Ja sam CCV dobio odmah i bez problema, već sam obavljao neke veće transakcije sa USA preko ppa i sve je bilo bez problema.milosg napisao:Neke Electron ranije nisu radile na netu, nisu imale ni ccv kod. Npr. od pro credit banke, možda je sada drugačije. Sada imam Electron kod Piraeus povezanu na dinarski račun i radi PayPal kao i sve ostalo.TheWickerMan napisao:@ nikaragva
Ortak ima Intezinu Visa electron a ja Intezinu Visa internet, obojica smo povezali sa Paypalom i radi bez problema
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Pitao sam ih koliko je provizija. Kazu: nista ?!Rakhil napisao:Proviziju na placanje, koja ume da bude veca nego kad placas kreditnom
Pa jak je taj auto dosta.Scuderia napisao:Jel realno da se ovako bacaka 520d, nesto mi smrdi da je greska u kucanju
http://www.youtube.com/watch?v=WJtF-ew5mZI
Proviziju uzimaju banka i Visa od prodavca i ako sam dobro informisan, iznosi nekih 4% vrednosti transakcijenikaragva napisao:Pitao sam ih koliko je provizija. Kazu: nista ?!Rakhil napisao:Proviziju na placanje, koja ume da bude veca nego kad placas kreditnom
Odrzavanje: nista ?!
Stvarno mi nije jasna ta banka, kako oni misle da nam izvuku pare ispod madraca?