^^ To se meni desilo pre 2 god, iGo kaže skreni, a ono ograda. Zadnji put kada sam sa te strane dolazio bila je raskrsnica sa semaforom. Znao sam da je sada autoput, ali ne i da su onako genijalna isključenja.
Gaginh0 napisao:Ne znam sto su vam toliko kriticna ova dva iskljucenja, meni je ovaj od BG skroz logican i oke...
A kad ides od Subotice vidis Rodic na 10km, ne mozes da promasis iskljucenje. Naduvavanje situacije...
Nije naduvavanje, ovo je bez ikakve dileme najgore iskljucenje koje sam ikada, igde video, a naputovao sam se po autoputevima. Pratis i znakove i navigaciju i promasis ga komotno. Zapravo ako pratis znakove zavrsices u ogradi par kilometara ranije... ukinuli su izlaz ali ostavili sve znakove za njega.
Zadnjih nekoliko godina idem u NS preko Fruske gore jer mi bilo zgodnije a i vise mi se svidja, pa nisam video ovo. Jebo mater ako nije za robiju svima umesanima, ali bez preterivanja.
Gagi, nije uopste poenta "uciti" gde je iskljucenje, vec da i za najgoreg laika iskljucenje bude maksimalno pojednostavljeno. Ja se slazem da su ova nova iskljucenja za NS maksimalno retardirano uradjena. Eto bas sam se sinoc vracao iz pravca SU za NS, i ja koji znam gde bi od prilike trebalo da bude iskljucenje, nije mi bilo sve jedno da ga ubodem iz prve...pri tom je bila noc, i ja na autoputu (mislim da je laki spomeuo ta isklucenja) dolecem na vidljivo nove table koje prvo pokazuju da je isklucenje u onu novu traku (isklucenje kao kada se ide iz pravca BG-NS) ali odjednom ugledas da su ti znakovi prelepljeni X trakom (koju skontas na 10m a pri tom doleces sa 150km/h), e onda sam skontao da je verovatno i dalje "staro" iskljucenje tj. ono naglo lomljenje izmedju stubova pred petlju, i tu i dalje naglo usporavam tipa na 50km/h a iza mene dolecu ovi preko 100km/h sto prangijaju dalje...i uspevam da se iskljucim onako jedva i na frku...posle kontam ako ovo neki stranac ubode iz prve pogotovo nocu skidam mu kapu (mislim da gps ovde ne pomaze)