Auto Kasko osiguranje
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Auto Kasko osiguranje
Osiguranje od auto nezgode, grada, groma i slicnih stvari.
Ako kupujes nov auto marke koja je veoma retko krade (italijani, korejanci..itd) mini kasko se veoma logicno resenje. A pritom je mnogo jeftiniji.
Recimo za novu kiu ceed far sa ledom kosta 1500e a sanse da ce se takav auto ukrasti su minimalne.
Ako kupujes nov auto marke koja je veoma retko krade (italijani, korejanci..itd) mini kasko se veoma logicno resenje. A pritom je mnogo jeftiniji.
Recimo za novu kiu ceed far sa ledom kosta 1500e a sanse da ce se takav auto ukrasti su minimalne.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nikad ne reci nikad.. Ako je neko skrtica da da dodatnih 100e za full kasko onda ne treba ni da ga uplacuje.
Brzine idu u H-a !!!

To je sve igra verovatnoće. Pokriti velike verovatnoće, one male nema smisla.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Darko
Sad ce ispasti da je bolje imati samo obavezno osiguranje nego i mini kasko.
Ako neko ima automobil cija je kradja na nivou statisticke greske, a takvih marki ima, poput lancie, alfe, kie hyundaia.. a hoce da se zastiti od udesa, cukanja, grada... Ne vidim sta je tu lose. I mislim da nije razlika samo 100e vec mozda i duplo skuplje.

Ako neko ima automobil cija je kradja na nivou statisticke greske, a takvih marki ima, poput lancie, alfe, kie hyundaia.. a hoce da se zastiti od udesa, cukanja, grada... Ne vidim sta je tu lose. I mislim da nije razlika samo 100e vec mozda i duplo skuplje.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ne bi bilo lose da postoje i takvi paketi usluga kod auto osiguranja. Odaberes sa liste rizike koji te interesuju, oni naprave takav paket, ti ga platis i sve ok.
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Trebalo bi da postoji, makar je postojala varijanta kasko bez rizika od krađe.
Eto pogledajte koliko kosta kasko za golfa, a koliko za ceed. Ne verujem, da golf ima nesto skuplje delove. Sve je zbog kradje, jer je veca verovatnoca da ce neko ukrasti golfa nego ceed.
E sad lose bi bilo, da ne mozes da kazes necu da platim rizik od kradje. I da te polisa kosta kao i za ceed, manje vise.
A kad covek pocne sam da zaradjuje, trosi pare na zenu, decu, kucu i pokucstvo, kada te pretresanje krova, popravak dimnjaka i zamena oluka istrese iz gaca, a do juce nisi znao da taj trosak i postoji, onda drugacije racuna sta ce sa tih 100e
E sad lose bi bilo, da ne mozes da kazes necu da platim rizik od kradje. I da te polisa kosta kao i za ceed, manje vise.
A kad covek pocne sam da zaradjuje, trosi pare na zenu, decu, kucu i pokucstvo, kada te pretresanje krova, popravak dimnjaka i zamena oluka istrese iz gaca, a do juce nisi znao da taj trosak i postoji, onda drugacije racuna sta ce sa tih 100e

Poslednja izmena od nikaragva u 20 Avg 2014, 20:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Kod DDOR-a sa ucescem, bez rizika kradje je bilo 280 eur u kesu odjedared.
Za Ceed
Za Ceed
- Darko
Cena je korektna. Svake naredne godine ce biti manja.
Smatram da pojedini loše tumače kasko i njegovu svrhu...
Po meni, kasko mi služi, za ne daj bože čukanje, vremenske neprilike i sl. vandalizam itd.
Što realno nema neke veze sa markom nego sa onim na pogrešno mesto u pogrešno vreme.
Za krađu, to je već mač sa dve oštrice. Prvo, svakako ćeš biti u gubitku ako ti ga ukradu.
Tako da više preferiram, dobar alarm za krađu plus kasko, za gore navedeno.
Uzeti samo kasko po meni nije najbolje rešenje.
Po meni, kasko mi služi, za ne daj bože čukanje, vremenske neprilike i sl. vandalizam itd.
Što realno nema neke veze sa markom nego sa onim na pogrešno mesto u pogrešno vreme.
Za krađu, to je već mač sa dve oštrice. Prvo, svakako ćeš biti u gubitku ako ti ga ukradu.
Tako da više preferiram, dobar alarm za krađu plus kasko, za gore navedeno.
Uzeti samo kasko po meni nije najbolje rešenje.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pomesao si "mini kasko" sa klasicnim kasko osiguranjem bez rizika kradje.Day Walker napisao:Nikad ne reci nikad.. Ako je neko skrtica da da dodatnih 100e za full kasko onda ne treba ni da ga uplacuje.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
nikaragva napisao:A kad covek pocne sam da zaradjuje, trosi pare na zenu, decu, kucu i pokucstvo, kada te pretresanje krova, popravak dimnjaka i zamena oluka istrese iz gaca, a do juce nisi znao da taj trosak i postoji, onda drugacije racuna sta ce sa tih 100e

Lako se momcima što rade sebi za džeparac a žive kod mame i tate frljati sa evrima...