Grčka
Re: Grčka
Ne volim taj tip prirode i turizma. Plaćaš ulaz, prljaš kola, spuštaš se kao koza na plažu... Ima par uvala pristojnih, ali one stene su i za mene opasne. Nema ležaljki, hlada ni kafića. Plus samo mesto nije na moru (za moje pojmove). More je čisto i lepo, ko voli stenčuge uživaće.
Jedino što se ne sme propustiti je otići kod Ljube na ribu.
Jedino što se ne sme propustiti je otići kod Ljube na ribu.
Ok, to je vec stvar ukusa. Meni to više odgovara ali nisam bio primarno tamo već u Puli. Za kola jeste zahebano...
Krk je već Grcka fazon... uređene plaže, lezaljke, suncobrani, kafići, paradajz turisti iz Poljske i Mađarske koji gule konzerve na plaži... fale jedino crnci da prodaju kineske gluposti
Krk je već Grcka fazon... uređene plaže, lezaljke, suncobrani, kafići, paradajz turisti iz Poljske i Mađarske koji gule konzerve na plaži... fale jedino crnci da prodaju kineske gluposti

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Re: Одг: Grčka
U Grčkoj možeš letovati 10 dana, a u Hrvatskoj 5 dana za iste pare - osim ako nemaš neku rodbinu za štek pa da ne plaćaš smeštaj.
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ma dovoljno mi je sto se u Grckoj na moru osecam kao u svojoj kuci a u HR bas i ne, stavise ne bih smeo ni da odem. A i da odem, ne bih mogao da spavam i ne bi mi bilo prijatno i opusteno. Grcka = druga kuca.