Može da se sredi, nego je kod nas stav prema kolima takav da čak ni majstori ne očekuju da nešto zameniš pre nego što rikne. Čak i uz svo ubeđivanje nemoguće je majstora ubediti da se prema autu odnosi malo ispred kvarova, bez obzira na nešto višu cenu održavanja (kad se sve sagleda, na kraju i nije viša, jer to što je pred otkazom će svakako i otkazati).
Xepoj, nećemo se nikad složiti oko subjektivnih stvari, i ne treba, tako da neću da ulazim u dublje rasprave do sledeće ture piva. Samo ću da se osvrnem na neke od stvari koje si napisao, a nisu tačne. Položaj sedenja je subjektvna stvar, za performanse si manje-više u pravu, jer auto sa ovim ambicijama je trebalo da imao 200+ KS odmah kao dobar dan. 150KS jeste odličan, jako elastičan (iskreno ne znam da li je postojao drugi toliko elastičan CR zeldi 2005/2006, možda BMW), ali kupci sa visokim ambicijama i dubljim džepom su ipak ostali uskraćeni za ono što bi trebalo da sleduje uz ovaj auto iste godine kad e pojavio.
Xepoj87 napisao: Alfa 159, niti ima sportski polozaj sedenja, niti je nesto specijalno dobra u krivinama, niti su joj performanse priblizne nemackim konkurentima, a onaj sljampavi menjac da ne pominjem.
Xepoj87 napisao: I da, menjac je neprecizan i labav.
Nije tema moja Alfa nego Alfa 159. Sve ima u mojoj temi što se tiče mog auta. Auto nema nikakvu ozbiljnu modifikaciju koja je bitno razlikuje od druge 159tke. Menjač svakako nije modifikovan.Xepoj87 napisao:Nidzo, tvoja Alfa je stock, jel tako?
Dezinformacije mi smetaju, i to poprilično teške. Nisam uopšte ostrašćen u vezi Alfe, tj ovo mi je prva Alfa, moguće i poslednja.Xepoj87 napisao: Tvoja ostrascenost prema Alfi nema granice, i ti nisi sposoban da bilo sta lose o njoj prihvatis.
"Šljampav, labav i neprecizan" menjač češ lično da testiraš na sledećem okupljanju, pri čemu ću ja da te snimam i okačim snimak ovde.

http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Sea ... AR-review/Select first, and you’ll notice the precise, slotty gearchange. It’s all boding rather well
Čisto da znaš šta da očekuješ.