150-160 najcesce, kad potrefis lansirnu rampu pri promeni traka gde standardno prelazis kanjone bude bas zabavno Ako ides sporije mnogo je manje izrazeno, mi smo zurili na zadnji trajekt, pride sam zaboravio promenu vremenske zone te je drugi deo puta bio po malo ubrzanoj proceduri
Istekao EDIT...
Dakle, danas sam se zaputio ka Mermernoj plazi ali, kad ono, medjutim....
Mermerna plaza je urusena pri pocetku sezone nakon nekog neveremena.. Put je razoran i moze se sici samo teskim offroadom. Tako da jbga.
Na svu srecu sam presao tek polovinu tog nekog razjebanog puta kad sam naleteo na kolonu od 5-6 srpskih vozaca koji du mi rekli da se komotno okrenem.. :/
Day Walker napisao:Istekao EDIT...
Mermerna plaza je urusena pri pocetku sezone nakon nekog neveremena.. Put je razoran i moze se sici samo teskim offroadom. Tako da jbga.
Na svu srecu sam presao tek polovinu tog nekog razjebanog puta kad sam naleteo na kolonu od 5-6 srpskih vozaca koji du mi rekli da se komotno okrenem.. :/
Iznajmis skuter pa se posle 3 sata ubedjujes sa likom iz agencije da si isao na paradiso plazu a ne na mermernu kao ja, i upalilo je.
Day Walker napisao:Istekao EDIT...
Sad tek vidim da pisete o poskakivanju, a ja mislio da su amorti na Laguni skroz popusili
Ja sam po MKD samo zmurio kad naidjem na te lansirne rampe, kao Reno 4 da sam vozio ali sam bio ubedjen da mi se to na caletovom Octavijom nebi dogadjalo, ali sad vidim da i GT skace, tako da je sve moguce
Prošle i pretprošle godine sam prošao tim putem, Alfa se nešto nije bunila. Pretprošle sam ja vozio Alfu, prošle zet i ništa posebno nismo primetili. Držali smo levu traku i verovtno vozili okej brzinom - ne mogu tačno da se setim. Veći problem je ona jedna raskrnica u Grčkoj blizu Soluna valjda, gde je zet lizno malo patos jer je asfalt sasvim zarozan, još on nema neki skill da vozi spušten auto. Ja nisam niti jednom lizno patos Alfom do Grčke pre 2 godine, a znate koliko je niska. Na samom Halkidikiju sam mislim dvaput takao pod posle nekog ugnuća, ali apsolutno ništa strašno.