Stariji automobili...
Re: Stariji automobili...
Danas u servisu ovakav S500. Presao nepunih 78.000km, V8, u apsolutno savrsenom stanju. Onako ocuvan enterijer i odrzavana koza se retko vidja u par godina starom autu, a kamoli 15.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kad ih se samo setim po Jadranu 80-ih.starac vujadin napisao:Ipak je Kamei bila ozbiljnija firma...ona bi bila "mainstream šabanija" koja je imala mnogo oglasa po nemačkim glavnim časopisima.

Širim haos!
tajHKS napisao:Ovaj?

Koja legenda od auta.
Meni omiljena S klasa, pogotovo kad se poredi sa npr. e38-icom koja je kao ugojena 5-ica.
Meni omiljena S klasa, pogotovo kad se poredi sa npr. e38-icom koja je kao ugojena 5-ica.
Имам једно потпитање...
Strava auto i dan danas.
45 godina od početka proizvodnje Škode 100/110.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Priča o jednom istinskom ljubitelju automobila, koji je posebno zavoleo BMW Z1, još davne 1980 godine. 24 godine kasnije mu se ispunio san, u kome uživa i danas.
http://youtu.be/LBbRYqBg9yw
http://youtu.be/LBbRYqBg9yw
Posetite www.garaza.rs !
Tako cu i ja sa E46,postace youngtimer, mucenici po 20 godina cekamo da uzmemo auto koji volimo 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Stariji automobili...
Danas u podzemnoj garazi umesto NSU Prinz-a na koji sam vec navikao, zatekoh ovo
:[attachment=-1]uploadfromtaptalk1409852403557.jpg[/attachment]
Sent from my HTC One V

Sent from my HTC One V
Opel Record P2 Caravan.
Telefon sa duplim led svetlom sledeći put.
Telefon sa duplim led svetlom sledeći put.