Dobro veče
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Dobro veče
Koliko smaraju na beer festu sa novim sistem placanja....
Jel ima ljudi ko pre ? Bas dosta njih je ishejtovalo i nece da ide
Valjda samo danas? Od sutra je fraj?
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Ajmo bankari! 
Zna li neko koje kartice mogu da se linkuju na paypal? Probao sam moju VISA (electron pise ispod visa) i nece. Ukucam sve brojeve i kaze ne moze kada izvrti par krugova.
Jel treba u banci da trazim posebnu karticu za ove zajebancije?

Zna li neko koje kartice mogu da se linkuju na paypal? Probao sam moju VISA (electron pise ispod visa) i nece. Ukucam sve brojeve i kaze ne moze kada izvrti par krugova.
Visa internet - od Intese radi sa paypal-om.
- Grujic
- Moderator
Ne za ukaz, nego za kupovinu piva... To je za ceo fest... Nema kupovine za kes, nego na posebnom standu uplatis na karticu, sto dinara depozit, i sto din minimalna uplata, ako ti fali 10din za zeljeno pivo, idi do standa za dopunu...nidza napisao:Valjda samo danas? Od sutra je fraj?
Tapatalk Pro
Da li to znaci da ostale banke nemaju takve kartice?!Roksab napisao:Visa internet - od Intese radi sa paypal-om.
EDIT: meni ovo pise za karticu na sajtu:
"VISA Electron je debitna platna kartica koja se može koristiti za plaćanje robe i usluga u zemlji i inostranstvu na svim prodajnim mestima koja imaju oznaku VISA Electron, kao i za podizanje gotovine na bankomatima."
Poslednja izmena od nikaragva u 14 Avg 2014, 00:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Kreteni.Grujic napisao:Ne za ukaz, nego za kupovinu piva... To je za ceo fest... Nema kupovine za kes, nego na posebnom standu uplatis na karticu, sto dinara depozit, i sto din minimalna uplata, ako ti fali 10din za zeljeno pivo, idi do standa za dopunu...nidza napisao:Valjda samo danas? Od sutra je fraj?
Tapatalk Pro
A šta ako ostane višak?
Tapatalk Pro
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Ima ljudi 

- Grujic
- Moderator
Visak cenim da se ne vraca, depozit se vraca.
Ljudi ima ak mi se cini da ipak nije guzvanje kao inace, sto je meni konkretno ok.
Ljudi ima ak mi se cini da ipak nije guzvanje kao inace, sto je meni konkretno ok.
- zrnkemiki
- Pridružio se: 18 Mar 2014, 11:33
- Garaža: Audi A5 2.0 190KS
Pa verujem da im je sistem plaćanja karticom uspostavljen, jer su sigurno konobari dosta krali
pogotovo na tocenom pivu

Trebalo bi i ostale kartice da rade. Ja koristim Intesinu i radi ok.nikaragva napisao:Da li to znaci da ostale banke nemaju takve kartice?!Roksab napisao:Visa internet - od Intese radi sa paypal-om.
EDIT: meni ovo pise za karticu na sajtu:
"VISA Electron je debitna platna kartica koja se može koristiti za plaćanje robe i usluga u zemlji i inostranstvu na svim prodajnim mestima koja imaju oznaku VISA Electron, kao i za podizanje gotovine na bankomatima."
- Blackshadow
- Pridružio se: 22 Dec 2013, 01:41
- Garaža: W 211 2004 E200 NGT 163KS
Re: Одг: Dobro veče
Ja imam baš tu electron i radi povezano sa pp:)nikaragva napisao:Ajmo bankari!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Meni radi Visa Electron i Master Card, obe iz Erste Banke.nikaragva napisao:Ajmo bankari!