Mobilne telekomunikacije
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Meni se par puta desilo da zvoni a ekran skroz crn pa ne mogu ni da se javim, niti da odbijem poziv.
Na WP je do pre par meseci radila očajno, sporo, notifikacije kasnile po pola sata... ali sad je super, jedino nema prikazivanje novih poruka u pop up prozoru što je u principu nebitno.
Ovo za FB što kaže Heroj nisam znao jer ne koristim FB.
Za notification bar se slažem... prilično je jadan u odnosu na onaj kod androida.
Na WP je do pre par meseci radila očajno, sporo, notifikacije kasnile po pola sata... ali sad je super, jedino nema prikazivanje novih poruka u pop up prozoru što je u principu nebitno.
Ovo za FB što kaže Heroj nisam znao jer ne koristim FB.
Za notification bar se slažem... prilično je jadan u odnosu na onaj kod androida.
Re: Mobilne telekomunikacije
notification ocekujem da se poboljsa uz sledeci update. Mada mi nije jasno sto nisu odma mogli da ga urade kao na androidu.
Viber maksimalno izbegavam, al u odnosu na kad sam kupio telefon, sad je mnogo bolji i brzi.
FB aplikaciju sam instalirao, al je ne koristim. Ne koristim ni TT za forum, sve lepo preko browsera.
Viber maksimalno izbegavam, al u odnosu na kad sam kupio telefon, sad je mnogo bolji i brzi.
FB aplikaciju sam instalirao, al je ne koristim. Ne koristim ni TT za forum, sve lepo preko browsera.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Sto mucite sebe, sto lepo ne uzmete Android? 

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Otprilike imam ista zapazajna kao Xeroj za Nokiu 1020...ukupan utisak je da Androidu jos nisu ni blizu prisli.
Ne racunam neke pocetne jeftine android uredjaje.
Milos kg komentar je na mestu
.
Ne racunam neke pocetne jeftine android uredjaje.
Milos kg komentar je na mestu

Heroj okaci neku fotografiju napravljenu 930 ako ti nije problem.
Imam android na tabletu i ne vidim ni jednu prednost.Milos_kg napisao:Sto mucite sebe, sto lepo ne uzmete Android?
Nisam zagrizen za wp, zabole me iskreno, al ni android nesto ne mirisem preterano.
Koristim wp jer sam lumiu dobio skoro dzabe, a za adekvatan i ovako brz android bi mi trebalo jedno 300e.
Ma troluje čovek... pogledaj prethodnu stranu
Ne znam samo da li to radi iz hobija ili je plaćen
I LG G2 je napravljen od plastike za lavore pa koga briga... opet se neko zezne pa ga kupi

Ne znam samo da li to radi iz hobija ili je plaćen

I LG G2 je napravljen od plastike za lavore pa koga briga... opet se neko zezne pa ga kupi

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kad izadje peta-sesta generacija Windowsa za telefon, bice na nivou Androida, do tada mozemo tupiti beskonacno ali to nije to.
Ide Windows nekim svojim prirodnim putem, itekako uzlaznim. Nemaju uopšte lak zadatak, ušli su tržište koje je već pošteno bilo podeljeno između Androida i IOS-a, ali grickaju ga polako ali sigurno.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Aj' da to kaze neko ko ne volE sLJamsung pa jos i da razumemFloyd napisao:I LG G2 je napravljen od plastike za lavore pa koga briga... opet se neko zezne pa ga kupi

BTW, jos uvek ne vidim nijedan dovoljno dobar razlog zasto bi neko koristio WP, a ne Android...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Pa npr mozes za 100e da kupis sasvim funkcionalan telefon, a sa androidom za te pare samo da uzmes da places
Heroj, kakav je Skype na 930, jesi imao prilike da probaš?
Plastika kod Samsunga je ipak nešto drugo
WP zadovoljava kriterijume većine korisnika. Jednostavniji je za korišćenje i podešavanje (iOS fazon), manja je cena uređaja sa tim sistemom, brz je, stabilan, lako se sinhronizuje sa W8 na kompu i exchange serverom (ko koristi na poslu), one drive, Office, bolje i funkcionalnije mape itd.
Meni lično i dalje više odgovara Android ali za razliku od drugih, poštujem i tuđi izbor

WP zadovoljava kriterijume većine korisnika. Jednostavniji je za korišćenje i podešavanje (iOS fazon), manja je cena uređaja sa tim sistemom, brz je, stabilan, lako se sinhronizuje sa W8 na kompu i exchange serverom (ko koristi na poslu), one drive, Office, bolje i funkcionalnije mape itd.
Meni lično i dalje više odgovara Android ali za razliku od drugih, poštujem i tuđi izbor

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ti to ozbiljno?Floyd napisao:Plastika kod Samsunga je ipak nešto drugo![]()

To da li je skuplji ili jeftiniji koji evro ne igra neku ulogu jer pricam globalno, a ne o Srbiji.
Ono sto mogu da vidim kao prednost WP je to sto je laksi za koriscenje za populaciju koja je "racunarski neobrazovana".
Sve sto si pomenuo moze da radi i na Android-u. Ja konkretno exchange funkcionalnosti koristim na BlackBerry-ju.
Poslednja izmena od Delija u 21 Avg 2014, 12:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Nisam rekao da to ne može na androidu nego samo navodim na brzinu ono što većina korisnika koristi a dostupno je na WP "out of the box".
BTW, nije mi jasno zašto MS nudi podršku za Android a Google monopolosta neće ni usrani YT da pusti za WP.
BTW, nije mi jasno zašto MS nudi podršku za Android a Google monopolosta neće ni usrani YT da pusti za WP.
Poslednja izmena od Floyd u 21 Avg 2014, 12:10, izmenjeno 1 put ukupno.