Mobilne telekomunikacije
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Mobilne telekomunikacije
Stajaće najviše u leru tako da očekujem da ga punim recimo jednom nedeljno.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
U mamicu im, i dalje je mnogo. A sta mu fali u praksi? Klasicna Nokia sa odlicnim kvalitetom izrade. Ja sam ga samo kratko cackao u radnji.bane valjevo napisao:14 hiljada... Btw, posto sam ga koristio, odmah mogu da ti kazem da je 515 daleko od najboljeg sekundarnog telefona.
Kako se radi dekodiranje samsunga s5, koliko traje i zna li neko gde mogu da ga uradim?
Svi prethodni Samsunzi mogu da se otključaju u domaćoj radinosti ako su rutovani.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Moze na ebay-u da se kupi kod za otkljucavanje.
Dr.Mobil... iscitaju podatke i posle par sati posalju sifru SMSomAcaKayak napisao:Kako se radi dekodiranje samsunga s5, koliko traje i zna li neko gde mogu da ga uradim?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
A koja je cena toga?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Grujo, jesi li uspeo da upalis HDR i kako???
Da li si pokusao da slikas sa Background defocus, i kako ti ispadaju slike??? Meni je blurr efekat totalno omasen, na pogresnom mestu, i slike su generalno bezveze...
Koja ti je default rezolucija fotografije??? Meni je do sinoc bilo podeseno na 8Mpx, i opet kada sam promenio rezoluciju, imao sam izrazen sum slike u mracnim prostorijama. Postoji li neka fora koja kompenzuje nedostatak svetlosti, izuzev podesavanja samog blica???
Slikanje tokom dana, u normalnom svetlosnom okruzenje je bez premca, kvalitet fotografije je zapanjujuci... Ali ove sitnije stvari vec pocinju da me izludjuju...
Klasicna Nokia znaci da je softver onaj iz Nokie 301, sto znaci da je mejl klijent los, web browser jos gori (iako telefon nije namenjen za to, ponekad znaci).
Imenik generalno nepregledan i lose odradjen... Baterija je poprilicno losa, jer pri max osvetljenosti, sa 90ak minuta razgovora dnevno, nekih 10ak poruka, izgura do uvece sa jednom crticom.
Ton zvona ocajno lose odradjen, jer je i pri max pojacanosti u dzepu tesko da se cuje u nekoj prostoriji opterecnoj zvucima.
Vrlo cesto se javlja eho u slusalici i mikrofonu.
Kamera je zaista fenomenalna!!!
Koristio sam pored nje kao sekundarni telefon jos i Samsung Primo, Samsung E1200, Keystone 2, SE W350i, Nokiu 301, Sony Tipo, Sony Miro, i generalno od svih njih je ubedljivo najbolji bio Samsung E1200. On je sa 2 sata razgovora dnevno, i 10 poruka, bateriju drzao po 5-7 dana. Vrhunski telefon...
Da li si pokusao da slikas sa Background defocus, i kako ti ispadaju slike??? Meni je blurr efekat totalno omasen, na pogresnom mestu, i slike su generalno bezveze...
Koja ti je default rezolucija fotografije??? Meni je do sinoc bilo podeseno na 8Mpx, i opet kada sam promenio rezoluciju, imao sam izrazen sum slike u mracnim prostorijama. Postoji li neka fora koja kompenzuje nedostatak svetlosti, izuzev podesavanja samog blica???
Slikanje tokom dana, u normalnom svetlosnom okruzenje je bez premca, kvalitet fotografije je zapanjujuci... Ali ove sitnije stvari vec pocinju da me izludjuju...
U praksi metalno kuciste je bezveze. Kada ti ispadne ne raspadne se vec se ulubi, osteti, ili bas gadno ogrebe. U najgorem slucaju naprsne ekran jer nema sta da se uvije i apsorbuje udarac. Posto je ekran mali, on ne pukne masivno, vec samo malo u vidu sitnih pukotina, bukvalno kao sto rekoh naprsne.Kuzmanovic napisao:U mamicu im, i dalje je mnogo. A sta mu fali u praksi? Klasicna Nokia sa odlicnim kvalitetom izrade. Ja sam ga samo kratko cackao u radnji.bane valjevo napisao:14 hiljada... Btw, posto sam ga koristio, odmah mogu da ti kazem da je 515 daleko od najboljeg sekundarnog telefona.
Klasicna Nokia znaci da je softver onaj iz Nokie 301, sto znaci da je mejl klijent los, web browser jos gori (iako telefon nije namenjen za to, ponekad znaci).
Imenik generalno nepregledan i lose odradjen... Baterija je poprilicno losa, jer pri max osvetljenosti, sa 90ak minuta razgovora dnevno, nekih 10ak poruka, izgura do uvece sa jednom crticom.
Ton zvona ocajno lose odradjen, jer je i pri max pojacanosti u dzepu tesko da se cuje u nekoj prostoriji opterecnoj zvucima.
Vrlo cesto se javlja eho u slusalici i mikrofonu.
Kamera je zaista fenomenalna!!!
Koristio sam pored nje kao sekundarni telefon jos i Samsung Primo, Samsung E1200, Keystone 2, SE W350i, Nokiu 301, Sony Tipo, Sony Miro, i generalno od svih njih je ubedljivo najbolji bio Samsung E1200. On je sa 2 sata razgovora dnevno, i 10 poruka, bateriju drzao po 5-7 dana. Vrhunski telefon...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
@AcaKayak
koliko se secam 15-20eura
koliko se secam 15-20eura
Sta ce vam sekundarni telefon? Zasto ne uzmete dual sim?
Sigurnost.
Ovi novi telefoni su previse osetljivi, ovako neki drzi bateriju dugo,nece mu nista biti ako ispadne ili se pokvasi, ne moze google da te prati
Ovi novi telefoni su previse osetljivi, ovako neki drzi bateriju dugo,nece mu nista biti ako ispadne ili se pokvasi, ne moze google da te prati

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Imam 515 i pao mi je dva puta. Ništa mu se nije desilo, ima jednu crticu na špicu kućišta. Takođe mi je ton dobar, imam i HD zvuk ponekad. Ton zvona je ok.
Ima mana naravno. Za većinu sam znao, a neke sam spoznao kada sam ga kupio. Generalno, dobio sma šta sam hteo - kompaktan monoblok telefon koji sjajno leži u ruci, robustan za telefoniranje, osnovne funkcije vrši dosta dobro i ima fizičku tastaturu.
Ima mana naravno. Za većinu sam znao, a neke sam spoznao kada sam ga kupio. Generalno, dobio sma šta sam hteo - kompaktan monoblok telefon koji sjajno leži u ruci, robustan za telefoniranje, osnovne funkcije vrši dosta dobro i ima fizičku tastaturu.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kupio Xperiu Z1.
Za sad sam primetio da je blic slab.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
http://www.tehnomanija.rs/mobilni-telef ... black.html