Dobro veče
Re: Dobro veče
Nema šta nema 
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Re: Одг: Dobro veče
Izmedju brezanskog i dragovackog puta,a video na fejsu od nekih prijatelja da su isli do zaobilaznice i snimali i one ulice u kojima ima bukvalno po jedna kucaH4wkeye napisao:U kom delu grada si? Ja bas gledao ovih dana da li snimaju ovde, posto sam video na sajtu da ce snimati Branicevski okrug od 15-31.8 ali nisam ih videoiggyboy napisao:Danas kad se nisam slogirao.Google vozilo kod mene u ulici ispred moje kuce.To ne bi bilo iznenadjenje da ja ne zivim na periferiji Pozarevca u neasvaltiranoj ulici.Resili detaljno da snime grad , nema sta.Nesto kasnije krenuo autom do grada i mimoidjemo se,mozda bude i slika mog auta za neki mesec na netu . Inace voze astru jJa sam gore na Tulbi, ne znam da li su ovde prolazili isto, verovatno ce proci. Inace, pola grada je trenutno razrovano sa raznoraznim radovima, raskopano itd. Bas imaju sta da snime
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Moguce je da idu prvo periferiju i te ulice okolo, pa tek onda sam grad i uzi centar
Koje tablice ima Google auto? Nase ili strane?
Džej Kej je čelendžovana 
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
by Cheda nabildovani meda 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- iggyboy
@ H4wkeye
nemam pojma,nisam obratio paznju , verovatno jer sam bio zatecen prizorom
nemam pojma,nisam obratio paznju , verovatno jer sam bio zatecen prizorom
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... BvTEvJJfz0
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- iggyboy
Jel neko ima BOX telekom paket?
Na zadnjem racunu, za jul mesec, pisalo je da ce od 01.08. da povecaju brzinu ADSL na 10M, medjutim meni i dalje radi na 6M, sad izmerio
Jel neko dobio to povecanje?
PS: evo sad opet merio, pa jos jednom
Zakucava stalno 6.5M, da nisam ja nesto zgresio.
Na zadnjem racunu, za jul mesec, pisalo je da ce od 01.08. da povecaju brzinu ADSL na 10M, medjutim meni i dalje radi na 6M, sad izmerio
Jel neko dobio to povecanje?
PS: evo sad opet merio, pa jos jednom
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
I ja poceo da ih vidjam na ulici. Nije mi bas legao dizajn (splasnuo mi je prvi utisak) - previse mi je "zaokrugljen" - volim ostrije ivice.
Dnevna svetla su mi takodje malo bezveze u odnosu na Audi i BMW - njima daje "opasan pogled", a C klasa mi deluje nekako smotano sa tim svetlima kao "obrvama"
Dnevna svetla su mi takodje malo bezveze u odnosu na Audi i BMW - njima daje "opasan pogled", a C klasa mi deluje nekako smotano sa tim svetlima kao "obrvama"
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Cime da "oblozim" plastiku za zvucnike na vratima od kola? Uglavnom slusam glasno muziku u kolima pa osetim kako mi plastika bruji. Bio sam je vec jednom oblozio nekom tankom gumom koja je sa obe strane lepljiva i tako je "nalepio" na okvir u vratima, ali vremenom je izgleda taj lepak popustio i od vibracija se napravio luft (tu gumu sam nasao u farbari, ne lepi uopste jako tipa da je problem posle skinuti plastiku i slicno, vec tek tek uhvati). Da lepim nekim jacim sredstvom tripujem se ako bude bilo potrebe da menjam zvucnik da ce biti problema pri skidanju plastike (lomljenje). Razmisljao sam mozda da nabavim jako tanak sundjer pa da oblozim jedan sloj na okvir na vratima gde naleze plastika zvucnika, a drugi sloj sundjera na tu samu plastiku koja se skida, sta mislite o tome? Ne znam gde imaju tako tanki sundjeri da se kupe (NS)?