Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
RR ima 6-brzinski automatik ? Gledao sam skoro na tvu emisiju o Wraith-u, imaju neki menjac koji je povezan sa google maps i unapred 2km valjda planira gde ce koju brzinu da koristi
Da, isto kao sto su imali i sa Veyronom problem godinama.Scuderia napisao:Jbt 1000nm. Brabus W212 je limitran na 1100nm inace ima jos veci obrtni, samo tesko prenosi na put.
Inace, 65 AMG od kada je izasao, do danas, svih 11 godina, i 3 generacije, ima 1000Nm, samo se konjaza nesto malo menjala.
U sustini, snagu je najlakse spucati, ali treba je napraviti tako da svaki tuta muta moze to da vozi, da bude civilan.
Ima nekih custom kola koje prave i preko 2.000ks, ko zna koliko Nm, i sve je to super, ali neko od nas da sedne za to, slupao bi se u roku od 10 minuta...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja sam skroman... meni bi 850 Nm bilo sasvim dovoljno 

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Dosta bre vise sa tim Audijem, pomislice ljudi svasta... 

Mora malo da ne bi bilo bas hardcore BMW.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Gde ćes veće zadovoljstvo nego kad na semaforu sa ovim autom koji ima kamionski motor, staneš pored klinca u HH prdavcu koji bi se jelte potezao i pukneš kick 

Poslednja izmena od Floyd u 17 Avg 2014, 15:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako je pored cipovana 7ica R onda ti i nece biti neko zadovoljstvoFloyd napisao:stanes pored klinca u HH prdavcu koji bi se jelte potezao i puknes kick

Ma sa Golfom svakako ne bih smeo da se kačim posebno ako je čipovani 4 TDI (sve crveno) 

Re: AW: Zanimljivi oglasi
Još ovaj novi stock ima 385 ks i ide do 100 za 4.7s... mogu misliti kakav je kad se čipuje
Mada to nije ni potrebno jer i ovako može da nabija komplekse mnogim petrolhedovima

Mada to nije ni potrebno jer i ovako može da nabija komplekse mnogim petrolhedovima

Kad stanes na semafor i krenes da cekicas vec si izgubio 

Znači bitnije je da izgleda i zvuči brzo nego da ide brzo. Ok, za to ne treba +50k evra. To može i Civic 

Bitno je da ne zvuci ko traktor ostalo manje vise.
Zaboravljamo da pricamo o visokoj klasi Audi/BMW/Merc, nema veze sto su executive limuzine i dalje se ne ocekuje da Renault/VW/Ford ili koji god Hot Hatch bude brzi, realno.
Ne znam kako nabijas nekome komplekse iz automobila koji kosta kao npr. cetri ta HH-a.
Ne znam kako nabijas nekome komplekse iz automobila koji kosta kao npr. cetri ta HH-a.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ma zezam se malo... ja uopšte nisam u tom fazonu da divljam po gradu
Pritom gore pomenuti Golf R nije uopšte jeftin i cenom lagano gazi u višu klasu.

Pritom gore pomenuti Golf R nije uopšte jeftin i cenom lagano gazi u višu klasu.