Dobro veče
Re: Dobro veče
Te 12estice koliko kvadrata hladite sa njima, kada kazete da su ekstra?
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Heinz napisao:Imamo i dve Midea 12-ice 10 godina, ako se traži on-off klima super su.
TT
Isti slučaj i kod mene (skoro 10 godina), hladi odlično. Jedini problem koji sam imao je da je jednom crkao neki kondenzator ili tako nešto, pa nije htela da upali spoljnu jedinicu (kompresor). Majstor promenio taj elemenat za 2 minuta i nastavila da hladi besprekorno. Tom prilikom sam tražio i da proveri količinu freona - kaže majstor sve je o.k, ne diramo ništa. Nikad nije detaljno servisirana, samo redovno čistimo ona dva filtera sa prednje strane, ne smrdi, ma ništa, radi kao zmaj...
@Nikaragva
Stan mi je 50 kvadrata, 3 manje prostorije + kupatilo (dva nivoa, duplex). U principu najvažniji je raspored prostorija, realno najbolje hladi onu u kojoj se nalazi unutrašnja jedinica, a ostale koliko već uspe da "nagura". Imam utisak da bi ohladila bez problema i 100 kvadrata - ali pod uslovom da je sve to jedna prostorija...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Hebem li ga, recimo tako kao Sasa po 50tak +/- 5 kvadrata...
Znači vrednost se joj povečala?Velja napisao:Ahaa...Svejedno, Honda je overena odpozadi VW pečatom
Hm, ja sam za prostoriju od 33m2 mislio da uzmem po kalkulatorima 18ku 
To su zapravo 2 prostorije, ima veliki prolaz izmedju njih, kao troje vrata recimo.
I klima bi bila na sredini.
Znaci 12ka ovo moje hladi ko iz p...e
To su zapravo 2 prostorije, ima veliki prolaz izmedju njih, kao troje vrata recimo.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
50-60 kvadrata u oba slucaja. Hladi lepo, cak i po velikim vrucinama.nikaragva napisao:Te 12estice koliko kvadrata hladite sa njima, kada kazete da su ekstra?
Za test vozila će biti najverovatnije malo teže ako se niste najavili.jocas napisao:Drugari, može mala pomoć ?
Sutra sa prijateljem treba u nekoliko sati da obiđem sledeće salone u Beogradu: Renault, Toyota, Hyundai, Škoda, Seat, VW i Citroen. Dolazimo iz Niša oko 11:30 a oko 16 treba da budemo na aerodromu.
E, da, može i druga smena - posle aerodroma, u povratku za Niš.
1. VW - Autokomerc
2. Citroen
3. Seat
pređete most na Adi
4. Škoda
5. Hyundai
6. Toyota - MAG
Aerodrom
7. Renault preskočite
Hvala, to je to - prvo do Ade Citroen i Seat, pa onda ovi po M. Milankovića ( dodaću i Hondu ), VW verovatno kod Aerodroma pošto idemo na Aerodrom, i za kraj verovatno u povratku Hit auto i TC Ušće.
Sumnjam i ja da će biti test vožnje, ali valjda bar imaju vozila u salonu
Sumnjam i ja da će biti test vožnje, ali valjda bar imaju vozila u salonu
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nemaš potrebe za 18-icom, zaista.nikaragva napisao:Hm, ja sam za prostoriju od 33m2 mislio da uzmem po kalkulatorima 18ku
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Tipična vagen vožnja, ako ne možeš da ga obiđeš, razguzi ga u krivini...
To vam stalno pričam, OK, brz je na pravcu al kad treba u krivinu
A možda mu zavidi na zvuku (nee'eeš ga majci...)
To vam stalno pričam, OK, brz je na pravcu al kad treba u krivinu
A možda mu zavidi na zvuku (nee'eeš ga majci...)
Poslednja izmena od Ji 4Tze u 31 Avg 2014, 23:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Za test ti obicno traze najavu...jocas napisao:Drugari, može mala pomoć ?
Sutra sa prijateljem treba u nekoliko sati da obiđem sledeće salone u Beogradu: Renault, Toyota, Hyundai, Škoda, Seat, VW i Citroen. Dolazimo iz Niša oko 11:30 a oko 16 treba da budemo na aerodromu.
E, da, može i druga smena - posle aerodroma, u povratku za Niš.
Koji redosled bi preporučili ? Kog dilera (ako ima više) za koju marku.
Nešto može i da ispadne iz spiska ako mora mnogo da se luta.
Momak hoće nov auto, samo još da vidi koji od navedenih (oni imaju salone/servise u Nišu, ali uglavnom nema test vozila).
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
jocas
Za većinu brendova već imaš info, ja bih samo dodao, da mislim da je za Škodu bolje da odete kod nekog dilera a ne u A Čačak, koliko sam čuo od ljudi koji su kupovali nove. Npr Auto centar Stojanović u 45 bloku, Alpros...obično budu ljubazniji i dobije se bolja cena, popusti za dodatnu opremu...
Reno AK Kompresor
Za većinu brendova već imaš info, ja bih samo dodao, da mislim da je za Škodu bolje da odete kod nekog dilera a ne u A Čačak, koliko sam čuo od ljudi koji su kupovali nove. Npr Auto centar Stojanović u 45 bloku, Alpros...obično budu ljubazniji i dobije se bolja cena, popusti za dodatnu opremu...
Reno AK Kompresor
Cisto da znas da ti Autokomerc zapravo i nije na putu za aerodrom, posto je s druge strane auto-puta 
Znaci ides do ikljucenja za aerodrom, pa se vratis prema Bg.
Posle opet iz AK do Ikarbusa, pa se tu okreces, pa se vracas na aerodrom.
Znaci ides do ikljucenja za aerodrom, pa se vratis prema Bg.
Posle opet iz AK do Ikarbusa, pa se tu okreces, pa se vracas na aerodrom.
@Mladen7
Ideja je da se pogleda detaljno, možda nešto proba, a verovatno kupuje u Nišu, prvo da se suzi izbor na 2-3 modela.
Nije zakazivao test vožnje, tako da mislim da će samo da gleda
@next
Thanks, u Autokomerc svraćam u povratku sa aerodroma ka Nišu, vać sam svraćao ranije.
Ideja je da se pogleda detaljno, možda nešto proba, a verovatno kupuje u Nišu, prvo da se suzi izbor na 2-3 modela.
Nije zakazivao test vožnje, tako da mislim da će samo da gleda
@next
Thanks, u Autokomerc svraćam u povratku sa aerodroma ka Nišu, vać sam svraćao ranije.
Šta se gleda? Golf, Octavia, i30, C4, Leon, Corolla, Fluence?