I dalje glasam za Metalia plazu...
Grčka
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Grčka
Dobra je - jedna od retkih sa ne previse dugackim plicakom. Samo je malecna i puna klincurije + malo smara staza za spustanje do plaze (zemlja + kamenje)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Notos plaza je u pitanju. Mala, cista i bas za uzivanje...Day Walker napisao:Pajo, ispisacu ti kad se vrnem.
Ova plazica je odmah posle Royal Paradise hotela, 2-3km od Potosa. Najbolja voda i plaza, ubedljivo.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Re: Одг: Grčka
Napokon i ja da se javim....šta ću kada sam ceo dan na plaži.
Put je prošao ekstra - Mara je išla kao zmaj. Kroz Srbiju 130-140, Grdelica 90-100, oko Vranja 50-80,....Makedonija je ok, ali obratite pažnju oko Kumanova i Skoplja....jako loš put. Tu nisam išao preko 100. Ostatak puta je ok i može se ići normalno. Ali u okviru ograničenja 110-130. Policiju sam video kod Negotinea
, tamo gde počinje auto-put. Grčka je takođe ok, a naročito kada se isključite za Atinu - znači, PISTA. E zbog te piste, do Katerinjja imate dve naplatne rampe (1,5 i 2,2 €).
Granice : Srb-Mk oko 30' (oko 0030) i Mk-Gr oko 45' (oko 0230).
Ukupjo sam putovao oko 9 sati, od toga je na pauze i granice otišlo 1h i 30'.
To je to, odoh na kupanjac! Pozdrav svima iz sunačanog Olimpik Biča!

Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
Put je prošao ekstra - Mara je išla kao zmaj. Kroz Srbiju 130-140, Grdelica 90-100, oko Vranja 50-80,....Makedonija je ok, ali obratite pažnju oko Kumanova i Skoplja....jako loš put. Tu nisam išao preko 100. Ostatak puta je ok i može se ići normalno. Ali u okviru ograničenja 110-130. Policiju sam video kod Negotinea
Granice : Srb-Mk oko 30' (oko 0030) i Mk-Gr oko 45' (oko 0230).
Ukupjo sam putovao oko 9 sati, od toga je na pauze i granice otišlo 1h i 30'.
To je to, odoh na kupanjac! Pozdrav svima iz sunačanog Olimpik Biča!

Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ja isto ove godine nisam imao veliki utisak katastrofalnosti MK autoputa, mozda sam se navikao, ne znam. Naleteo sam na 3 lansirne rampe i do 120 nema problema, nakon toga ne garantujem. Zanimljivo je ogranicenje od 130 ?! Magistralni deo je los. Sve u svemu, podnosljivo.
Grci deru, svakih 10km naplatna rampa, samo do Volosa je preko 10e. AP neposredno pre grada jako los, ima lansirnih par komada kakvih nema ni MK a u samom gradu ulice uzas.
Ovde smo jedine Srbende u citavom kompleksu a sudeci po tablicama i u sirokom radijusu.
Cene goriva variraju maltene do 0.1eur za litar, najjeftinija je bila jedna Shell pumpa sa 1.62 , ide i do preko 1.7.
Grci deru, svakih 10km naplatna rampa, samo do Volosa je preko 10e. AP neposredno pre grada jako los, ima lansirnih par komada kakvih nema ni MK a u samom gradu ulice uzas.
Ovde smo jedine Srbende u citavom kompleksu a sudeci po tablicama i u sirokom radijusu.
Cene goriva variraju maltene do 0.1eur za litar, najjeftinija je bila jedna Shell pumpa sa 1.62 , ide i do preko 1.7.