostupniji i kad god se ukaze prilika to se tamani. Prosle godine smo kroz par dana brat i ja nakupili 48 flasa.
Na beer festu u BG sam probao neki u limenkama 0.25l iz Indjije. Bio je mnogo, mnogo bolji od BIP-ovog ali ga u slobodnoj prodaji po BG-u i UE-u kasnije ne videh. + sto je tih 0.25 na festu bilo 100din :shock:
^^^ pio sam Nisko pivo prosle godine u Nisu,cena bese 60 dinara u lokalu :lol: U nekom rock klubu,cini mi se da je Jeti zvao ili tako nesto... i imali Zajecarsko pivo ali ono je bilo 80 kinti :lol:
Bas sad bio u prodavnici,uzeo kvas i naceo ga u kolima. Al me neki na semaforu pogledao...a kako i ne bi kad sedim za volanom,cekam zeleno i natezem iz flase na kojoj pise BIP