Mobilne telekomunikacije
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Mobilne telekomunikacije
Jasno mi je to, ali me nervira jer na zeninom samsungu redovno nehotice stisnem to dugme. Opet, ako dodje u dve velicine, kao sto najavljuju, na manjem su ga mogli ostaviti gore...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ima li neko direktno iskustvo sa HTC Desire 310?
Sent from my HTC One V
Sent from my HTC One V
Imam ja. Uzeo ga za dinar i stavio odmah u oglas!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Treba da produžim ugovor pa razmišljam šta da uzmem, a da doplata nije velika uz paket koji imam. Trenutno sam u VIP-u na Smart 550, a ako bih prelazio u Telenor, išao bih na Prenesi L. Gledao sam Lumia 630 i to bi bilo to, samo da ima prednju kameru. Desire 310 mi je druga opcija, iako uz veću doplatu, ali izgleda da ne trebam da se zalećem i da ne idem na slabiji telefon, makar to bili samo autofocus i blic. Flashlight sam koristio više od većine aplikacija koje imam, a bez blica ništa...
Ozbiljno iskustvoAca BG napisao:Imam ja. Uzeo ga za dinar i stavio odmah u oglas!

Sasvim dovoljno da vidim da mi nece potrajati dugo, zato je i prodat.
Ima li neko okvirnu cenu zamene malog stakla koji ide preko kamere? Da li je izguljena kod mene ili je vlaga... nemam pojma.
Update: Rešio sam problem sa ogrebanim staklom. Tako što sam ogrebao do kraja.
Pasta za zube i vata uz dosta trljanja su skinuli kao tanak tamniji film sa stakla. Sada je sve u redu sa fotkama, koje su u poslednje vreme bile malo mutnije.
Update: Rešio sam problem sa ogrebanim staklom. Tako što sam ogrebao do kraja.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Evo kako izgleda kad jedan phone OS dobije novu verziju
http://www.youtube.com/watch?v=y9ue7TNpxS0
I srecni WP korisnici ce takodje dobiti pregrst novih opcija u 8.2, kao sto su mogucnost da slusaju pesme koje su preuzeli s neta i opciju da promene default SMS aplikaciju (Source: WP Central). Kupovina lumie od 400eur konacno dobija smisao
http://www.youtube.com/watch?v=y9ue7TNpxS0
I srecni WP korisnici ce takodje dobiti pregrst novih opcija u 8.2, kao sto su mogucnost da slusaju pesme koje su preuzeli s neta i opciju da promene default SMS aplikaciju (Source: WP Central). Kupovina lumie od 400eur konacno dobija smisao

Misliš na windows 8.2 koji će sadašnjim tempom izaći nege 2017te? 
Ja nisam zahtevan korisnik, pa mi razlike i nisu mnogo bitne, veći uticaj dajem drugim stvrima... Ali za uređaje snage koje ja kupujem, android je super sistem... To što ne radi na slabijim mu s moje tačke gčedišta i nije neka mana, o tome treba da brine onaj ko to kupuje.

Ja nisam zahtevan korisnik, pa mi razlike i nisu mnogo bitne, veći uticaj dajem drugim stvrima... Ali za uređaje snage koje ja kupujem, android je super sistem... To što ne radi na slabijim mu s moje tačke gčedišta i nije neka mana, o tome treba da brine onaj ko to kupuje.
Navodno će Note 4 već da izađe sa L, što mi nešto zvuči neverovatno? Tek je u fazi testiranja na Nexusu 5 i 7 koliko mi je poznato.
Dobro izgleda, Note 3 će ga sigurno dobiti u prvoj turi, ali pitanje koliko će Telenor da nas zavlači. Aco, razlog da iskuliraš malo sa prodajom telefona, taman će lepo da se ponovi.
Dobro izgleda, Note 3 će ga sigurno dobiti u prvoj turi, ali pitanje koliko će Telenor da nas zavlači. Aco, razlog da iskuliraš malo sa prodajom telefona, taman će lepo da se ponovi.
Ma ohladio sam se već od zamene, neću moći 1020 da prodam posle...
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Kad god sam menjao telefon, nikad nisam prvo prodavao trenutni. Kupim novi, koristim ga dan-dva, pa ako je to to, prethodni prodam, ako ne onda novokupljeni "prosledim" dalje.
Nevezano samo za telefone, u poslednje vreme uvek to radim, stagod trgovao.
Mozes da pazaris Lumiu, ali nemoj da prodajes Note. Kad imas dva telefona u ruci par dana kod sebe, znaces koji je najbolji izbor za tebe.
Sent from my LG mobile
Nevezano samo za telefone, u poslednje vreme uvek to radim, stagod trgovao.
Mozes da pazaris Lumiu, ali nemoj da prodajes Note. Kad imas dva telefona u ruci par dana kod sebe, znaces koji je najbolji izbor za tebe.
Sent from my LG mobile
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobar savet, ako može da se isprati finansijski.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3