Jedna stvar koja mi je ultra ruzna na svim novim Mazda-ma koje nemaju LED dnevna svetla - uz xenon farove pakuju najobicnija zuta dnevna svetla i najobicnija zuta poziciona svetla sto ne lici ni na sta Da ne veruje covek
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Glavna razlika treba da bude upravo ono sto sam pominjao - redizajn ruznog malog displeja multimedije (i celog sistema) i kod CX-5 i kod 6-ice.
Pre par dana smo kolega koji ima CX-5 i ja citali to. Nadam se da nije "patka"...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sto se mene tice, ako govorimo o spoljasnosti, redizajn uopste nije potreban, bas je lepa, gledam jednu trula visnja svaki dan u komsiluku, svidja mi se vrlo.
Off topic Ja ne mogu opisati koliko je meni pointless kupovina fwd SUV-a. Mozda je to previse old skul i konzervativno razmisljanje, ali meni je prva i osnovna prednost SUV-a u odnosu na druge klase ta kakva-takva prohodnost na nekim terenima koji su nedostupni za ostale klase. Ali to je samo moje misljenje, pa tako ima i onih koji uzimaju SUV zbog polozaja sedenja, statusa u drustvu, itd. Mada ih ja ne razumem.