Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Re: Zanimljivi oglasi

Post od carov2 »

Scuderia napisao:A5 FL SB S line mi izgleda lepse i modernije od 4GC, skroz me je razocarao taj auto.
Meni je A5 SB, jako lep auto, ali ga nikada ne bih kupio dok god postoji A7, znam nisu ista klasa, ali mi je razlika u izgledu ogromna, toliko je A7 mocniji, da bi mi samo postojanje A7, meni kao vlasniku A5 SB bilo bolno. :) A ovo je zanimljivo jer je vecini A5 SB lepsi auto od A7.

@Floyd
Eh sad, auto sa 15000km jeste polovan, ali je meni izgovor malo smesan, no hard feelings.
Sta bi ti odabrao?
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Nije moderniji samo zbog cinjenice da se pojavio ranije, inace i da je sad izasao opusteno bi prosao sa ovim dizajnom.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Zanimljivi oglasi

Post od Floyd »

Kod tebe bi možda prošao... kod mene nije ;)
carov2 napisao:@Floyd
Eh sad, auto sa 15000km jeste polovan, ali je meni izgovor malo smesan, no hard feelings.
Sta bi ti odabrao?
Zašto je smešno? Glupo je porediti nov i polovan auto pa makar taj polovan ima i 15k km. Kako taj 6GC star dve godine košta 65k tako će i 4GC kad bude star toliko koštati 40k... Razlika u ceni eksploatacije ta dva auta je ogromna iako na prvi pogled ne deluje tako.

Ja bih odabrao 435d GC ili možda čak i M3 kad ne bih puno razmišljao o lovi. 6 GC mi se ne dopada kao kupe koji je predrkan. S druge strane, meni lično takav tip auta nije potreban.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Wolfy napisao:
stefanan napisao:Zna neko nesto o ovome ?
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... a_prodaja/
Koliki coban moras biti da stavis plin u BMW-a od 4000cc,pa jos i kupe :O
A,ovamo izigravas nekog baju,a na pumpi sipas TNG za crvenu :uf:

Edit: + baja stavi da ima anti radar(sto je zakonom zabranjeno,naravno) i plus da ga registrujes na invalida...

Inace ,auto izgleda ok,mada racunaj na to da je to ipak 10 godina star auto...Tako da i realno ne vredi mnogo preko ove sume,a i servisi za njega su jezivi,bas sam pricao o tome sa mojim majstorom,koji je rekao da je za njega taj 645 totalni promasaj od auto i da ga on nikada ne bi uzeo.Iskreno,pre bih tvom drugu preporucio da proba da uzme 635d(jos ga nisam prezali,sto ga nisam uzeo umesto 535) za nekih 20ak hiljada,ili da keca "normalan" 630i.
Preskupi su, ovaj je zapao za oko zbog cene i verovatno mogucnosti za razne vrste dogovora.
Motor ima neke probleme ?
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

Nismo nesto mnogo pricali,posto meni ta kola nikad nisu bili izbor,tada sam ga pitao za M6,jer sam bio bas zagizen za njega,a ovaj je bio parkiran tamo.Znam da je rekao da se dosta kvare i da su bas skupe oprake i da taj konkreto uopste ne ide nikako,kaze da ga nikada ni on ne bi uzeo.
A,taj tvoj drug bas hoce 645i,ili hoce ovog zato sto je jeftin?
Opet,voziti takav auto,i stati da sipas pin,za mene bi bio jeziv blam,ali dobro nek svako radi sta hoce sa svojim novcem :)
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Ovog zato to je jeftin i prihvataju kompenzacije. U sustini samo se cuo sa likom,treba da odemo da pogledamo,daleko je to od bilo kakve realizacije. A jos bi morao da nadje pare i za punta za svaki dan :kezo:
Wolfy
Reactions:

Post od Wolfy »

Pazi,sad sam malo detaljnije procitao ceo oglas,auto je kupljen 15.12.2004.Znaci tvoj ortak kupuje auto star 10 godina,i to auto koji je BMW 645i.Iskreno,za to ce mu trebati bas fina lova da odrzava,za moj ti je mali servis 350e,za tog racunaj 500e i ne daj Boze da mu crkne nesto,a hoce polako,pa nek proveri obavezno i na koliko mu se radi veliki servis,jer to ce mu tek biti "simpaticna" suma,pa nek racuna da ce morati da mu stavlja prilicno frekventno gume,pa ako nema invalida nek racuna 2ke/godisnje,etv,etc.

Naravucenije,moj savet,nek se kloni tog auta.I treba da napomenem da ce ga svaki sl. kupac prodati na sveti Nikad...
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Wolfy napisao:za moj ti je mali servis 350e..
WTF? 350e za mali servis? Ulje, filter ulja, filter vazduha, filter nafte, filter klime?

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Mozda kao Adrei, odrzava u ovlascenom. :mrgreen:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Wolfy
Reactions:

Post od Wolfy »

Zato ja kazem da decko jos lepo razmisli o uzimanju 645.
jako su to skupe igracke,a pogotovo sto sam iz posta video da decko nema da otrese tih 16k,vec da ide u kompenzacije,a to nije way to go,ako hoces takav auto.Pa sve i da je na plin,ali tih 20l plina nije malo,slozicemo se...A,pogotovo sto je to vec star auto,i koji je dosta zastareo u odnosu na noviju generaciju,a to kazem ja,koji poseduje auto te generacije.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Naravno da nije,ali po toj logici bi trebalo samo da se voze novi automobili ili test vozila, a bmw kad napuni 5g da se baci ili da ga kupi fanatik koji je spreman da sve radi u ovlascenom.

Naravno da bi ovde bilo klosarenja i vozenja na plin,popravki van ovlscenog,registrovanja na invalida. Meni se to ne dopada ali ima takvih ljudi. U sustini bio auto za pokazivanje koji bi se vozio uvece tokom leta, a za svaki dan bi moralo nesto jeftino da se kupi.
Da je zastareo se slazem,ali je i dalje velika pojava na putu i ostavlja dobar utisak
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Servis nije problem, moze to duplo jeftinije kvalitetno da se odradi, van ovlascenog.
Treba proceniti za sta se isplati ici u ovlasceni, a to mali servis svakako nije.
Slazem se da je taj Bmw nenormalno skup za exploataciju(najskuplje odrzavanje od svih Bmw-ova, kao sto je i za Mercedes SL najskuplje odrzavanje od Mecki).
Plin bi me bolelo uvo ko me gleda, i kako.
Ako je nekome lepo da za Astru 1.6 placa gorivo, kao ja za Bmw od 333ks, ja mu ne branim, niti ga popreko gledam zbog toga.
Ako ce neko da te popreko gleda zato sto si stavio plin, problem je u tom coveku.
A ako je tebe blam da trosis svoj novac kako ti zelis, problem je i u tebi :)
Meni sigurno niko drugi nece donositi odluke kako cu ja da zivim.

@stefanan, na invalida bas ne podrzavam, ali podrzavam ako na drugi nacin uspe da se registruje za manje pare.
Ako se auto kupuje zato sto je pojava, onda je tvoj drugar ljakse.
Bez ljutnje, imam i ja takvih drugara :)
To je moje misljenje, koje ne mora biti ispravno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Wolfy
Reactions:

Post od Wolfy »

Pravi razlog za kupovinu :doubleup:
Onda nek ga uzima slobodno,samo nek mu ponudi 15k,jer ga ovaj skoro nece prodati.

Od sad,ce u Srbiji da se voze specijalizovana kola,jedan za Straju Baju,drugi za ostalo :D I posle neko kaze kriza :rofl: :rofl: :rofl:
Wolfy
Reactions:

Post od Wolfy »

Xepoj87 napisao:Servis nije problem, moze to duplo jeftinije kvalitetno da se odradi, van ovlascenog.
Treba proceniti za sta se isplati ici u ovlasceni, a to mali servis svakako nije.
Slazem se da je taj Bmw nenormalno skup za exploataciju(najskuplje odrzavanje od svih Bmw-ova, kao sto je i za Mercedes SL najskuplje odrzavanje od Mecki).
Plin bi me bolelo uvo ko me gleda, i kako.
Ako je nekome lepo da za Astru 1.6 placa gorivo, kao ja za Bmw od 333ks, ja mu ne branim, niti ga popreko gledam zbog toga.
Ako ce neko da te popreko gleda zato sto si stavio plin, problem je u tom coveku.
A ako je tebe blam da trosis svoj novac kako ti zelis, problem je i u tebi :)
Meni sigurno niko drugi nece donositi odluke kako cu ja da zivim.

@stefanan, na invalida bas ne podrzavam, ali podrzavam ako na drugi nacin uspe da se registruje za manje pare.
Ako se auto kupuje zato sto je pojava, onda je tvoj drugar ljakse.
Bez ljutnje, imam i ja takvih drugara :)
To je moje misljenje, koje ne mora biti ispravno.
Nisam rekao da mi bilo ko odredjuje sta cu ja da radim,vec da mi je suludo da vozis auto od 350ks i sipas plin,zato sto koja je poenta toga?Znaci kupujes auto za pokazivanje i samim tim glumis i samim tim se tezak ljakse,i tu se slazem s tobom.Taj auto kupujes ako imas bas dosta love,ili ako si entuzijasta,mada onda uzimas M-a,jer nije ogromna razlika u odrzavanju,a u svemu drugome jeste,doduse,ipak su ista pojava,tako da je 645i ipak isplativiji :glavomuzid:
A,probleme,hvala Bogu jos uvek nemam,ali sve u svemu hvala na brizi. ;)
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:

Post od stefanan »

Ma pricacu vam na okupljanju, ali u sustini jeste tako. :kezo:
Mada ne mozete reci da to nije logicno i da bi vozili ovakav auto svaki dan, ja prvi ne bih. Punto za svaki dan i nesto dobro za uzivanje,putovanje, pokazivanje ( :mrgreen: ) je po meni super kombinacija i ne vidim nista lose u tome.

A wolfy jedno pitanje, sta treba raditi sa npr ovakvim bmw-om koji je star 10g i presao 100k ? Ko njih treba da vozi ?
Odgovori