Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Gde u Bulevaru Osl.?
TT
TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Imas nesto posle FONa (ako se dobro secam) i pre OS Karadjordje
Brzine idu u H-a !!!

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/492678 ... ZIVU-GLAVU
Ne mogu da shvatim da ljudi brane ovog coveka. Covek je te veceri vozio taksi za ostecenim Countrymanom i gde mu je putnik rekao da nikako ne vozi preko brankovog. Onda on kaze da je sutradan cuo da je mladic poginuo ali da nije povezao. Naravno da nije prijavio nista iako je to bila najvrelija tema u zemlji tih nedelja.
Pa definitivno smo kao narod pukli. Bez zelje da generalizujem ili mozda da uvredim nekoga, ali taksisti su stvarno najgora sorta.
Ne mogu da shvatim da ljudi brane ovog coveka. Covek je te veceri vozio taksi za ostecenim Countrymanom i gde mu je putnik rekao da nikako ne vozi preko brankovog. Onda on kaze da je sutradan cuo da je mladic poginuo ali da nije povezao. Naravno da nije prijavio nista iako je to bila najvrelija tema u zemlji tih nedelja.

Pa definitivno smo kao narod pukli. Bez zelje da generalizujem ili mozda da uvredim nekoga, ali taksisti su stvarno najgora sorta.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Da li bi ti prijavio da je neko pretio tvojoj porodici?
- Day Walker
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ma ne nije mu pretio nego mu je dao bakšiš i pitao ga kako je kod kuće i jel dobro služi auto.
- Day Walker
Pa kapiram da bi i to spomenuli u novinama, to je jos veci bum.
Ovako je sebe prikazao totalnim retardom
Ovako je sebe prikazao totalnim retardom
Brzine idu u H-a !!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ti jos verujes u deda mraza?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Day Walker
Ahahaha, ulepsa mi danUroš S. napisao:Ma ne nije mu pretio nego mu je dao bakšiš i pitao ga kako je kod kuće i jel dobro služi auto.

Bilo je ranije:
http://www.telegraf.rs/vesti/1196445-ta ... enu-i-decu
20/08/2014 - 12:45 TAKSISTA: Morao sam da ćutim, Milićev pretio da će da mi pobije ženu i decu!
- Morao sam da ćutim o svemu što sam video te noći jer mi je vozač "mini-kantrimena" pretio da će mi ubiti ženu i dvoje dece. Znam da se danima u javnosti govorilo o ubistvu Luke Jovanovića, ali sam zaista bio uplašen za život članova svoje porodice i zato se nisam javio - izjavio je taksista Saša Janković, osumnjičeni za pomaganje Marka Milićeva
http://www.telegraf.rs/vesti/1196445-ta ... enu-i-decu
20/08/2014 - 12:45 TAKSISTA: Morao sam da ćutim, Milićev pretio da će da mi pobije ženu i decu!
- Morao sam da ćutim o svemu što sam video te noći jer mi je vozač "mini-kantrimena" pretio da će mi ubiti ženu i dvoje dece. Znam da se danima u javnosti govorilo o ubistvu Luke Jovanovića, ali sam zaista bio uplašen za život članova svoje porodice i zato se nisam javio - izjavio je taksista Saša Janković, osumnjičeni za pomaganje Marka Milićeva
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Je l video neko pre neki dan Impreza WRX pokupila stub u Bulevaru Oslobođenja posle pumpe, bila i neka Mečka čini mi se E klasa u karambolu...?
Boringly average, but also perfect for school run mums
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Siva WRX?
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Smesno. U izjavi se nigde ne spominje nikakva pretnja. To je bilo po novinama pre, ali vise kao nagadjanje.stefanan napisao:Da li bi ti prijavio da je neko pretio tvojoj porodici?
Ako vama ovo nije cudno, onda ne znam. Pazi, setio se tek kad je video slike ljudi (pritom posle 3-4 nedelje), a Countrymanu bruji citava javnost, neprestano.Probudio sam se i video na vestima da je taj mladić stradao. Međutim, uopšte to nisam dovodio u vezu sa ljudima koje sam noć pre vozio. Za sve sam saznao tek kada su objavljene njihove slike - završio je svoju izjavu Janković.
Urose, mozda je uzeo baksis da cuti.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Do izručenja Milićeva novine nemaju neku konkretnu novinu o kojoj će da pišu, tako da je ovo sve pričam ti priču da popune prostor i drže temu. Ne možeš ništa zaključiti iz novina, ali ako je taj scenario sa Milićevim tačan, sigurno je i taksista popio pretnju.