AR 159 - prvi problem
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: AR 159 - prvi problem
Mozda da pokusas sa philips extreme vision +100% redovnim sijalicama. Ima ih za oko 3000 din par.
Pa ako hoces da stavljas isto halogenke, i ne smeta ti zuta boja, onda te extreme Philips, imas temu o Auto sijalice na forumu.
Ako hoces da ti bude belo, onda Philips Blue.
Ako hoces da imas xenon, onda stavis neki aftermarket, imas toga po netu koliko hoces, ali moze i neki forumas da ti preporuci nekoga ko je proveren sa tom ugradnjom.
Ako hoces da ti bude belo, onda Philips Blue.
Ako hoces da imas xenon, onda stavis neki aftermarket, imas toga po netu koliko hoces, ali moze i neki forumas da ti preporuci nekoga ko je proveren sa tom ugradnjom.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Za ležaj važi koliko para toliko muzike, zato mogu da se razlikuju cene. Sa nekim FAG sam prešao 50k pa je riknuo. Original je 3x skuplji bio.
TT
TT
Nece ovaj auto preci u mojim rukama 50k. To mu dodje 4 do 5 god, a do tad ce vec biti prodat...
Odvezi ga kod nekog da stavi xendže i rešio si trajno problem sa sijalicama. Jednostavno ne može da se poredi kvalitet svetla.
Problem jesu često halogeni farovi kod HID ugradnje, jer svetlo jako rasipa, ali kod 159 to nije slučaj - samo napred.
Problem jesu često halogeni farovi kod HID ugradnje, jer svetlo jako rasipa, ali kod 159 to nije slučaj - samo napred.
Slazem se sa Dzonijem. Ja sam na svojoj 159 imao ugradjen ksenon kit i svetlelo je podjednako dobro kao fabricki ksenon...
Da li o ovome pricamo
http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-ROMEO-15 ... 0695137457
ili
http://www.ebay.co.uk/itm/H7-HID-Slim-X ... 0392405985
Ima li tu nekih razlika?
http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-ROMEO-15 ... 0695137457
ili
http://www.ebay.co.uk/itm/H7-HID-Slim-X ... 0392405985
Ima li tu nekih razlika?
Pored razlika u kvalitetu glavna razlika ti je u svetlu i to ti je ova oznaka 8000K. Gledaj da bude 4000K i to će biti najpribližnije fabričkim ksenonima(ako ti je to cilj).
Ja sam stavio Bear, nije štucnuo već 2,5 godine. Prekidač je stalno na uključenom svetlu i pali se dok verglam - nije se još desilo da neki far ostane ugašen (što se na Stilu dešavalo). Napisah već da je svetlo veoma toplo i sem po snazi nije moguće zaključiti da su Xenoni. U pitanju je 4300K.
4300 je prava mera...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
A na aliexpress-u razni xenon kitovi od 15 do 25e.
To mi isto ovde preporodaju po 4 puta jacoj ceni. I samo nemojte one price kao to nije isto i slicno, kupio sam tamo parking senzore za 10e, ovde ih ugradio za 15e i rade kao zmaj i dan danas. A u radnji mi traze 100e za taj isti set senzora.
Nemam nista protiv da platim kvalitet, ali gde je u srbiji kvalitet?
To mi isto ovde preporodaju po 4 puta jacoj ceni. I samo nemojte one price kao to nije isto i slicno, kupio sam tamo parking senzore za 10e, ovde ih ugradio za 15e i rade kao zmaj i dan danas. A u radnji mi traze 100e za taj isti set senzora.
Nemam nista protiv da platim kvalitet, ali gde je u srbiji kvalitet?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nemoj se grbaviti za dobre ksenone, jer ako su balasti losi, pa pocne struja da probija, pa da brljavi nesto, jos znas kakva je zabarska elektronika, uzmi te bear mislim da su dobar kompromis cena-kvalitet, ne znam koliko kosta philips set, sigurno je znatno skuplji.
Ljudovi, poceloo da mi skripi sediste i sve je gore i gore, ko to sredjuje?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
To zaslužuje drugu temu... 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Šta si rešio za farove? Jel treba samo bolja sijalica ili treba da se farovi malo srede ili bi da staviš projektore? Imamo čoveka za to, u blokovima na NBGD, pa možeš da odeš kod njega da pogleda i kaže ti šta može da se uradi i koliko bi koštalo.
Posetite www.garaza.rs !