Auto Kasko osiguranje

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Auto Kasko osiguranje

Post od NexT »

A, da se vi svi, koji imate neki problem sa tim, komotno skinete sa one stvari nama koji jos zivimo kod mame i tate, a radimo? :)
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Jel tebi 100e malo?
Libero
Reactions:
Pridružio se: 23 Jan 2014, 11:39
Garaža: Opel Astra j

Post od Libero »

Ljubomorni su :kezo:
Korisnikov avatar
error974
Reactions:
Pridružio se: 27 Maj 2014, 21:44
Garaža: Honda CRV E-Hev

Post od error974 »

Kasko sam uzeo za slucaj totalne stete, kradje, padne drvo, sudar... Alarm nemam. Ako se razbije staklo, platis ili kasko (isto mu dodje). Prosto mi je neozbiljno da dam tolike pare za nov auto, a da onda ne platim kasko 300 evra. Na starijem automobilu mi je kasko nesto malo jace od 100 evra godisnje, ali glava manje boli. Te poplave, vetrovi...
Using Tapatalk
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Meni su za Alfu tražili letos preko 60 'iljade u Đeneraliju.
Korisnikov avatar
error974
Reactions:
Pridružio se: 27 Maj 2014, 21:44
Garaža: Honda CRV E-Hev

Post od error974 »

Meni je Dunav trazio skoro 60 za Focusa, ostali su trazili dosta manje, pa su bile i neke akcije, kostalo me 29000 kod Uniqe.
Using Tapatalk
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

@nidza
Pa ti idi u neko normalno osiguranje :)

NexT napisao:A, da se vi svi, koji imate neki problem sa tim, komotno skinete sa one stvari nama koji jos zivimo kod mame i tate, a radimo? :)
:kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Dosta su šarene cene za osiguranje stakala. Prošli put kod Milleniuma 3.200 din, osigurano do 20.000 din, a sad kod Save 2.500 za osiguranje do 200 evra.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Next, ima tu svega, od ljubomore do bezobrazluka.

Postoje ljudi u svetu koji sa 20 i nesto godina zarade milijarde ali uvek ce se neko naci neko kome tu nesto smeta.

Ja imam dva druga iz Sapca koji zaradjuju oko 20.000e mesecno, jedan 1993 godiste, drugi 1991. godiste.

Da neko od njih kaze u Srbiji da vozi porsea, izvredjali bi ga najstrasnije, a njega taj Porse kosta tri mesecne zarade, tj kao prosecnog srbina auto od 1000e.

Al u nasoj iscasenoj drzavi svako ko je uspesniji (samo po zaradi, ne mislim da je novac merilo uspeha u zivotu) od tebe je ili mafijas ili tatin sin.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Mućke sa polovnjacima se ne računaju. :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Je l tebi 100€ malo? :mrgreen:
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

A mucke s izmisljanjem novog pogonskog goriva za automobile, igranje s nuklearnom fizikom i slicne mucke vredne bilione dolara? :)

Nego, izgleda da meni osiguranje pokriva stetu za vodu u motoru, nista me ne zovu iz delte a rade auto.

EDIT: A pitanje vezano za 100e je i subjektivno i objektivno s razlicitim odgovorima. Subjektivno zavisi koliko imas novca a objektivno zavisi kojih 100e. Dati to za hamburger je meni mnogo, ali ako kupujem auto od 10.000e onda ne bih gledao da ustedim 100e na polovnjaku recimo samo da bih ustedeo.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Aco, kad neko skrene paznju da zaradjen novac i novac dobijen od roditelja ne mogu imati istu tezinu, sigurno ne misli na par promila ljudi koji mladi zarade vellike pare, pa jos baveci se nuklearnom fizikom. Biraj primere da budu adekvatni realnosti :)
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

A je l' ti imaš 100€ na zajam?
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:

Post od AcaKayak »

Rakhil, slazem se da nije isto, dacu i svoj primer. Kad sam kao manji dobijao od roditelja telefon/lap top uvek sam hteo najbolji (nisam ga i dobijao jer sam tako vaspitavan) bez da mi je cena bila bitna. Sada recimo kad su moje pare, lap top mesecima razmatram odnos ulozeno dobijeno i telefon menjam duplo redje.

Ali, ja koliko znam Next radi odavno, Day Walker je napisao da ima svoje pare, ne vidim sta onda ima neko da se tu dodatno pravi pametan?

Ja sam dao primer ljudi koji su uzeli medalju na matematickoj olimpijadi i momentalno dobili ugovore u Americi, sto je naravno super mali broj ljudi ali ovde na forumu pocinju da smaraju s tim pogotovo sto se svi licno znamo i opet neko dodje tu i zajebava te. A taj Next se decko ubi od rada, spava noci u autu i radi to od 20te godine a neki matorac koji je do 30 ziveo s roditeljima i onda se zaposlio da sedi na fejsu u opstini ima puno pravo da mu se pravi pametan. Pod ovim primerom ne smatram nikoga s foruma, vec dajem primer osobe koja bi po kriterijumu zaradjujem svoj novac i pametujem drugima koji isto rade a mislim da ne rade mogla da pise takve postove.

Glupo je da pominjem sebe pa sam dao primer nexta, za DWa ne znam sta radi. A smorili ste i s prozivanjem adrei-a i ne znam koga jos s tom forom ja sam veliki cika zaradjujem svoje pare.

EDIT: Nuk, pisao sam kad i ti. Imam ali necu da ti dam, zaradi sam. Cisto da ti odgovorim u tom podjebavam te fazonu, inace to ne mislim ozbiljno.
Poslednja izmena od AcaKayak u 21 Avg 2014, 18:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori