Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
I ja sam uzeo Z2
Sta znam, i dalje mi je HTC no1
Sta znam, i dalje mi je HTC no1
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Tesla je sasvim ok tablet plus cena koja je tek ok!nidza napisao:Tesla je teška socijala od tableta. Nemoj da misliš da i vrhunski tablet može da zameni laptop, a pogotovo socijalni.
Bolje pojuri po oglasima Nexus 7 ili nešto slično.
Tapatalk Pro
Za surf,mailove,youtube,i vise nego dovoljan. Tesla ne baguje,ne koci pritom ni izgled ni plastika nisu socijala. Oblik ekrana je pun pogodak i po meni ostavlja iza sebe sve 7" tablete svoje kategorije.
Ja sam bas zadovoljan,cak i baterija koja nije velika se super nosi sa tabletom a upravo baterija je bila nesto od cega sam se potenc.plasio.
Imam ga mesec ipo i nisam pogresio sto sam ga kupio.
Ostvario na benchmarku 21479 poena.
Послато са Tesla_Tablet_785 уз помоћ Тапатока
Htc sam imaoXepoj87 napisao:Brate, Sony je SonyZ1 compact je jedini telefon normalne velicine, a da ima dobre spec. Inace Dragane, koja sokocala si ti do sada nosio, kada sada otkrivas panoramu koju sam imao poslednje 3 godine na fonu
Tapatok za Vindovz

Al dobro, bio je stari model nize srednje klase, a ovaj je flagship sony-ja, i kako sam video po specifikacijama bolji je od svog veceg brata. Meni je najbitnije da je sto manji, ovo mi je trenutno najveca mogu ca podnosljiva velicina za jedan mob telefon...
Kolega sa posla koji inace baca tonu kinte na te gedzete ga je uzeo pre par meseci, i pre neki dan mi ga je preporucio i dalje kao no.1 tako da nisam mnogo razmisljao...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
E ovo me je zanimalo, posto bih ga koristio za najosnovnije stvari tipa forum, facebook, outlook, youtube i sl. Da ne maltretiram telefon kad me mrzi da sedim za kompom.sasa lbg napisao:Tesla je sasvim ok tablet plus cena koja je tek ok!nidza napisao:Tesla je teška socijala od tableta. Nemoj da misliš da i vrhunski tablet može da zameni laptop, a pogotovo socijalni.
Bolje pojuri po oglasima Nexus 7 ili nešto slično.
Tapatalk Pro
Za surf,mailove,youtube,i vise nego dovoljan. Tesla ne baguje,ne koci pritom ni izgled ni plastika nisu socijala. Oblik ekrana je pun pogodak i po meni ostavlja iza sebe sve 7" tablete svoje kategorije.
Ja sam bas zadovoljan,cak i baterija koja nije velika se super nosi sa tabletom a upravo baterija je bila nesto od cega sam se potenc.plasio.
Imam ga mesec ipo i nisam pogresio sto sam ga kupio.
Ostvario na benchmarku 21479 poena.
Послато са Tesla_Tablet_785 уз помоћ Тапатока
Bolji je od telefona svakako, ali ja bih i dalje pojurio po oglasima očuvan Nexus 7. Ima quad procesor na kome će sigurno sve aplikacije da radi - na Atomu koji je u tesli treba proveriti, plus ima veću rezoluciju ekrana.
Tesla je rebrendirani kineski tablet koji vesa komtrejd prodaje kao domaci proizvod. Ja bih uzeo ili neki pravi brend ili kineski tablet koji ne naplacuje to sto ima tesla nalepnicu.
Long lasting battery 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Koliko sad kosta 515? Najbolji moguci sekundarni telefon 

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
14 hiljada... Btw, posto sam ga koristio, odmah mogu da ti kazem da je 515 daleko od najboljeg sekundarnog telefona.
Grujo, ajde majke ti ako provalis podesavanja za kameru, podeli saznanja, jer ja ocigledno uopste ne mogu da se pohvatam...
Grujo, ajde majke ti ako provalis podesavanja za kameru, podeli saznanja, jer ja ocigledno uopste ne mogu da se pohvatam...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta konkretno?
Bas me zanima koliko ce ti drzati baterija, ja sam jedno vreme koristio za sekundarni neki Samsung E1200 Pusha za 2500 kupio, i to sad vidim da su me odrali ima i za 15e. Nisam mogao nedelju dana da ispraznim bateriju kad je trebalo da je formiram