Crvena i bela mišićna vlaknanidza napisao:Veliki udeo genetske predispozicije je u računici da li i kako neko može da nabaci mišićnu masu. Našao sam na interesantan članak:
http://ccahill.hubpages.com/hub/Fast-Tw ... r-Strength
Meni je odavno jedan matori lik objašnjavao narodski da postoje 2 tipa muskulature, kao magarac i kao konj. Magarac je izdržljiv, tj takav vid sporta i aktivnosti mu odgovara i ljudi sa tim tipom muskulature jako teško mogu da nabace mišićnu masu, prirodnim putem. Drugi tip je čovek konj, koji vrlo lako razvije snagu i eksplozivnost, ali nema izdržljivost. Verovatno postoje i neke varijacije između.

Još davno sam čuo priču da su u Rusiji imali neke atletske kampove, i da su između ostalih merenja sportistima radili biopsiju mišića i određivali odnos tih vlakana da bi znali kako da ih usmere.
Elem, pitanje za ove vežbače i alhemičare, jel imate neke ideje, par recepata, kako god, za neki jednostavan a kvalitetan doručak?

Kreće mi uskoro staž, to počinje jako rano, pa da osmislim par stvari da imam spremno u kući jer po pekarama da jedem neću...