Alfa Romeo - generalna tema
Re: Alfa Romeo - generalna tema
Jeste...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: Alfa Romeo - generalna tema
Well that explains a lot..
Pogotovo sto je auto verovatno zestoko modifikovan.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Pogotovo sto je auto verovatno zestoko modifikovan.
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Nije zestoko modifikovan, nije vozio svoj auto... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
@Xeroj
Koju si verziju 2.4 motora vozio, sa 200ks, ili sa 210ks? Nisi napisao nista u vezi sa motorom, cini mi se, ako mozes da uporedis sa tvojim motorom. A sto se tice udobnosti, dosta je tu i do guma, Alfa koju si vozio je imala 17-ice ili 18-ice?
Sto se tice sive Alfe sa skupa, Nidza mi je sumnjiv...
Koju si verziju 2.4 motora vozio, sa 200ks, ili sa 210ks? Nisi napisao nista u vezi sa motorom, cini mi se, ako mozes da uporedis sa tvojim motorom. A sto se tice udobnosti, dosta je tu i do guma, Alfa koju si vozio je imala 17-ice ili 18-ice?
Sto se tice sive Alfe sa skupa, Nidza mi je sumnjiv...

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Nije nidžin, auto jeste malo remapiran 

- carov2
- Kontakt:
Pa naravno da nije Nidzin, pohvalio bi se on odavno. 

Ne znam koja je snaga u pitanju, bila je 2008. godiste, a nisam siguran ni da vlasnik zna...
Ali znam da je muski platio, par hiljada manje od moje C klase, naravno, bila je stara godinu dana, sa veoma malom kilometrazom.
Ne mogu da uporedim, jer to bese davno, a moj auto je imao 136ks, i bio je totalno druga klasa sto se performansi tice, pa mi je tada Alfa ubrzavala kao avion...
Obilazenje je bilo bas uzivanje, da ne razmisljam da li mogu nekoga da obidjem.
Problem su bile rupe, gde sam imao osecaj da se ceo auto sjebava na losem putu, bas je lupao u malo vecim rupama...
To mi je, posle moje 124, W210 E klase, i tada, skoro nove C klase, sa svega 35.000km, bilo bas izrazeno, pa sam se stiskao na svakoj rupi.
Ali znam da je muski platio, par hiljada manje od moje C klase, naravno, bila je stara godinu dana, sa veoma malom kilometrazom.
Ne mogu da uporedim, jer to bese davno, a moj auto je imao 136ks, i bio je totalno druga klasa sto se performansi tice, pa mi je tada Alfa ubrzavala kao avion...
Obilazenje je bilo bas uzivanje, da ne razmisljam da li mogu nekoga da obidjem.
Problem su bile rupe, gde sam imao osecaj da se ceo auto sjebava na losem putu, bas je lupao u malo vecim rupama...
To mi je, posle moje 124, W210 E klase, i tada, skoro nove C klase, sa svega 35.000km, bilo bas izrazeno, pa sam se stiskao na svakoj rupi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- carov2
- Kontakt:
Plan uspeo. Pohvalio si Alfu.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ti to ozbiljno?Xepoj87 napisao:Ne znam koja je snaga u pitanju, bila je 2008. godiste, a nisam siguran ni da vlasnik zna...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Da, skroz ozbiljno, caletov auto koji je on najcesce vozio.
Carov2, ja apsolutno nista protiv Alfe nemam, niti nesto izmisljam, vec samo iznosim iskrene utiske, kao i za svaki drugi auto.
Carov2, ja apsolutno nista protiv Alfe nemam, niti nesto izmisljam, vec samo iznosim iskrene utiske, kao i za svaki drugi auto.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Taj osećaj lošeg podnošenja rupa je karakterističan za 156 zbog multilinka, dok je kod 159 potpuno drugačiji osećaj. Auto baš pruža osećaj čvrstine, dok je 156 nežnija, prefinjenija i lomljivija. Da mi vežu oči i da neznam koji auto vozim nikada ne bih pogodio da je to Alfa kada bih seo i provozao 159. Prvo bih pomislio zbog karakterističnog hoda pedala da sedim u Opelu...kada bih se latio menjača, pomislio bih da je možda BMW (zbog položaja i ergonomije), a kada bih osetio kako auto ide, kao se kreće preko neravnina i koji osećaj pruža šasija rekao bih da je Audi u pitanju. Auto ima mnogo od germanskog duha u sebi. I to ne mislim kao pohvalu...ali ni kao pokudu.
Slazem se sa starcom, 156 je i meni bila mnogo osetljivija na rupe u odnsu na 159
Losija je izolacija dosta na 156, i amortizeri nekako pustaju da uvek zvekne metal od metal, ali zato i pruza sportski osecaj u voznji.
mojih par drugara imaju 156-ice i moram priznati da mi se njihov trap ne svidja ni malo. Svaka veca rupa/neravnina je imala veliki uticaj, kao da ce tocak otpasti. Nije sada da drugari ne odrzavaju kola vec je jednostavno takav trap.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ziva istina. Imao sam 156. I to na gumama 205/60 r15. Dakle balonke i opet je bio osecaj "to the metal" posle sam promenio prednje amorte i gornja ramena i osecaj je bio mozda 10-20% bolji. Lybra je za dve klase udobnija.Xepoj87 napisao:Losija je izolacija dosta na 156, i amortizeri nekako pustaju da uvek zvekne metal od metal, ali zato i pruza sportski osecaj u voznji.