Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
moj drug ima g2 i nema net.
Valjda ce kad stigne biti manje ostrascenih komentara u Srbiji protiv iPhone-a. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Nema tu mnogo mudrosti - iPhone je za one kojima je i WP prekomplikovan 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ima i jedan forumas G2 sa prepaid-omAcaKayak napisao:moj drug ima g2 i nema net.

Ja sam mislio da samo moja keva, i slicni tehnoloski dinosaurusi i dalje furaju prepaid

Ja sam se sada prebacio na Telenorom onaj neki sa netom xxl, za 3.5 soma zbog telefona, ali sam revoltiran koliko su im jadni paketi u odnosu na MTS, i vracam se najverovatnije na MTS, cim mi istekne ugovor.
EDIT:
Izvalio sam da na Windowsu nema da se namesti nas vremenski format, dan/mesec/godina, vec samo americki, mesec/dan/godina.
Ako neko zna da ima neka caka, neka mi javi

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Imam i ja note pa nemam net na postpaidu. Nd treba nekom ako ide na mesta gde ima. Kakve veze ima koliko telefon vredi ili sta. Gleda čovek kakve su potrebe.ftj napisao:Ja ne znam za takve slučajeve al ako kažete da ih ima verujem.
poslato sa tapatalka koristeći komšin vajrles
Imati smartphone, pogotovo neki flagship model, i nemati net, je po meni, kao voziti bicikl samo sa jednom kocnicom...
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Voze se bicikli i bez kocnica.
To je vise kao da imas neki ferari a nemas za registraciju. 

Poslednja izmena od Dusan u 22 Avg 2014, 17:27, izmenjeno 1 put ukupno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
@ sebek
imao sam ja Nexus 7 pa nisam imao net na njemu, samo wifi
Ja pričam o ljudima koji samo sede u kafićima gde ima wifi, a kad smo negde na otvorenom, mole me da napravim hotspot da vide šta ima po fejsu pošto su zavisni od njega.
@ dušan
baš tako ,ali je bitno da se u društvu hvale kako imaju Ferrari
imao sam ja Nexus 7 pa nisam imao net na njemu, samo wifi

Ja pričam o ljudima koji samo sede u kafićima gde ima wifi, a kad smo negde na otvorenom, mole me da napravim hotspot da vide šta ima po fejsu pošto su zavisni od njega.
@ dušan
baš tako ,ali je bitno da se u društvu hvale kako imaju Ferrari
Poslednja izmena od TheWickerMan u 22 Avg 2014, 17:29, izmenjeno 1 put ukupno.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja bih rekao da je više ono... Kupio sam Ferarri ali bez guma.Dusan napisao:Voze se bicikli i bez kocnica.To je vise kao da imas neki ferari a nemas za registraciju.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Xepoj87 napisao:Imati smartphone, pogotovo neki flagship model, i nemati net, je po meni, kao voziti bicikl samo sa jednom kocnicom...
Tapatok za Vindovz

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kad smo kod pripejda, da li neki od provajdera prodaje nano pripejd kartice za iPhone?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Telenor...
Ako nema na trafici perforirana obicna (klasicna, micro, nano) prepaid, onda pravo u Telenor shop, trazis da ti prodaju prepaid nano. Ako kazu da nemaju, trazis da ti prodaju standardnu prepaid karticu, i onda im kazes da ti zamene za nano prepaid karticu sa istim brojem, posto zamenskih kartica sigurno imaju.
Ako vec imas neki prepaid broj, samo ti treba nano kartica sa tim brojem, pravo u Telenor shop samo da ti izdaju zamensku...
Ako nema na trafici perforirana obicna (klasicna, micro, nano) prepaid, onda pravo u Telenor shop, trazis da ti prodaju prepaid nano. Ako kazu da nemaju, trazis da ti prodaju standardnu prepaid karticu, i onda im kazes da ti zamene za nano prepaid karticu sa istim brojem, posto zamenskih kartica sigurno imaju.
Ako vec imas neki prepaid broj, samo ti treba nano kartica sa tim brojem, pravo u Telenor shop samo da ti izdaju zamensku...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni tamo imaju i alatku za secenje kartice, samo ubaci i stisne. Ali meni recimo nije moglo da udje u nokiu tako, pa su mi zamenili. Zamena kosta 250 din.
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
Heroj, kako ti se sad čini 930? Ima li nekih prijatnih/neprijatnih iznenađenja? Čitam neke horor priče o pregrevanju i trošenju baterije na Windows Phone Central forumu, pa rekoh da vidim kako tebi izgleda. Ima valjda i nekih problema sa ekranom da vuče na ljubičasto ali to se navodno rešava u podešavanjima.
+1Delija napisao:Nema tu mnogo mudrosti - iPhone je za one kojima je i WP prekomplikovan
Jedan od losijih flagship telefona na trzistu koji je jos samo u Srbiji predmet zelja jer je tesko dobavljiv.