Dobro veče
Re: Dobro veče
Pravilno se kaze "sunes ziljadu" 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nisam se dobro Odrazio ili me vi niste dobro s'vatili - kraj rezerve je kraj rezerovara, a pocetak rezerve kad se upali lampica 
Inace, povraca mi se od kriticne mase i njihovih zahteva i protesta...

Inace, povraca mi se od kriticne mase i njihovih zahteva i protesta...

- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Nisam u BG, šta se dešava i šta oćedu?
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Protestvuju sto vozaci udare/ubiju neosvetljenog/neobelezenog biciklistu koji vozi van biciklisticke staze...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Konkretno, ovog meseca je tema kriticne mase mini "protest" na izjavu gosn nacelnika saobracajne policije da Beograd nije biciklisticki grad. Takodje, nacelnik je pozvan na voznju, ali "nije mogao da stigne".
Kako je jedan od organizatora rekao, bila je rekordna posecenost. Ja sam bio jer me zvalo neko drustvo pa rek'o aj da odem. Bilo je bas bas dosta biciklista, mislim da je u jednom trenutku bilo biciklista u celoj duzini Brankovog mosta, na sve tri trake. Prolaznici i vozaci iz suprotnog smera su svirali, pozdravljali i izgledali su kao da im nista nije jasno.
A evo i "zvanicnog" objasnjenja sta je ustvari kriticna masa:
Kako je jedan od organizatora rekao, bila je rekordna posecenost. Ja sam bio jer me zvalo neko drustvo pa rek'o aj da odem. Bilo je bas bas dosta biciklista, mislim da je u jednom trenutku bilo biciklista u celoj duzini Brankovog mosta, na sve tri trake. Prolaznici i vozaci iz suprotnog smera su svirali, pozdravljali i izgledali su kao da im nista nije jasno.

A evo i "zvanicnog" objasnjenja sta je ustvari kriticna masa:
Uglavnom, organizatorima svaka cast na svemu sto rade na to, stvarno obavljaju veliki posao. Treba kontrolisati 500 i vise biciklista (mozda cak i mnogo vise), organizovati rutu, dogovoriti sve sa policijom i slicno.Kritična masa je grupna vožnja po ulicama grada koja za cilj ima podizanje svesti o ravnopravnom učešću biciklista u urbanom saobraćaju. Veliki broj gradova u svetu (a sve ih je više i u Srbiji!) ima ovakvu manifestaciju koja je vid borbe za bolje uslove i prava biciklista, ali i sjajna je motivacija za one koji još nisu počeli da koriste bicikl kao prevozno sredstvo. U Beogradu se Kritična masa organizuje više od tri godine, svake poslednje subote u mesecu sa početkom u 17h sa Trga Republike.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ovo sam i ja poceo cesto da radimUroš S. napisao:Slično, kada upali rezervu obično odmah ili ubrzo sipam ziljadu.Gaginh0 napisao:Ja uglavnom ne sipam dok ne dodje do kraja rezerve i onda sipam hiljadu![]()

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Uzasni ste. Ja nisam sipao u Focusa nikad manje od punog rezervoara.
Hehe, ja sam svaki dan dolazio na nis pumpu jednom i sipao za 1000. Ali svaki dan, jer toliko mi treba goriva do posla 
Nasuo sam negde oko 200 litara ukupno.

Nasuo sam negde oko 200 litara ukupno.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Zena mi se jos nije vratila sa devojacke veceri, a ja u krevetu, samo sto ne zaspim. I feel so old... 

Ja nekad i dva puna naspemRakhil napisao:Uzasni ste. Ja nisam sipao u Focusa nikad manje od punog rezervoara.

I ja sam barem 5 punih do sada nasuo 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Koliko vi ne volite svoja kola kad ste stalno oko rezerve. Ja nikad ne pustam ispod 1/4. Tj, desi se, ali ubrzo sam na pumpi i sipam bar da ode preko pola, a najcesce pun. Samo se brzo isprazni. 

Da se ispravim, naspem dva puna odjednomXepoj87 napisao:I ja sam barem 5 punih do sada nasuo

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
NexT napisao:Ja nikad ne pustam ispod 1/4. Tj, desi se, ali ubrzo sam na
pumpi

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Eve ga videoKuzmanovic napisao:Beogradjani izbegavajte centar grada i brankov most. U toku je kriticna masa na kojoj ima milion biciklista.

https://www.youtube.com/watch?v=PfsthfXj09I