Auto Kasko osiguranje
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Auto Kasko osiguranje
Pajo, vec sam ga obavestio, ne budi drveni advokat 

Ja samo da ga podsetim. On je čovek u godinama i zaboravan je. 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Al' sam pokrenuo lavinu spama u temi a bez ikakve zle namere 
Zadiranje u tuđ novčanik nije u redu kako god se okrene samo sam hteo da skrenem pažnju na tu činjenicu.
@Rakhil
Daj 50€ i kvit smo, pusti WP nego, nikada ti nisam rekao koliko su ti gotivne papučice u Fokusu

Zadiranje u tuđ novčanik nije u redu kako god se okrene samo sam hteo da skrenem pažnju na tu činjenicu.
@Rakhil
Daj 50€ i kvit smo, pusti WP nego, nikada ti nisam rekao koliko su ti gotivne papučice u Fokusu

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
od oktobra na masteru.Velja napisao: @next
Kako škola, ako nije tajna ?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Koji bese fax?
Respect kako uklopis uz posao. Vecina ljudi koje znam kako su poceli da rade -> fax otisao u offside.
Respect kako uklopis uz posao. Vecina ljudi koje znam kako su poceli da rade -> fax otisao u offside.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Najprivatniji od svih drzavnih. FON
- Delija
- Kontakt:

Nice

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Pisao sam vec da sam na povratku iz Ohrida imao peh da mi je na autoputu kamionska guma sjebala auto...
Kako to obicno biva, zalomilo se da je taj kamion bio osiguran kod Takova koje je par dana posle nezgode otislo u likvidaciju.
Varijanta je bila da sam popravim auto pa da ih tuzim sudu u Kragujevcu, pa da ko zna kad i da li da naplatim.... Da su u stecaju, naplatio bih od garantnog fonda.
Otisao sam u DDOR gde sam kasko osiguran, snimili stetu, odvezao auto kod Koleta, gde je za 4 dana sredjen. Prvi put da mogu da kazem da sam stvarno zadovoljan uradjenim, da se nista ne vidi...
Branik, plastike u braniku, soferka, vrata i neke sitnice... 82.000 din. Dao 50 evra i napokon se vozim ko covek...
Sad ce DDOR da juri Takovo da naplati stetu...
Kasko je zakon!
Kako to obicno biva, zalomilo se da je taj kamion bio osiguran kod Takova koje je par dana posle nezgode otislo u likvidaciju.
Varijanta je bila da sam popravim auto pa da ih tuzim sudu u Kragujevcu, pa da ko zna kad i da li da naplatim.... Da su u stecaju, naplatio bih od garantnog fonda.
Otisao sam u DDOR gde sam kasko osiguran, snimili stetu, odvezao auto kod Koleta, gde je za 4 dana sredjen. Prvi put da mogu da kazem da sam stvarno zadovoljan uradjenim, da se nista ne vidi...
Branik, plastike u braniku, soferka, vrata i neke sitnice... 82.000 din. Dao 50 evra i napokon se vozim ko covek...
Sad ce DDOR da juri Takovo da naplati stetu...
Kasko je zakon!
Treba mi preporuka za kasko osiguranje, kod koga je najpovoljnije.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Delija
- Kontakt:
Ja sam opet uzeo Milenijum.
35500 din sa 10% relativnog ucesca u steti - bez apsolutnog ucesca.
Delta Generali valjda sad ima neku akciju, ali kod njih nema te varijante bez apsolutnog ucesca - mora 100€.
35500 din sa 10% relativnog ucesca u steti - bez apsolutnog ucesca.
Delta Generali valjda sad ima neku akciju, ali kod njih nema te varijante bez apsolutnog ucesca - mora 100€.
Hvala.
Varijanta za vozilo vrednosti od oko 12.000 €. (Nije moje
)

Varijanta za vozilo vrednosti od oko 12.000 €. (Nije moje