Novi Sad
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Novi Sad
Ma konačno sam savladao. Čim pređem most u Beškoj, ja se prestrojim u zaustavnu i nema problema. 

Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Zbog takvih turci nose bele čarape na sandale, lakše ih primetiš dok piknikuju u travnjaku pored autoputa 

I ja sam omasio isto, a bio sam u NS dosta puta.
Iskreno mi je nezamislivo da je ceo taj put tako sklepan...
Iskreno mi je nezamislivo da je ceo taj put tako sklepan...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
nuk napisao:Zbog takvih turci nose bele čarape na sandale, lakše ih primetiš dok piknikuju u travnjaku pored autoputa

Vr'
Za onu temu naj ovo/ono

Za onu temu naj ovo/ono

Nuk, koliko se sećam zaključili smo da su sandale na bele čarape karakteristične ne samo za Turke već i za vozače određenog brenda. 

Hmm...
Turci nose bele carape na sandale...
Renault se pravi u Turskoj...
Mercedes koristi Renaultove motore...
Dakle, vozaci Audija?
Turci nose bele carape na sandale...
Renault se pravi u Turskoj...
Mercedes koristi Renaultove motore...
Dakle, vozaci Audija?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Ma ja potpuno podrzavam ovo debilno resenje za bg-ns. Na auto forumu ste bre, sramota voziti tih par desetina km autoputem pored takvih lepih alternativa, sve vas treba banovati na par dana 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ne znam sto su vam toliko kriticna ova dva iskljucenja, meni je ovaj od BG skroz logican i oke...
A kad ides od Subotice vidis Rodic na 10km, ne mozes da promasis iskljucenje. Naduvavanje situacije...
A kad ides od Subotice vidis Rodic na 10km, ne mozes da promasis iskljucenje. Naduvavanje situacije...
Re: Одг: Novi Sad
Logicno samo poznavaoci rodica i mb imaju pravo za ulazak u drugi grad u državni. 
Stranci duvajteeeee
Ljubljana je primer koliko ulaza ima grad ekvivalentu novom sadu. Zg grac svi imaju bar dva tri pa i subotica.
A ns od dva napravili jedan koji se i ne vidi.
Luuuzeri koji nemaju pojma o nisko gradnji jer su se preko veze ustekali u javna preduzeca
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока

Stranci duvajteeeee
Ljubljana je primer koliko ulaza ima grad ekvivalentu novom sadu. Zg grac svi imaju bar dva tri pa i subotica.
A ns od dva napravili jedan koji se i ne vidi.
Luuuzeri koji nemaju pojma o nisko gradnji jer su se preko veze ustekali u javna preduzeca
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Gaginh0 napisao:Ne znam sto su vam toliko kriticna ova dva iskljucenja, meni je ovaj od BG skroz logican i oke...

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Gaginh0
Pa vidi ovako, stranci su rodjeni sa navigacijom u dzepu, tako da se za njih ne brinem, a nasi balkanci imaju i od Su i od Bg bar 15 putokaza koliko ima km do NS, samo maaaaalo treba pratiti znakove. Ne ides ti 100km od SU i onda ti odjednom ispadne famozno skretanje za NS i znak 2 metra pre skretanja, pa nemas vremena da prizemis avion, vaaau!
Bg (preko reke) je komplikovaniji hiljadu puta od NS zajedno sa svim skretanjima i izdvajanjima, pa ste ga vi naucili i sad vam je sve oke, e tako cete nauciti i gde se skrece za NS...
Rodic - isti efekat kao kad su meni govorili da za izdvajanje za put za NS treba da skrenem posle Zmaja (kad idem uz BG za NS), sto bih ja morao znati gde je Zmaj? Isto tako sam se prvi put zajebao sa 18god i skrenuo pre Zmaja jer mislim da i danas stoji putokaz za NS, a ne vodi nigde ili vodi nekim drugim putem, a ne na lakat krivinu prema Galenici (govorim o vremenu pre izgradnje obilaznice)...
Bg (preko reke) je komplikovaniji hiljadu puta od NS zajedno sa svim skretanjima i izdvajanjima, pa ste ga vi naucili i sad vam je sve oke, e tako cete nauciti i gde se skrece za NS...
Rodic - isti efekat kao kad su meni govorili da za izdvajanje za put za NS treba da skrenem posle Zmaja (kad idem uz BG za NS), sto bih ja morao znati gde je Zmaj? Isto tako sam se prvi put zajebao sa 18god i skrenuo pre Zmaja jer mislim da i danas stoji putokaz za NS, a ne vodi nigde ili vodi nekim drugim putem, a ne na lakat krivinu prema Galenici (govorim o vremenu pre izgradnje obilaznice)...
Poslednja izmena od Gaginh0 u 17 Avg 2014, 14:18, izmenjeno 2 puta ukupno.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Znači, Gagi i ja i niko više? Pfffff 

- Gaginh0
Ne mozes mene racunati, prvi put kad sam prosao tim iskljucenjima isao sam od NS, pa mi je bilo logicno da ce i u povratku biti slicno iskljucenje, tj nije ga tesko videti sa druge strane puta.
Vec razmisljam sta bih radio da sam kojom nesrecom isao juzno preko Rume, a u povratku E75, tacno bih u Vrbasu zavrsio...
Vec razmisljam sta bih radio da sam kojom nesrecom isao juzno preko Rume, a u povratku E75, tacno bih u Vrbasu zavrsio...